Mondj nemet a követelésekre! - Egymondatos horoszkóp: augusztus 26.

2020.augusztus.26.

A Rák jegyében lévő Vénusz és a Bak-Jupiter szembenállása tehet arról, hogy a pasik, akik saját karrierjüket építik, engedelmes, házias gésára, régimódi háziasszonyra vágynak. Olyan nőtípusra, aki nem csak biztonságos otthont teremt, hanem szívesen látja vendégül a fontos ügyfeleket. Ha békében akarsz élni a pároddal, tekintsetek egyenlő felekként egymásra, nem számít, hogy ki vezeti a háztartást, de ne mondj le az önálló karrierről a fiúd kedvéért. Mivel frusztrációidat hajlamos lehetsz mértéktelen nassolással vagy költekezéssel csillapítani, állj ellen az édességek képében jelentkező kísértéseknek s tegyél lakatot a pénztárcádra. Partneredtől, szeretteidtől ne várj túl sokat, ne irigyeld tehetősebb ismerőseidet, ne hencegj befolyásos kapcsolataiddal, s ne vedd magától értetődőnek a másoktól kapott szívességeket!

Mondj nemet a követelésekre! - Egymondatos horoszkóp: augusztus 26.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A hajszolt életforma nem kedvez a családi életnek és a fészekrakásnak, ám ha a pasid nem érti meg, hogy érzelmileg mire van szükséged, duzzogva visszahúzódsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem árt az óvatosság, ha munkáról vagy anyagiakról kell döntened, de ha nem akarod elveszíteni ügyfeleidet, akkor úgy tárgyalj, hogy megfelelj az elvárásaiknak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Párkapcsolatodban ne legyél aranyásó, költekezésedben, hitelügyben ne menj túl az ésszerűség határán, és ne is üzletelj olyanokkal, akikről keveset tudsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Gondoskodsz a párod és otthonod kényelméről, ám ha úgy érzed, hogy a társad ezt nem becsüli meg kellőképpen, ne adj többet magadból, de ne is követelőzz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A különleges kiváltságokra vonatkozó követeléseid mellett túl sokat eszel, túl sokat költesz, ráadásul titkos munkahelyi viszonyod miatt még le is bukhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mondj nemet szeretteid és barátnőid mértéktelen, túlzó követeléseire, új kapcsolatba pedig csak akkor menj bele, ha maximálisan megbízhatsz a partneredben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Eleget kell tenned bizonyos igényeknek a családodban és a munkádban is, de nehéz tudomásul venni, hogy nem tudsz megfelelni bizonyos elvárásoknak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nyaralásod a tervezettnél több pénzedbe kerülhet, és ha vitatkozol a pároddal ez nem baj, a baj az, ha párkapcsolatodat az üzlet és minden más mögé sorolod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szeretkező párként látod magatokat, nem pedig az anyagiakon veszekedő két emberként, talán könnyebben meg tudjátok valósítani, amire vágytok.

Bak (12. 22-01. 20.) Most jobb elejét venni mindenféle konfliktusnak, de ne változtass állást, ne akarj "felfelé" házasodni, mérsékeld sznobizmusodat, mely távol tarthat a boldogságtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátaid támogatására ne számíts, ne hozz könnyelmű döntést munkahelyi, érzelmi és anyagi kérdésekben, de ha valaki csalódást okozott, állj tovább.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor szerelmes vagy, eltúlzott erényekkel ruházod fel a párodat, érzelmi csalódásodat, túlfűtöttségedet viszont levezetheted művészi, kreatív alkotásokban

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.