Most kezdődik csak a nagy idegeskedés - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 10.

2020.szeptember.10.

A Mars ma visszafordul november közepéig. A retrográd időszak alatt úgy tűnhet, hogy minden tervünk visszafelé sül el, vagy nem úgy alakul, ahogy vártuk. Ha úgy érezzük, hogy egy helyben topogunk, jó ötlet lenne elmélkedni és pihenni, és olyan terveket szőni, amelyeket a bolygó újra előrehaladásakor folytathatunk. Mivel ma a Hold az Ikrek jegyében jár, szokatlanul kíváncsi és beszédes vagy, de képtelen leszel egy helyben ülni. Mindenféle információgyűjtésre és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. Ápold baráti és rokoni kapcsolataidat, olvasgass, de mivel a Holdat a Szűz-Nap és a Halak-Neptunusz is támadja, ne kezdj nagy koncentrációt igénylő tevékenységbe. Problémáid adódhatnak az idegrendszereddel, a légzőszerveiddel vagy az emésztéseddel, valaki megpróbálhat átverni, de az sem kizárt, hogy kedved támad egy jó kis pletykálkodásra. Párkapcsolat: mivel a nők ma mozgékonyak és cserfesek, míg a pasik rendszeretők és aggodalmaskodók, a béke érdekében nem ártana idomulni a másikhoz.

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezésedet, de ne kapkodj, ne dőlj be minden ajánlatnak, tanulj meg különbséget tenni lényeges, fölösleges és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Talán úgy érzed, beszélned kell haszonleső, élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bárkit megtréfálhatsz, de a főnöködet és rokonaidat kerüld el, mert ők nem értik a tréfát, viszont érdemes lenne száműzni környezetedből a mérgező anyagokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Gondolkodásod nehézkes, nyomaszt a kommunikáció hiánya, ám hamar ráébredsz ara, hogy környezetedre jó hatással vagy, de lehetnél valamivel nagyvonalúbb.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át egyik kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgoznod kell, és későn érsz haza, s azon kapod magad, hogy a barátnői köröd igencsak beszűkült, vagy elsodródtatok egymástól, akár fel is hívhatnád őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jóllehet tudod, milyen felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek kizárólag testi érintkezésen alapulnak, azzal, hogy félrelépsz, komoly csalódást idézhetsz elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma valami rezignáltság vehet rajtad erőt, vagy úgy érzed, valamit jóvátehetetlenül elrontottál, problémáid megoldására viszont ne másoktól várj tanácsot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne kapkodj, csak hogy befejezhess valamit, de ha rossz néven veszed partnered vagy rokonaid tréfáit, valószínű, hogy önmagadban kell keresned a hibát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet a másik kihasználásnak tart, vagy felkeltheti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja a puszta érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel az elmúlt idők tapasztalata azt bizonyítja, hogy nem várhatsz mindig a véletlenre, nem bízhatod állandóan a párodra a kezdeményezést - ma állj a sarkadra.

Ez is érdekelhet

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke