Mivel akkor érzed magad a legjobban, ha sok ember és nagy nyüzsgés van körülötted, ne hagyd ki a Halloween-bulit! - Egymondatos horoszkóp: Október 31.

2019.október.31.

A Nyilasban lévő Holdnak, a Mérleg-Mars barátságos fényszögének és a Hold-Jupiter együttállásnak köszönhetően az egész napod jókedvűen, vidáman telik, főleg akkor, ha kimozdulhatsz otthonról. Ma kiiktathatod a lehetetlen szót gondolkodásodból, hiszen legfőbb erősséged a pozitív életszemlélet, amellyel megfertőzhetsz másokat. Mivel akkor érzed magad a legjobban, ha sok ember és nagy nyüzsgés van körülötted, ne hagyd ki a Halloween-bulit! Arcod ugyanis felragyog, amikor valamilyen zenés-táncos-sportos mulatság van készülőben. A Merkúr viszont elkezd hátrafelé araszolni november 20-ig, ezért nem jó ötlet bármibe is belevágni, aminek köze v an a kommunikációhoz.

Kos (03. 21-04. 20.) Utazásra, továbbképzésre kiválóan alkalmas a mai nap, és ha vannak lezáratlan hivatalos vagy jogi ügyeid, ma sikeres lépéseket tehetsz az ügy érdekében.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel úgy tűnik, kifogtad a mesebeli aranyhalat, akivel közös vállalkozást tervezel, a nap első felében nem érdemes megizzadnod a munkahelyeden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha megfigyeled, hogy amit teszel, annak mi a következménye, ma rájöhetsz, mi az, ami a pasidnak tetszik: neki olyan nő kell, aki mindent könnyedén vesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet erősen kötődsz a családodhoz, munkahelyi környezetedhez is könnyen alkalmazkodsz, de az lenne ideális számodra, ha a munkád külföldre szólítana.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Halloween bulin életveszélyt jelentesz a férfinemre: eddig ismeretlen büszkeség tölt el, mert tudod, hogy egy jómódú pasi felett hatalmad van.

Szűz (08. 24-09. 23.) A családi összejövetelen találkozol egyik rokonoddal, aki az utóbbi időszakban egyre kevesebbet hallatott magáról, és akiből kimondottan vonzó pasi lett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Azzal a tettvággyal, amellyel rendelkezel, már kisebb birodalmakat alapítottak mások, de ma neked is sikerül véghezvinned régóta dédelgetett tervedet.

Skorpió (10.24-11. 22.) Lehet, hogy az asztalodon heverő számlák, kimutatások és rajtuk a rengeteg száraz szám unalmasnak hat, ma mégis melléd szegődik az anyagi szerencse.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mozgalmas napnak nézel elébe: benevezhetsz egy versenyre vagy pályázatra, és ha a megfelelő pasival találkozol, megtalálod a módját, hogy levedd a lábáról.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel ma nehezen lendülsz bele a cselekvésbe, ha teheted, fordíts hátat mindennek, csak azt ne hagyd, hogy szeretetéhséged kiszolgáltatott helyzetbe sodorjon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egészségednek jót tenne a friss levegő, kirándulásnak, sétának semmi akadálya, a Halloween bulin pedig örömteliek a barátaiddal eltöltött pillanatok.

Halak (02. 20-03. 20.) A munkádat illetően te vagy a hab a tortán: pénzt hozó ötletekkel állsz elő, és ha a kedvesed állást ajánl a cégénél, ma elfogadhatod ezt a pompás ajánlatot.

Ez is érdekelhet

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el