Nagy érzelmek jönnek ma - Egymondatos horoszkóp: November 17.

2016.november.17.

A Rákban lévő Hold tehet róla, hogy a mai napon erős érzelmi hullámzásoknak vagyunk kitéve, ráadásul a gyerekek is sírósabbak, mint más napokon. Mivel a Rák-Hold szembenállásba kerül a Bak-Vénusszal, óvakodj attól, hogy az anyáskodó, kényeztető viselkedéshez menekülj csak azért, hogy érzelemszegény párod szeressen. Ne csodálkozz, ha a hajad ma lelapul, az emésztőrendszered különösen érzékeny, de jelentkezz be a kozmetikusodhoz mellfeszesítő kezelésre, arc- és dekoltázsmasszázsra.

Kos (03. 21-04. 20.) Bár az érzelmek terén lehet némi hiányérzeted, ne duzzogj, ne legyél féltékeny, amikor a párod ma fontosabbnak érzi saját munkáját, mint a családot.

Bika (04. 21-05. 20.) Az a tény, hogy a férfiaknak a gondoskodást, a nőknek pedig a bizalmat nehéz megtanulniuk, problémát okozhat, kivéve, ha elfogadod ezeket az adottságokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ébredj rá, hogy boldogságodnak alapvetően nincs sok köze a pénzhez, de félő, hogy pénzedet olyan dologra költöd, amitől egy fikarcnyival sem leszel boldogabb.

Rák (06. 22-07. 22.) Elutasítóvá válhatsz érzelemszegény pároddal szemben, de minél jobban kételkedsz a másikban, az annál inkább nemtörődömmé és távolságtartóvá válik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak azért, hogy szeressenek, ne húzódj meg munkatársaid és rokonaid árnyékában, ne viselkedj úgy, hogy ők okosabbnak érezzék magukat!

Szűz (08. 24-09. 23.) A sikeres párkapcsolat és baráti együttműködés kulcsa: váltsátok valóra kölcsönösen egymás kifejezésre juttatott kívánságait – nem pedig a feltételezett vágyakat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Magánéletedet függetlenítsd a munkádtól, viszont megvendégelheted ügyfeleidet; esetleges gyomorpanaszaid valószínűleg érzelmi problémákra vezethetők vissza.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párod nem fog naponta ötször felhívni, de azért a szerelme ettől még szerelem, ám ha nem mutat be a családjának, akkor törődj bele, hogy nincsenek tervei veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a pénz szorosan kapcsolódik a valósághoz, fokmérője annak, hogy milyen szilárdan állsz a valóság talaján; a melleidet masszírozd át rugalmasító krémmel.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem szabad félned az érzelmektől, de kissé redukálnod kell becsvágyadat, ha a kapcsolatodat nem akarod kockára tenni, hanem meg akarod tartani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha családias környezetben végzed a munkádat, kevésbé vagy hajlamos emésztési panaszokra, a mellgyakorlatok pedig frissítően hatnak érzékiségedre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha érzelmileg nyitottabbnak szeretnéd látni kedvesedet, de neki esze ágában sincs ilyen irányban fejlődni, akkor tudni fogod, hogy az illető nem hozzád való.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját