Most kell óvatosnak lenned - Egymondatos horoszkóp - május 23. szerda

2018.május.23.

A Merkúr és a Jupiter szembenállása a hét közepén elhamarkodott, meggondolatlan döntésekre, túlzott elvárásokra, óvatlanságra, világnézeti, jogi, pénzügyi és politikai vitákra csábítja az embereket. A mostanában kapott ajánlatokat nem érdemes komolyan venni. Utazásra, fontos tárgyalásokra, szerződéskötésekre, hitelfelvételre alkalmatlan ez az időszak. Ha nem akarunk a felelőtlen, túlzó ígéretekkel, a tények elferdítésével vagy kiszínezésével közösséget vállalni, először is mi magunk legyünk őszinték, ne csapjunk be senkit, igyekezzünk mindig világosan és egyértelműen fogalmazni! Ha nem így viselkedünk, könnyen elveszíthetjük embertársaink bizalmát. Ami a kölcsönöket és az üzletkötéseket illeti, most nem dobhatjuk félre az óvatosságot.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne vegyél fel kölcsönt, mert azok az emberek, akikkel ebben az ügyben dolgod akad, nem éppen fehér bárányok; egy jó üzlet reményében te se térj le a helyes útról.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma a szerelmi párbeszédből és a tárgyalásokból támadnak a legnagyobb félreértések, fogalmazz pontosan, de tiltakozz, ha bárki is érdekembernek titulál!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem látsz tisztán a házassági és munkahelyi kérdésekben, mindenért a párodat vagy másokat hibáztatsz, ám ha valamit megígértél, be kell tartanod a szavadat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy randevú vagy beszélgetés során rossz érzésid támadnak, tekintsd ezt intő jelnek, de ne hagyd, hogy a partneredet befeketítő pletyka tönkretegye a napodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Akár új állásról, akár az otthonoddal kapcsolatos befektetésről van szó, fogadd gyanakvással a "bomba üzleteket", mert a mai napon elhagy a valóságérzeted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csalódnod kell valakiben, állásgondokkal, jogi problémákkal küzdesz, az viszont végképp nem tetszik neked, hogy sem a párod, sem a főnököd nem bízik benned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha vásárlás közben észreveszed, hogy az eladó a valóságosnál nagyobb súlyt mér, kérd meg, hogy az árut tegye vissza a mérlegre, és csak azután számoljon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem bizonyulsz tisztességesnek és őszintének, például olyan ígéreteket teszel, amiket nem tudsz betartani, elveszítheted partnered vagy ügyfeleid bizalmát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel családod van, és gondoskodnod kell róluk, nem engedheted meg magadnak, hogy munkahelyi főnököd vagy ügyfeleid bizalma megrendüljön benned.

Bak (12. 22-01. 20.) Óvakodj az átláthatatlan spekulációktól, a megbízhatatlan emberektől, a túlzó elvárásoktól, és ne érjen meglepetésként, ha egy túl jól hangzó ajánlat nem jön be.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szavaidat félreértik, és mivel a siker felé vezető út nem mentes a buktatóktól, óvakodj a szakmai és pénzügyi ballépésektől s ne sértsd meg mások érdekeit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne húzz ujjat a törvénnyel, ne tegyél meggondolatlan ígéretet, s jobban teszed, ha nem erőlteted a tárgyalásokat, szerződéseidet viszont gondosan vizsgáld át.

Ez is érdekelhet

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján