Muszáj kiállnod magadért! - Egymondatos horoszkóp: április 20.

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold a reggeli órákban a Merkúrral, este pedig a Vénusszal civakodik, eleged lehet pénzéhes számító partneredből vagy rokonaidból, de te is óvakodj attól, hogy üzleti kapcsolatnak tekintsd szerelmi viszonyodat. Engedd ki a kezedből partnered vagy rokonaid irányítását, és akkor se vedd át, ha esetleg hibáznak! Ma vonz a rivaldafény, jó a színpadi érzéked, de félő, hogy meggondolatlanul bőkezű leszel szeretteiddel. Vajon miért nem tűnik fel soha, hogy kedvesed, kollégáid vagy rokonaid folyton a pénzről és az árakról beszélnek, és mindent csak egyetlen szempontból képesek megítélni: az ár szempontjából?

Muszáj kiállnod magadért! - Egymondatos horoszkóp: április 20.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Attól félsz, hogy egy szexis Bika vagy Oroszlán bele talál szeretni a bankszámládba, de ha nem akarsz veszíteni, fontold meg, mielőtt belevágnál egy kockázatba.

Bika (04. 21-05. 20.) Simogatod, becézgeted kedvenc tárgyaidat és értékeidet, melyek biztonságot jelentenek számodra, ám azért a családodra és kedvesedre is szánhatnál pár órát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha bosszant a pasid és rokonaid merevsége, halaszd el a találkozóidat, de semmit nem veszítesz tekintélyedből, ha megmondod nekik, hogy megsértettek valamivel.

Rák (06. 22-07. 22.) Sok pénzre lenne szükséged ahhoz, hogy biztonságban érzed magad, de ma akárhová mentek a barátnőddel vagy rokonaiddal, nagyon sok pénzt fogtok elbokázni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Főnököddel kapcsolatban ne táplálj hiú reményeket a kettőtök kapcsolatáról, mégse add fel a munkádat, hiszen azzal szerezheted meg mások figyelmét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Félő, hogy nem állsz ki önmagadért olyan helyzetekben, amikor viszont azt kellene tenned: elég volt az önfeláldozásból, találd meg elvesztett büszkeségedet!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Még egyszer gondold át a pasid vagy egyik barátod ajánlatát egy üzleti szerződésről, de abban se reménykedj, hogy barátaid pénzt kölcsönöznek a cégednek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak azért még nem kapsz munkát, mert pénzre van szükséged, de ha a párod nem beszél személyes dolgokról és a közös jövőről, kétségek gyötörhetnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma hajlamos lehetsz a hencegésre, szakmai képességeid eltúlzására, de óvakodj attól, hogy meghamisítsd eredményeidet csak azért, hogy munkát szerezz.

Bak (12. 22-01. 20.) Talán hibát követsz el azzal, hogy üzleti terveidet nem beszéled meg a pároddal, viszont az üzleti dolgok és a szex között nem kell feltétlenül párhuzamot vonni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Talán céged egyik jómódú ügyfelét kell fogadnod, de inkább a saját ötleteid alapján rendezd be a lakásodat, eszedbe se jusson költekező párodra bízni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem lehetetlen, hogy ragyogó üzletet kötsz, de kedvesed féltékenységébe valószínű, hogy egy rosszindulatú munkahelyi pletyka is belejátszott.

Ez is érdekelhet

10+1 kérdés, amit tegyél fel a bőrgyógyásznak, mielőtt belevágnál az arc-szájfeltöltésbe

10+1 kérdés, amit tegyél fel a bőrgyógyásznak, mielőtt belevágnál az arc-szájfeltöltésbe

G-Életstílus

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat