Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nehéz időszak van a hátunk mögött, ezért a 2022-es évtől mindenki jót vár. Nézzük, mit hoz neked az új év.

Nagy éves horoszkóp: 2022 sikert és felhőtlen boldogságot ígér
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Idén az alábbi életterületek iránt mutatsz különleges érdeklődést: elvonulás, vallás távoli utazás, spiritualitás. De nem kell elvonulnod egy lakatlan szigetre, sem a köldöködet bámulnod. Legértékesebb felismeréseid álmaidban bontakoznak ki. Ahogy egyre jártasabb leszel az álmok felidézésében és megfejtésében, megpróbálhatsz olyan álmokért folyamodni, amelyek tisztázzák az éppen téged foglalkoztató témákat és problémákat. Tavasszal alattomos támadások, félreértések jogi zűrök sorozatával állsz szemben, amelyek nyáron vagy a kora őszi időszakban megoldódnak maguktól is. Márciusig főnököd vagy hitvesed segíthet karrierterveid megvalósításában, de a horoszkópod karrierszektorában lévő Vénusz románcot is jelezhet egy megbízóddal, ügyfeleddel vagy főnököddel. Nem fog nagy meglepetésként érni, amikor bekövetkezik. Egy ideje már alakulóban volt – titkos pillantások, valamiféle ösztönös vonzódás. Ám ha azt szeretnéd, hogy életed párja is észrevegyen, márciusig el kell terelned a figyelmét a munkáról és az üzletről. Idén olykor otthonosabban érzed magad az álmaidban, mint a valós életben, de soha nem késő újra kezdeni egy barátságot vagy szakmai kapcsolatot. Még ha a piszkos anyagiak miatt egy időre el is szakadtál valamelyik barátodtól, érdemes felvenni a kapcsolatot vele ismét. De vajon van –e fogalmad arról, hogy mi az, hogy együtt érezni valakivel, mit jelentenek a közös érdekek, a barátok és a csapatmunka? Ha részt vettél valamilyen szabálytalanságban, vagy a politikai életben szereztél ellenfeleket, áldozattá válhatsz és egy botrány kellős közepén találhatod magad. De bármit teszel politikusként, szabad prédává válsz a médiák és kiadók számára. Ám ha te gyanakszol csalásra, nem riadsz vissza a nyomozástól, amikor bárki a főnökeid és külföldi ismerőseid közül benne lehet a dologban, tehát mindenki gyanús. Május első dekádja és október vége között Jupiter, a szerencse és bőség bolygója a te jegyedben vendégszerepel. Használd ki a lehetőségeket továbbképzésre, külföldi kultúrák megismerésére és a Jupiter-Neptunusz együttállás okozta zűrzavaros jogi ügyeid rendezésére. De néha a szerencse is megérkezik magától. Ha feljebb akarsz lépni a ranglétrán, vagy hamarosan üzleti vállalkozásba kezdesz, tapasztalatokat szerezhetsz külföldön. Lehet, hogy vállalkozásod azért lett veszteséges, mert nem volt folyamatos a pénzügyi továbbképzésed. A csillagok nem garantálják, hogy az összes külföldi értékesítési módszer nálad is működne, de sokat tanulhatsz tőlük.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha cégednél nagyobb a terhelés, jelentősen csökkentik az alkalmazottak számát, és az irányítás már az elmúlt időszakban szétesett, változtatni akarsz életeden vagy hivatásodon. Bátorítanak a felmerülő lehetőségek, az ösztönző feladatok és a nagyobb önállóság. Ez az év arra késztet, hogy elgondolkodj legfontosabb kapcsolataidon, csak így derülhet ki, hogy valójában ki áll a te oldaladon. Ugyanakkor gondot okoz egy kapcsolat elengedése, még akkor is, ha szálka volt a szemedben. De hamarosan magad mögött hagyod a kellemetlen tapasztalatokat. Ám ha meg akarsz ismerkedni azokkal a fontos személyiségekkel, akik pénzt pumpálhatnak vállalkozásodba, akkor sürgősen ki kell lépned a komfortzónádból. Bármi, amit barátaiddal és üzleti partnereiddel teszel, nyereséget hoz számodra. De néha nagystílű vacsorát kell adnod pártfogóidnak, üzletfeleidnek, partnereidnek, akik bármiben is elősegíthetik céged felvirágoztatását. 2022 kiváló évnek ígérkezik, előléptetésre számíthatsz, barátaid kitágítják előtted a látóhatárt, több pénzt kereshetsz és az alagút végén végre fölsejlenek a nagy célok is. De szabadítsd meg életedet a stressztől, és akkor egy védelmező, gyengéd, gondoskodó, nagyvonalú baráttal egyesítheted erőidet és vállalkozásodat. Idén jók az esélyek a fogantatásra, a bolygók harmóniát és békét hoznak kapcsolataidba. Minden, amit csinálsz, sok követőt vonz, így biztosan haladsz, de nyitottnak kell tartanod az elmédet, s május vége és november között nem kell vakon követned másokat.

Vannak ugyanis, akik megpróbálhatnak becsapni, ezért ne higgy el mindent, amit mondanak. Jó barátnő vagy a bajban, de ne vidd túlzásba az önkéntes segítségnyújtást. Ha rájössz, hogy valamelyik barátnődnek csak akkor kellesz, ha a párja nem ér rá, vagy pénzre van szüksége, nyugodtan fordíts neki hátat, és keress valakit, aki valóban kedvel és értékeli a társaságodat. Barátságaid idén spirituális jelleget öltenek, a pároddal közös barátok pedig örömteli pillanatokkal tehetik gazdagabbá az életeteket, és jelentősen hozzájárulhatnak ahhoz, hogy sikeresnek érezzétek a házasságotokat. Ha szingliként horgodra akadt a Nagy Ő, tervezz hétvégi utakat vele! Akár sítúra, akár tengerpart, mindenhol jól fogjátok érezni magatokat. Májusban lefoglalhatsz egy nászutas lakosztályt a lehető legszélesebb és legkényelmesebb ággyal, de előtte vásárolj magadnak néhány új ruhát és fehérneműt, olyat, amilyet egy érzéki Bika a nászútján hord. Selyemkombinét, csipkés bugyit, átlátszó hálóinget – természetesen a párod cégének költségén.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy veszélyes repülőutat vagy az anyagi csődöt az óév végén túléltél, akkor már semmi sem fog megrendíteni az életben. Azok az Ikrek, akik egyedül vannak, rátalálhatnak a szerelemre, míg másokat egy titkos viszony csábíthat, ha kapcsolatuk nem elégíti ki szexuális igényeiket. Márciusig aligha számolsz vele, hogy valaha is viszontlátod az exedet, akihez csak vegytiszta üzleti megállapodás köt. De biztos lehetsz benne, hogy most sem utasítana vissza, ám ő csak szexet akar, méghozzá nagyon jó szexet, viszont csak a testedet vagy a pénzedet akarja. Karriered érdekes fordulatot vehet, főnököd vagy egyik barátod felfedi az igazi arcát, s egy kaland komolyra fordul. Egyesek rangon felüli házasság révén kapaszkodnak feljebb a ranglétrán, vagy jutnak magasabb pozícióhoz. De nem azért leszel vezető, a beruházások és a gazdasági ügyek irányítója, mert mindenkiben vakon megbízol. Csak arra ügyelj, nehogy tönkretedd a jó híredet. A munkatársak vajon mit szólnak majd, ahhoz, hogy a főnököddel turbékolsz? A nyári és az őszi hónapokban a barátok és az ismerősök hatással lesznek hivatásbeli fejlődésedre, de érdemes lenne szakmai vagy társadalmi szervezetekhez is csatlakoznod ebben az időszakban. Jupiter felnyomja maximumra az energiaszintedet, minden partin jelen vagy, ahol híres és gazdag pasikkal találkozhatsz. Ha a főnököddel való frigy révén szeretnél karriert csinálni, valószínűleg megosztod vele életedet, a tárgyalószobát és a hálószobát egyaránt, de válás esetén csak a válóperes ügyvédek zsebeit tömheted pénzzel. Jobban jársz, ha már előre felkészülsz arra, hogy megtanuld a válással kapcsolatos összes paragrafust. Egy munkahelyi vagy pénzügyi szabálysértés az állásodba kerülhet, de május végétől október utolsó napjaiig egy bontakozó barátság szerelemmé érik. Ámor nyila megteszi a magáét, de idővel azonban be akarjátok mutatni egymást a barátaitoknak. Ha sikerül jól kijönnöd választottad közeli barátaival, és te is rájuk szánsz valamennyi időt, akkor ők sok vonatkozásban felnyitják a szemedet, hiszen olyasmiket közölnek veled a jövendőbeliddel kapcsolatban, amikre még csak nem is gondoltál. Áprilisban óvakodj a munkaügyi pereskedéstől, a munkahelyi szabályok megsértésétől, de bízhatsz benne, hogy a nyári és az őszi időszakban a barátok, protektorok és üzletfelek, akik vitték valamire, annyiszor sietnek a segítségedre, ahányszor csak kell. Nyár végétől viszont nem az igazi arcodat mutatod, mindenféle bakit és taktikai hibát követhetsz el, ráadásul ahhoz is ragaszkodsz, hogy mindig a tiéd legyen az utolsó szó.

Rák (06. 22-07. 22.) Domináns párod, akinek eddig az volt a jelszava, hogy azon a napon, amikor megnősül, el is temethetnék, megkéri a kezed. Te viszont megleped, mert a fiúd mindig azt hitte, immunis vagy elsöprő vonzerejével szemben, és csak a politikai vagy tanári pálya érdekel. De idén kivétel teszi a szabályt. És úgy jó, ha csak egy pasi a kivétel.

Megbízásaid elapadhatnak, ám ha hosszú útra készülsz, külföldön vagy a politika területén vállalsz munkát, a jövő rózsaszínben tündököl előtted. Tehetséged, támogatóid és csalhatatlan megérzéseid mellett a szerencsére is számíthatsz. Külföldi munkavállalás, szakmai továbbképzés vagy tanulmányút vár rád, és ha benevezel egy pályázatra, akkor a résztvevők közül kimagasló eredménnyel az élbolyban végzel. Sikerednek köszönhetően jobbnál jobb ajánlatokkal ostromolnak. Ne várj sokat a válaszadással, de partnereddel feltétlenül beszéld meg, mert a munka melletti tanulás rengeteg időt igényel. Ha életed párját pénzügyi téren nem a nagyvonalúságáról ismerik, tarthatsz tőle, hogy kopp-időszakban kihasználja a kényszerhelyzetedet. Idén arra is vigyázz, nehogy a szerelmi életed belesüppedjen a rutinba. Amennyiben biztonságra vágysz, megeshet, hogy az új esztendőben olyan partner oldalán kötsz ki, akinek a havonta egyszer is több mint elég. Ha pedig a társad uralkodni vágyik és napirenden vannak köztetek a hatalmi csatározások, akkor semmiképp sem illetek össze. A kora tavaszi időszak arra késztethet, hogy félrelépj, ha kapcsolatotok már nem úgy működik, ahogyan szeretnéd. Ám ez inkább ébresztő, mint múló szeszély a részedről. Ha a sarkadra állnál, és megvédenéd az érdekeidet és jogaidat, elégedettebb lennél a pároddal és a kapcsolatoddal. Baráti vagy üzleti körödben olyan szeretőre bukkansz, aki tudja, mi a teendő a lepedőn. Rengeteg önkéntes, karitatív munkát végzel. Vannak mozgalmak, amelyek ésszerű célokat tűznek ki, de vannak olyanok is, amelyekben fel kellene adnod személyes jogaid egy részét. Nem ártana alaposan kielemezned, hogy melyik zászló alá érdemes állnod. Legyél bizalmatlan azoknak a „jótevőknek„ vagy spirituális vezetőknek az indítékait illetően, akik jótékonysági vagy politikai projekteken dolgoznak. De jobban oda kell figyelned a joggal, a külföldi utazásokkal, munkavállalással kapcsolatos döntéseidre és a megfelelő felsőoktatási intézmény megválasztására is. A májustól október végéig terjedő ciklus a karrierépítésről szól. Óvakodj a hatásköri túllépéstől, a könyökléstől, hiszen sokkal többet nyerhetsz, ha ismerőseidre és megbízóidra vállalkozásod segítőiként tekintesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor a párkapcsolatod valamilyen nyomásnak van kitéve, vagy a házasságodnak az utóbbi időszakban befellegzett, nem gondolod, hogy még egy lehetőséget kellene adnod neki? Az elhidegülés valószínűleg az érzelmi és testi kapcsolaton is érezteti hatását. Ez a nyomás lehet anyagi természetű, okozhatja nagyobb kor- vagy társadalmi különbség. Valamit azonban tudnod kell, még ha sért is téged egy kicsit. Beházasodhatsz a vagyonba, a párod is gondoskodik arról, hogy jó lehetőségekhez juss, de május és október vége között rajtad a sor, hogy bebizonyítsd, mennyit tudsz valójában. Szeretőd elég hamar értésedre adja, hogy megvásárolható. De megszabadulhatsz tőle, ha még mindig a számítógép az élete értelme és úgy keresi meg a kenyerét, hogy beáll gazdag nőkhöz selyemfiúnak. Ismered a testedet, és szívesen osztod meg másokkal. Mindig kapható vagy szexuális kalandokra, a titok és a rosszalkodás lázba hoz, és ha akadnak is szakítással végződő kapcsolataid, a nyári vagy az őszi hónapokban sikerül megtalálnod az igazit. Számodra sokat számít a pénz és a párod társadalmi helyzete, de ne tegyél úgy, mintha a középkori Angliában élnél, és a nemességhez tartoznál. Az új évben lehetőleg minél ritkábban kérj, illetve adj kölcsön pénzt – főleg a pasik körében. Ám ha te bánsz könnyelműen a pénzzel, vagy befuccsol a boltod, idén viselned kell a következményeket. Keresned kell valami munkát vagy egy gazdag fickót. Fantasztikus üzleti kapcsolatra léphetsz egyik kollégáddal vagy anyagilag jól eleresztett szeretőddel, de céged költségkeretét nem lépheted túl. Te tartanád a kapcsolatot az ügyfelekkel, míg ő a számokat és az adóügyeket hozná egyenesbe. Áprilisban a legfontosabb szabály az üzleti életben: ne bízz senkiben! Nem maradsz ugyanabban a munkakörben, ahol most, cégednél tulajdonosváltásra kerülhet sor. Ha képtelen vagy a változásokhoz alkalmazkodni, nagy esélyed van arra, hogy állást változtatsz.

Ám a számodra elviselhetetlen beosztotti viszony vagy korlátozás újabb dühös felmondással, ajtócsapkodással végződhet. Május végétől késő őszig új tanulási és utazási lehetőségek bukkannak fel, a pasid talán taníttatásod költségeit is magára vállalja. Amikor leteszed a záróvizsgádat, kedvesed, aki maga a megtestesült lendület, ráadásul egy rakás pénze is van, felajánlja, hogy akár külföldön is képviseli az érdekeidet. Befolyásod ebben az időszakban nemcsak a művészetek, sportok terén érvényesül, hanem a médiákban is. Elhivatottságot érezhetsz nagyszabású politikai, társadalmi programok irányítására, de nem tűröd a kicsinyességet, a szánalmas jutalmak és honoráriumok hamar haragra gerjeszthetnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Idén mindenki párra lel! A Jupiter, a Neptunusz és a Plútó felgyorsítja a lánykérési és összeköltözési folyamatot. Eleged lett ugyanis abból, hogy magánéletedet a vállalat érdekei elé kell helyezned, a romantikus szerelmet pedig csupán kedvenc szappanoperáidból ismered. De egyik rokonod összeállít számodra egy csábítási jegyzetet, amelynek minden pontját végrehajtva akár a céged leggazdagabb és legizgalmasabb pasiját is meghódíthatod. Ha elbizonytalanodsz a feladattól, legalább beszélgess a férfiakkal, de ne pusztán munkáról. Flörtórákat kapsz egyik rokonodtól, de időnként újra igazolódik az a véleményed, hogy minden férfi csúf béka, lelkiismeretlen gazfickó, foglalt, vagy más bolygó szülötte, akin legfeljebb segíteni tudsz. De feltétlenül hozzá akarsz menni gyámolításra szoruló barátodhoz? Kerülöd a bonyodalmakat, de miért nem élvezed legalább a szexet? Miért kell rögtön házasságra gondolni? Bonyolult és szövevényes szerelmi életedet igyekezz rendezett mederbe terelni, mert tavasszal valami nincs rendben köztetek. Te mindig az eszedet követed, míg a párod a szívére hallgat. Párban? Ha szexuális téren összhangban vagytok is, mániákus rendszereteted miatt még lehetnek gondjaid álmodozó hitveseddel, aki körül állandó a zűrzavar. De mi lenne, ha szingliként elfogadnád tárgyalópartnered vagy egy fenegyerek zenés-táncos bulira szóló meghívását, és kifelé menet ottfelejtenéd az egyik cipődet? A mesében beválik ez a módszer! Viszont idén ritkán fordul elő, hogy ha egy királyfit meg csókolsz, az ne változna később békává. De nem hallottál róla, hogy a romantika még nem ment ki a divatból? A szexet ne keverd össze az üzlettel, amikor Bálint-nap táján és májusban kollégádnak vagy egy alfahímnek csak csettintenie kell, és máris letéped magadról a ruhát. De kiléphetsz egy illúziókra alapozott kapcsolatból, egy új partner oldalán „földrengésszerű” aktusokban, tabuk nélküli, kötözködős-bilincses játszadozásokban lesz részed, vagy képes leszel új életet lehelni egy haldokló kapcsolatba. Egyes Szüzek tigrisugrással vetik bele magukat a házasságba, és rohannak az oltár elé, hogy véget vessenek a szingli életvitelnek. De idén ne kötődj idejétmúlt tevékenységekhez, szakmai kapcsolatokhoz, amelyek már nem működnek tovább. Nem halogathatod tovább a változást és az átalakulást. Tavasztól őszig nagy összegű pénznyereség tesz elégedetté partnereden vagy családodon keresztül. Házasság vagy öröklés, erős erotikus vagy mágneses karizma, népszerűség, hasznos kapcsolatok lehetősége az üzleti területen…

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedveled a luxust, a romantikus gesztusokat, de még ennél is többre becsülsz egy olyan társat, akire érzelmileg és anyagilag egyaránt támaszkodhatsz, és aki mellett biztonságban érezheted magad. Olyan partnerrel, aki másképp bánik veled, nem lesz tartós a kapcsolatod. Az év elején alakítsd át a hálószobádat igazi kéjbarlanggá! Vásárolj szexi, nőies fehérneműt, hálóinget! Csipke vagy selyem, új, sejtelmes fényű világítótest, bármi jöhet! Később viszont kiderülhet hálótársadról, hogy nem téged akar, hanem értékes ingatlanodat. Való igaz, az utóbb időben nem sok kitartó szerelemben volt részed. Ha együtt maradsz a pároddal ne csak a megszokás vagy a gyerek tartsa össze a kapcsolatodat. De ezért jó lenne bíznod abban, hogy létezik egy másfajta, szenvedélyes szerelem is, mint amiről meglévő fiúd oly kegyetlen tárgyilagossággal beszél.

Munkahelyeden nagy a zűrzavar, sohasem tudhatod, hogy ki kinek az oldalán áll. Megtörténhet, hogy tavasszal, amikor mindenki menekül a süllyedő hajóról, keresel magadnak másik állást, ahol nem kell túlzottan készségesnek lenned, ha kollégáid mellékes munkákkal terhelnek meg. Ne hajtsd túl magad, tudj megálljt és nemet mondani, ha elönt a fáradtság. A forró nyár könnyen megzavarhat: két olyan pasi is sorban áll nálad, akik közül nem tudsz választani. Randizz mindkettővel, és hamar ki fog derülni, melyik a hozzád való. Számodra a legnagyobb kihívás a májustól október végéig terjedő időszak, amikor egy új, valószínűleg távkapcsolat reményében otthagysz csapot-papot. Ám el kell viselned egy macsót, akivel szeretitek egymást, de még nem vagytok összecsiszolódva. Lehet, hogy elsietitek a házasságot, mert testileg és szellemileg is vonzódtok egymáshoz, de hamar rájöttök, hogy nincs egyetlen közös tulajdonságotok sem. De forró pillanatokra számíthatsz egy kis szerepjátékkal. Élvezed a szexet, de csak akkor mersz igazán bízni a párodban, ha biztos vagy abban, hogy mély érzelmi kapcsolat van köztetek. Azt viszont nem bánod, ha a pasid előveszi a bilincset és az ostort, mert igazi Mérlegként kedveled, ha partnered ural a hálószobában. Tavasztól őszig kiállsz az elveidért, nem rejted véka alá a véleményedet. Ha tanúskodnod kell a bíróságon valaki mellett, kellemesen csalódsz régi szerelmedben, az ellenfél ügyvédjében, az egykori hobóban, akiből divatos öltönyben feszítő, nyakkendős úr lett. Az idei év tanulsága: rablóból is lehet pandúr. Ha viszont már összeadott benneteket az anyakönyvvezető, akkor itt az ideje, hogy felhagyjatok veszekedéseitekkel, és szoros szövetséget kössetek. Életed párjának ugyanis májustól október végéig meglódul a szekere, ami megkönnyíti utazási vagy tanulmányi tervednek megvalósítását.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az óév végétől egészen márciusig rendkívül nagy esély mutatkozik egy, a környékedről vagy közösségedből származó fiúval folytatott románcra, esetleg másvalakivel, akit rokonaid vagy szomszédjaid révén ismertél meg. Élvezettel fedezed fel a szexuális élet spirituális oldalát, kipróbálsz néhány távol keleti szex pozitúrát, izgalmas titkok szövődnek a takaró alatt, de házasságban és gyerektartásban ne reménykedj. Ne hagyd, hogy olyan pasi vegyen le a lábadról, aki sokat iszik, de te se váltogasd a szeretőidet! Mozifilmhez hasonlító románcot élhetsz át egy Halakkal, s ha ez mégsem így történne, ti megírjátok a forgatókönyvet. Ám ha valaki teherbe ejt, ne akard februárban esküvőre kényszeríteni. Minél inkább függetlenedni akar a pasid, te annál inkább próbálod magadhoz kötni. Ám ha mindig újabb és újabb műszaki ketyerékre vágyik, a számlát viszont aggasztóan magasnak találod, nem kellene szemrebbenés nélkül odanyújtanod a bankkártyádat. Áprilisban gyöngéd érzelmeket táplálsz kedvesed iránt, tele romantikával. De vigyázz, ne tedd tönkre őket később megszokott birtoklási vágyaddal, ami normális neked, de nem a körülötted lévőknek. Ismerd fel, hogy a bizalom az igaz szerelem alapját képezi. Idén egy sor olyan szerencsés bolygóhatás előnyeiben részesülsz, mint a kreativitás, nyereményeső, s ráadásul mindez tartósan jelentkezik majd. De ne hidd, hogy mindez jár neked, vagy viszonzása a nehéz 2021-es évnek. De köszöntsd a tavaszt és a nyarat, mert az előző év nem volt éppen diadalmenet. Egy hobbi vagy részmunkaidős tevékenység jelentős bevételi forrássá válhat. Előfordulhat, hogy a nyári hónapokban eluralkodik rajtad a vágy, hogy munkahelyet válts, valami izgalmasabbra, de ne kapkodj, óvakodj a meggondolatlan döntésektől. Kíméletlenségedről viszont időnként legendák keringenek az üzleti körökben. Bajba jutott cégeket vásárolsz fel, hogy aztán feldarabolva eladd őket, s ebből tegyél szert haszonra. Ám ha vállalkozásodnak alapozása nem szilárd, akkor nem fog tudni ellenállni az Uránusz földindulásának. Mindig gyanakvó vagy és a legrosszabbat várod a világtól és rokonaidtól, de ez csak egy védekező mechanizmus. Nagyon jó szíved van, gyengéden és odaadóan tudsz szeretni, viszont ezt csak kevesen tudják, mivel erős páncél véd a csalódások és sérelmek ellen.

Idén légy kevésbé óvatos és zárkózott, így felhőtlenül boldog lehetsz kedveseddel. Ha régi szerelmed kéri a segítségedet, hormonjaid azt tanácsolják, hogy tartsd meg. Kettőtök sorsa is megpecsételődik, ha a terhesség és a gyermekáldás kérdése személyes üggyé válik számotokra. A lelked mélyén kedves vagy meg nagylelkű. Ha régi szerelmesed kéri a segítségedet, hormonjaid azt parancsolják, hogy tartsd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az új év család- és egészségközpontúvá tesz. Küldj e-mailt a kolléganőidnek, ismerőseidnek, hogy kinek van kedve veled együtt futni vagy edzeni. Jóllehet a bolygók befolyása időnként csalódást és elégedetlenséget szül a családban, mégis álomszép lakást vásárolhatsz magadnak, amit saját kényed-kedved szerint rendezhetsz be. Ám ha iparost is felfogadsz, nem bízhatsz meg benne teljes mértékben, nem nézheted tétlenül, hogy a házad profitéhes kókler markába kerüljön. De az sem kizárt, hogy egy heves felhőszakadás alkalmával lakásodat vagy a pincét elönti a víz, és átmenetileg vissza kell költöznöd a szüleidhez. Gondok vannak a családi cégnél, és talán te vagy az egyetlen, aki meg tudja menteni a helyzetet. De nem veszed észre, hogy mennyire kihasználnak? Ha egy percig sem bírod ki, ha az otthonodban valakinek nincs szüksége rád és képtelen vagy szakítani a jótevőszereppel, képes lehetsz egy szakadt, gyanús idegent befogadni a lakásodba. Lehet, hogy kénytelen leszel megfizetni a bizalom árát, de az sem kizárt, hogy a lakód, aki olykor megmentendő hajléktalannak álcázza magát és jó néhány dolgot eltitkol előled, titkos ügynök. Mivel az első perctől kezdve feltételek nélkül elfogadtad, és vállaltad a kockázatot a jobb, boldogabb élet reményében, akkor ez olyan csodálatos lehetőség, amelyet semmiképpen sem szabad elszalasztanod. Párban? Augusztus végétől egészen az év végéig intelligens emberek is veszekszenek olykor. Lehet, hogy sértődött és csalódott vagy, s olyankor mindenféle butaságot kiabálsz, amit később megbánsz, és a legszívesebben visszaszívnál. Februárban vagy áprilisban egy érdekes állásajánlatot kaphatsz, amely váratlanul érkezik, és gyorsan kell döntened, hogy elfogadod-e azt. A nyári hónapokban viszont még Las Vegasban is kipróbálhatod a játékszerencsédet. Ám a szokásos munkamenetedet valamilyen módon egészen bizonyosan meg fogja zavarni valami, de ez egy izgalmas időszak lesz a számodra. Augusztus 20-ától az év végéig terjedő időszakban az Ikrek-Mars olyan rosszfiúkat hoz az utadba, akiknek erotikus szövegelése egybevág a stílusoddal. Lekötni egyikőtök sem akarja magát, ám ha hagyod, hogy indulataid és érzéki vágyaid legyőzzenek, hamarosan trónörököst szülsz neki. Ne vedd fel a provokációt, legalábbis augusztustól kezdve, amikor a Mars ellenszegül veled, partnered vagy gyermeked pedig szavaival és viselkedésével teszi próbára türelmedet. De arra is ügyelj, hogy mindig tartsd a kapcsolatot a családoddal, mert ott van a boldogságod. Legyél rugalmas a szerencséddel, mert Jupiter gyakran meggondolja magát, emlékeztetve téged pénzügyi és családi kötelezettségeidre.

Bak (12. 22-01. 20.) Idén kiderül, hogy szerelmed rosszul ítélt meg, hiszen a lelked legmélyén igenis rejtőznek regényes érzelmek. Ha felfelé akarsz házasodni, a legjobb módja, hogy egy céltudatos vezetőhöz menj feleségül, aki rangban fölötted áll a cégnél. Lehet, hogy ellenállhatatlan erő vonz a főnöködhöz és az irodai kanapén megtörténik az elkerülhetetlen. Talán még a cég fölötti uralmat is megszerezheted feletteseden keresztül. De tudod, hogyan emlegetnek benneteket? A szoknyapecér és a vesztaszűz. De legalább te és a párod tudjátok, hogy ez az elnevezés egy csöppet sem illik rád. Ha a kedvesed minden éjszakát veled akar tölteni, mutatkozz olyan oldaladról előtte, amilyenről még nem ismer. Csak bízd rá magad a barátnődre, aki szexbombát varázsol belőled. A Jupiter és a Neptunusz horoszkópod kommunikációs szektorában az információk példátlan terjedését hozza, melyek közül némelyik igaz, de van, amelyik hamis.

Megérzéseidre hallgatva sikerülhet megkülönböztetni őket. Az információközlés szabadsága és a megfelelő törvények tavasszal lehetetlenné teszik, hogy bármit is titokban tarts. Sokat agyalsz a globális helyzetről, az emberekbe fecskendezett vakcinákról, a tömegek manipulálásáról és az illúziók eladásáról. Figyelned kell arra, hogy kinek és miben hiszel és mennyire hagyod magad elkábítani. De épp eleget láttál és hallottál ahhoz, hogy szétválaszd az igazat a hazugságtól. Olyan tevékenységet végzel, amelyet szeretsz, de amelyet elég rosszul fizetnek, s akkor sem telefonálsz rokonaidnak segítségért, amikor a számláid felgyűlnek. Pénzügyi sikered idén gyakran lesz leáldozóban, ám ha átgondolod, mit rontottál el, bárhonnan veszed a helyzetet vizsgálat alá, február közepéig nem találod a kínos fordulat okát. Később viszont minden jól megy, csak egy kis idő kell. De a március és a november is új lehetőségeket hoz magával vállalkozásod, románcod és a kreativitás terén. Ha egy kreatív projektet próbálsz eladni, a Jupiter és az Uránusz páros segíthet ebben, a siker és a gyarapodás garantált. Egyelőre nem akarsz gyereket, előbb gondoskodni szeretnél a biztos anyagi háttérről, mielőtt rászánod magad, hogy tönkretedd az alakodat. De saját bőrödön tapasztalhatod, mi mindenre képes egy gyerek. Még a leghidegebb jégcsapból is melegszívű nőt varázsol. A nyár végétől sok munka vár rád, nem lesz könnyű feladat lépést tartani néhány kollégáddal, akik olyanok, mint a forgószél. Az irodai viták borzasztó durva veszekedéssé és rágalmakká fajulhatnak, ha nem maradsz ki belőlük, hanem te is beszállsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Idén az a véleményed a pénzről, hogy sosem lehet elég belőle. Mivel a jóindulatú Jupiter idén nagyobb pénzekhez juttat, és a családi életed is drasztikus fordulatot vesz, szerencsés lehetsz anyagi kérdésekben. 2022 remek időszak nagyobb befektetésekre – legyen szó részvényekről vagy ingatlanokról. Szociálisan nagyon érzékeny vagy, simán bevállalsz egy kis jótékonykodást vagy adakozást. Ha bevételt akarsz termelni, talán ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen a számítógéped kiváló eszköz arra, hogy ötleteidet megszerkeszd, publikáld és eladd. De ragaszkodj a megfelelő díjazáshoz! A pénz szaporodik, de ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatod kötelezettségeidet. Ha problémák merülnek fel, viselkedésedet a változó valósághoz kell igazítanod. Újabb bevételeiddel kísértésbe eshetsz, hogy többet költs, mint amennyit valóban megengedhetsz magadnak. Ha az új esztendő kezdetén egyedül maradtál, fontos, hogy kibővítsd a baráti körödet. Nem tudhatod, hogy a barátaidon keresztül kivel ismerkedhetsz meg. Ha terápiára jársz, lehet, hogy az év elején felfedezed azt, amit akartál, és már továbbléphetsz. Fütyülsz a hagyományokra, mindenáron eredetiség – ez a mottód. Egyelőre nem szeretnél tartós kapcsolatra berendezkedni, de talán idővel megváltozik a véleményed. Nyár eleje és az év vége közti hónapokban túlságosan sokat tekeregsz a világban ahelyett, hogy az üzletnek és anyagi helyzetednek fellendítésének szentelnéd magad, amire idén igazán szükség lenne, hogy családodat legalább egy kissé tehermentesítsd. Kreatív szempontból viszont elegendő energiád és szerencséd lesz egy projekt befejezéséhez. Az év közepén utadba kerül egy hihetetlenül értékes ember, akivel jól el tudsz dumcsizni, aki hajlandó reklámozni cégedet, s aki jó irányba befolyásolja vállalkozásodat, üzletmenetedet. Itt az idő kézirataid vagy forgatókönyved leporolására, és hogy beruházz kreatív lehetőségeidbe. Akár intelligens szeretőt, akár egy jobban fizető állást, új járgányt vagy több utazást szeretnél, ez az időszak segíthet rajtad. Született felfedezőként a nyári és az őszi hónapokban minden érdekel. De bármilyen okos is vagy, te sem tudhatsz mindent. Irány az első könyvesbolt. Augusztustól az év végéig terjedő hónapokban a lepedőbajnokság esélyeseként szerinted semmi kifogásolnivaló sincs abban, hogy csillapítod nemi igényeidet és kalandvágyadat. De ami a szívedet illeti, hajlamos vagy kételkedni és önmagadat keresni. Rengeteg erotikus üzenetet kapsz az elektronikus postán, libidód is fokozódik.

Halak (02. 20-03. 20.) Hogy ne várakoztassuk tovább a Halak jegyének szülötteit, akik egy nehéz évet éltek át, azonnal megmondjuk, hogy minden jóra fordul. Idén vége szakad bajaidnak, Jupiterrel a jegyedben már a szilveszteri pezsgőbontásnál nagyot sóhajthatsz a megkönnyebbüléstől. A természet az Uránusz jóvoltából tündöklő szellemmel áld meg, de a mindennapok gyakorlati dolgaival szemben néha védtelenül állsz. Éppen ezért olyan pasira, szövetségesre vagy üzlettársra van szükséged, aki eladja ötleteidet, te viszont az átlagosnál jobban kezeled az embereket. Ám ha valaki a baráti vagy üzleti körödből segítségre szorul, túlteng benned a segítőkészség, így hasznára lehetsz másoknak. Munkahelyeden minden új ötletedet elfogadják, kitűnsz rendkívüli kreativitásoddal, a srácod pedig hajlandó romantikus filmet, szappanoperát nézni a kedvedért. A szerencsének, megérzéseidnek, de főleg saját kezdeményezéseidnek köszönhetően feljebb léphetsz a ranglétrán, javíthatsz társadalmi és üzleti kapcsolataidon. Spirituális vagy hivatalos utazásod célja: az Éden! Azt akarod, hogy az emberek békében és összhangban éljenek a természettel, autóduda, jelzőlámpák és forgalmi dugók nélkül. Zenészként, művészként színpadra állhatsz, támogatód világhírű csillaggá tehet, és hatalmas vagyonhoz juttathat. De a számítógépek világában is jól kiismered magad, mobiltelefonod szeszélyének köszönhetően talán még a Nagy Őt is megismered. Küldj néhány provokáló e-mailt a pasinak, akivel hetek óta szemezel a munkahelyeden vagy lakókörnyezetedben. Meglepődsz majd a válaszon. A romantika nagy szerelmeseként fontos számodra, hogy nőiesnek és csábítónak látssz és viselkedj. Szívesen vásárolsz magadnak finom parfümöket és fehérneműt. Ha szeretsz eljátszadozni a pároddal, gyújts gyertyákat a fürdőszobában, önts illatos olajokat a vízbe, de idén a vibrátor sem számít tabunak. Mivel a lábad a legerotikusabb testrészed, szereted, ha a párod játszik a lábaiddal. Pozíciódat felhasználhatod arra, hogy segítsd a kevésbé szerencséseket, hiszen az együttérzés és a nagylelkűség legfőbb erényeid közé számít. De olykor túlságosan lágyszívű vagy, és gyakran engeded, hogy az emberek visszaéljenek ezzel. Ha egy szent ügyet vagy a környezetvédelmet szolgálva elfeledkezel a logikáról, az önámítás áldozatává válhatsz. Nagyon jól tudod alakítani a gyenge, támaszra szoruló nőt, de ha már elkeltél, akkor ráfázik, aki túl közel merészkedik hozzád. Augusztus végétől elégedetlen lehetsz, ha egy fedél alatt laksz rokonaiddal. Lehet, hogy fel kell újítani a lakást, vagy albérlőt kell fogadnod, ha képtelen vagy kijönni a fizetésedből.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lélegzetelállító: Így fog kinézni Justin Bieber és Hailey Bieber gyermeke

Lélegzetelállító: Így fog kinézni Justin Bieber és Hailey Bieber gyermeke

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Ha ettől nem félsz, jobban meg tudsz küzdeni a változásokkal a szociálpszichológus szerint (x)

Ha ettől nem félsz, jobban meg tudsz küzdeni a változásokkal a szociálpszichológus szerint (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)