Nagy meglepetés vár rád - Egymondatos horoszkóp: Február 23.

Egymondatos horoszkóp: Február 23.

2017.február.23.

A barátságos Merkúr-Szaturnusz szextil fényszögnek köszönhetően ebben az időszakban még a fáradságosan unalmas, összpontosítást és kitartást igénylő rutinfeladatokkal is játszi könnyedséggel megbirkózhatsz. Szorgalmadnak, megbízhatóságodnak, alaposságodnak és kitartásodnak köszönhetően talán éppen most kapsz meg egy felelősségteljesebb feladatot vagy megbízást. Ha új állásra van szükséged, most kell tájékozódni, információt gyűjteni barátoktól vagy rokonoktól. Érdemes közös programot vagy ötletrohamot szervezni a barátaiddal, munkatársaiddal, esetleg új állásról tárgyalni.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes lenne elvégezned egy speciális szakismeretet nyújtó programot, és mivel a barátok hasznos tanácsaira is számíthatsz, bizalommal fordulhatsz hozzájuk.

Bika (04. 21-05. 20.) Olyan állást csíphetsz meg ebben az időszakban, amivel véget vethetsz a pénzügyi zűröknek, de ha túl bonyolultnak tartod az adóbevallást, alkalmazz könyvelőt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti tárgyalás, új tanulmány vagy utazás igencsak hasznos lehet további tevékenységed szempontjából, sőt még a párodat is meggyőzheted a magad igazáról.

Rák (06. 22-07. 22.) Eleged van a rangon aluli munkákból, de ha meg akarod tartani az állásodat, legyél nélkülözhetetlen; egy pénzügyi döntéssel ma javíthatsz helyzeteden.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma érdemes pénzről tárgyalni, de ne azon gondolkodj, hogyan bírhatnád szóra a párodat, hanem azon, hogyan beszélgethetnél el az eddigieknél jobban vele.

Szűz (08. 24-09. 23.) A családi és munkahelyi problémákat úgy oldhatod meg, hogy beszélsz az érintettekkel: egy jól levezetett beszélgetés biztosan megmutatja a megoldás módját is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a partnered racionálisabb és gyakorlatiasabb, ha kevésbé érzelmesen és egy sokkal konkrétabb szinten kommunikálsz vele, könnyebben célt érhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak javadra válhat, ha megtanulsz okosan bánni a pénzzel: belevághatsz a házvásárlásba, nem érdemes halogatni a saját tulajdonú ingatan megszerzését.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Pénzt érő ötleteid támadnak és a most születő vagy elmélyülő ismeretségeid tartós kapcsolattá érlelődnek, és segítenek eligazodni az élet útvesztőiben.

Bak (12. 22-01. 20.) Felkínálnak valami különmunkát, amit el is vállalsz, mert szükséged van a pénzre, de ha pénzügyi tárgyalásra kerül sor, csak az számít, hogyan adod elő magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehetőséged nyílik arra, hogy csatlakozz egy szövetséghez, és olyan kapcsolatokat alakíts ki, amelyeknek hasznát veheted a társadalmi és üzleti életben.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi vagy személyes sérelmek megbeszélésekor hagyd, hogy a másik teljes egészében elmondja a sérelmét, de a tényekre koncentrálj, ne az érzelmi érvekre.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói