Nagy ötletekkel és váratlan kalandokkal kezdődik a hétvége! Egymondatos horoszkóp - június 17. szombat

2017.június.17.

Ma és még holnap is a Merkúr és a Szaturnusz szembenállása miatt lelombozó hírekre, utazási és kommunikációs akadályokra számíthatsz, a Nap és az Uránusz barátságos fényszöge viszont azt sugallja, hogy nem feltétlenül számít erénynek mindent a hagyomány szerint csinálni. Ezeken a napokon ne arra koncentrálj, mit rontottál el, hanem igyekezz kiaknázni a váratlanul felbukkanó lehetőségeket! Először persze tisztázni kell, mi az, ami rosszul ment és ennek megfelelően változtatni kell rajta. A kommunikációs vagy munkahelyi problémák tisztázása után az új módszereket rögtön ki kell próbálni. Csak így lehet kilépni egy nyilvánvalóan elviselhetetlen helyzetből vagy kapcsolatból.

Tánc
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Főnököd kétségbe vonhatja a szakértelmedet, de megismertetheted kedvesedet új hobbikkal, és bebizonyíthatod neki, hogy az élet veled izgalmas kaland.

Bika (04. 21-05. 20.) Anyagi helyzeted, vállalkozásod pillanatnyilag nagyon ingatag alapokon áll, de rokonaid segíthetnek abban, hogy szokatlan módon tudj pénzt szerezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy ideje már teljesen megmerevedtek az arcvonalak közted és partnered, üzletfeled vagy rokonaid között, de most legalább tisztulni kezd a helyzet.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered mindenben ellentmond neked, megakadályozza, hogy önállóan dönts, de megeshet, hogy támad valami jó ötleted a vállalkozásod vagy boltod megmentésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehezen tudsz közös nevezőre jutni a barátaiddal vagy megunt kedveseddel, de utazásod során vagy a baráti körben radaroddal rábukkanhatsz a Nagy Őre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha továbbra is kézzel vezeted a könyvelést, mintha a számítógép nem hódította volna meg már évek óta a világot, ne csodálkozz, ha főnöködnek égnek áll a haja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sikertelen utazás vagy vizsga miatt teljesen betölthet a kudarc érzése, de ezeken a napokon reménykedhetsz egy szakítással végződött kapcsolat újrakezdésében.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ebben az időszakban nem reménykedhetsz abban, hogy a bankigazgató vagy egyik barátod haladékot ad adósságaid rendezésére, vállalj másodállást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár az önbecsülésed házassági, anyagi vagy munkahelyi gondjaid miatt súlyosan sérülhet, egy váratlan kaland vagy új ismeretség segíthet újra felépíteni.

Bak (12. 22-01. 20.) Abban a világban, ahol élsz, semmit sem csinálnak ingyen, de most végre megszabadulhatsz a múlttól, és felépítheted a saját, önálló életedet, vállalkozásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátaid állandóan a fejedre olvassák, hogy mit csinálsz rosszul, de most továbbfejlesztheted elképzeléseidet, sőt még a házasság kérdése is terítékre kerülhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ki tudja, valaha is zöldágra vergődtök-e főnököddel, de támad egy "pénzcsináló" ötleted, ami beválik, vagy megszerezel egy munkát, amit otthon végezhetsz.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné bebizonyította, hogy ő a legédesebb ember a királyi családban

Katalin hercegné bebizonyította, hogy ő a legédesebb ember a királyi családban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói