Mostanában szemet szemért alapon harcolsz a társaddal- Egymondatos horoszkóp - január 9. kedd

2018.január.9.

A barátságos Mars-Plútó rezgések hatására a hét közepéig az emberekben túlteng az érvényesülési törekvés, a hatalom megszerzésének igénye, az energia és a vállalkozó kedv. Ami a szexuális életünket illeti, ha egyszer belelendülünk, órákon át is bírjuk. Erőnlétünk fokozódik, viszonylag kevés alvással is beérjük ebben az időszakban, betegség esetén pedig gyorsabb felépülésre számíthatunk, mint más időszakokban. Az egyéni sikerek hajszolása helyett igyekezzünk megtalálni, mi az, ami a többiekkel közös; legyünk hajlandóak elfogadni azt az életbölcsességet, amelynek legfrappánsabb megfogalmazása talán az "Egységben az erő" szállóige.

Mostanában szemet szemért alapon harcolsz a társaddal- Egymondatos horoszkóp - január 9. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem tanulsz meg élni a hatalommal, akkor olyan emberek irányítása alá kerülhetsz, akik, akik fele annyit dolgoznak, mint te, és mégis kétszer annyit keresnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Mostanában szemet szemért alapon harcolsz a társaddal, de az a taktikád, hogy erőszakkal kényszerítsd ki, amit el akarsz érni, eleve kudarcra ítéltetett.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma még az is kiderülhet, hogy utálsz ugyan együtt dolgozni egyik munkatársaddal vagy hatalmi helyzetben lévő üzleti partnereddel, de imádsz az ágyába bújni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, roppant vágy hevít, ne várd, hogy meghódítsanak, legyél merész és rámenős, de ne pazarold értékes energiádat felesleges hatalmi harcokra a pároddal!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden, vagy a családban, ahol a hatalmi harc elfogadott viselkedés, védekező pozícióba kényszerülhetsz, de ne dühödj fel, elég, ha csupán törlesztesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzügyi képzettséged révén sok pénz folyik be a számládra, és amit a szeretődtől, rokonodtól vagy tárgyalópartneredről akarsz, azt úgyis kiharcolod magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ravasszá és erőszakossá válhatsz a szükséges anyagi erőforrások megszerzése érdekében, de ha ingatlan-beruházásról van szó, ne akard kicselezni a piacot!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma mind a munkahelyeden, mind a versenypályán maga mögött hagyod riválisaidat, a megfelelő pillanatban pedig ügyesen kiaknázhatod a szex hatalmát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mások érdekeire való tekintet nélkül próbálod kielégíteni anyagi vagy szexuális szükségleteidet, a legváratlanabb helyen számíthatsz gátlástalan ellenségekre.

Bak (12. 22-01. 20.) A hatalom számodra természetes dolog, ha van elegendő ambíciód, szexuális vonzerődet és karizmádat is kihasználhatod bizonyos kiváltságok megszerzésére.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha meg kell védened pozíciódat főnökeiddel és szakmai ellenfeleiddel szemben, de nem tudsz tisztességes módszerekkel győzni, harcolj fortélyokkal.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénzügyi képzésen vehetsz részt, bekapcsolódhatsz a politikai életbe, ahol új hatalmi szövetségek formálódnak, de befolyásos támogatóid hűségében is bízhatsz.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet