Siker és új szerelem is láhatáron van - Itt a nagy szeptemberi havi horoszkóp

2021.szeptember.1.

Mit tartogatnak neked a csillagok szeptemberre?

Szeptemberi havi nagy horoszkóp
Szeptemberi havi nagy horoszkóp
Fotó: Amelie Hackauff

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A HÓNAPOD Elfogadható jövedelem, elismerés, siker szakmai és üzleti körökben – mindez osztályrészül juthat számodra. Mégis úgy érzed, férj és gyerek nélkül az élet nem teljes. De hogy a hónap első felében pont egy zilált körülményekkel megáldott pasi vegyen le a lábadról, aki éppen az ellentéte annak, akit megálmodtál… Nem egy férfi kizárólag a pénzed és jól hangzó neved miatt rajong körül, ugyanakkor be kell ismerned, hogy elvárásaidnak szinte képtelenség megfelelni. Merthogy mindenben a tökélyre törekszel, mind a magánéletben, mind a szakmában. A hónap végén végre bensőségesebb kapcsolatba kerülsz a pároddal, de nem a vágy hiányán múlott, hogy eddig erre nem került sor, hiszen mindig nagyon lefoglalt a munkád.

AZ ÉVED Az év végéig meglehet mindened – jövendőbelid és kedvező munkahelyi körülmények egyszerre. Megtalálhatod mindkettőt a munkahelyeden. Munkahelyi kapcsolat házasságba torkollhat, szorosan összekötve két embert, akik napjaikat - és éjszakáikat - együtt töltik. Munkatársi együttműködésetek erősítheti munkátokat és egyben kapcsolatotokat is. 2022-ben viszont beigazolódhat az a véleményed, hogy minden hercegnek tűnő fickó valójában csúf béka. Házassági szándékodat csak akkor szabad nyilvánosságra hoznod, ha eléggé kiismerted a társad természetét. Ám a te viselkedésed is gyakran szerepviselkedés, és olykor nem is tudsz különbséget tenni „én„ és szerep között. Mégis kiderülhet, hogy egy szerencsésen végződő Rómeó és Júlia történet szereplői vagytok.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Amikor támaszra szorulsz munkahelyi vagy egészségi problémáid miatt, számítasz partnered törődésére és arra, hogy bizalomra méltóan viselkedjen. Ám ha rájössz, hogy a társad nem illik hozzád, illetve csalódást okoz, akkor az a gondolat foglalkoztat, hogy más pasit keresel magadnak. Párkapcsolatodban talán könnyű nyíltnak lenned, de a munkahelyeden már nem annyira – az állásoddal játszol. Új szerelemben reménykedhetsz, méghozzá olyanban, amelyben a kor- vagy vagyoni különbségnek is komoly szerepe lehet. De meggyőzöd magad, hogy a párod kompromisszumkészségének hiányán kívül semmi sem állhat közös jövőtök útjába.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Az a pasi, aki a hónap elején felbukkan a baráti körödben, túl szép, hogy igaz legyen, ugyanis foglalt vagy elérhetetlen. Szeretsz mindig mindent az ellenőrzésed alatt tartani, de a párod 6-a és 23-a táján nehezményezi bizalmatlanságodat és féltékenységedet. Amikor felfedezed, hogy lelépett, azon gondolkodsz, hogy hívd-e fel vagy várd meg, amíg ő lép kapcsolatba veled? Ha igazi pár lennétek, nem töprengenél ezen. Főnököd, kollégáid és barátaid viszont bármikor felhívhatnak, akár a magánéletük, akár a munkájuk vagy az üzletük van válságban. Pontosan tudod, hogyan kell felkanalazni őket a padlóról, erényességed falai viszont 23-a táján leomlanak.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Kár lenne kihasználatlanul hagynod az anyagi lehetőségeket, melyeket vállalatod kínál neked. Sőt, ha személyesen kezd érinteni egy téma, még újabb ötleteid is támadnak. Csak azt nem érted, mit kifogásolja munkahelyi kedvesed a lakásodat? Nem azért jött hozzád, hogy esetleg kibérelje, de mi a fene van akkor? Arról volt szó, hogy elbeszélgettek, iszogattok egy kicsit és kész. A hónap elején az a homályos érzésed támad, hogy ez a látogatás nem egészen úgy sikerült, ahogy gondoltad volna. De az is lehet, hogy a fiúd a hónap második felében mórest tanul, és rendesen fog viselkedni. Rendszerint férfikíséretben jelensz meg szakmai és más rendezvényeken, de az igazi csak a hónap utolsó harmadában keresztezi útadat. Nyugodttan kiindulhatsz abból, hogy ez a szép találkozás nem volt az utolsó, folytatása, sőt lánykérés is lesz hamarosan.

Bak (12. 22-01. 20.)

Egy fontos kapcsolat elkezdődik vagy befejeződik, munkahelyi kapcsolatod és vállalkozásod pedig teljesen új irányt vesz. Fáradhatatlan szakmai és üzleti buzgalmad, szeplőtlen magánéleted időnként gúnyos megjegyzések és célozgatások tárgya lehet. Kollégáidnak vagy főnöködnek az az ötlete támad, hogy tesznek valamit ez ellen. Ha eddig még egy kis flörtrevalót sem áldoztál drága munkaidődből a másik nemre, amit idén szeptemberben az irodában vagy társaságodban átélsz, megcáfolja az összes pletykát. Ha kell, csipkeszexiben és harisnyakötőben kiugrasz egy tortából és kánkánt táncolsz. Szerelmi életed és üzleti tevékenységed mozgatórugója rugalmasságod lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Valaki a hátad mögött mószerol a főnöknél vagy a párodnál. A legegyszerűbb, ha a feladataidra és tanulmányaidra koncentrálsz, akkor nem érhet baj. Ne nyafogj azért a pénzért vagy üzletért, amit nem kaphatsz meg, inkább becsüld meg, amid van. Ha szükséged van szerelemre vagy egy szórakoztató társra, talán félsz feladni a függetlenségedet, de legkésőbb a hónap végén majd rájössz, hogy valami sokkal értékesebbet nyertél. Hitveseddel szeretnétek utazni, világot látni, de az üzlet és a közös vállalkozás miatt csak rövid időre szabadulhattok el. Jupiterrel és Szaturnusszal az oldaladon számba veszed szerelmi és üzleti lehetőségeidet, és leghűségesebb barátaiddal megerősíted a kötelékeidet.

Halak (02. 20-03. 20.)

Tudhattad volna, hogy a társadnak mindig az a legfontosabb, hogy rendezett helyzetet teremtsen. Számára persze elképzelhetetlen, hogy együtt maradjon egy hóbortos, álmodozó, művészlélekkel. De egyikőtök sem akar hetekig várni az esküvőre. Ha a szeretőddel vagy a társaddal eddig kíméletlen üzleti és szakmai versenytársaknak számítottatok, a hónap végén elássátok a csatabárdot, és összefogtok. De 23-a táján ne keveredj olyan vad üzleti vagy szerelmi sms-ezésbe valakivel, akivel nem kéne. Viszont ha kapcsolatban élsz, a kedvesedet megőrjíted az éjszakai pluszmenetekkel. Híres idealizmusod 29-e táján sokat fog túlórázni, de üzleti utazásod során olyan szeretőt találsz, aki minden vágyadnak megfelel.

Kos (03. 21-04. 20.)

Kénytelen vagy legveszélyesebb vetélytársaddal tárgyalni, de óriási személyes és szakmai sikernek könyvelheted el, hogy régi barátod és pártfogód végül mégis veled köt szerződést. Azért vannak barátaid, hogy segítsenek a bajban, amikor nyakig benne vagy a slamasztikában, és nem is csak egy értelemben. Újdonságnak számít, hogy szeptemberben jobban elfogadod az embereket magad körül, ennek következményeként ráébredsz, hogy az ideális férjanyag már régóta előtted topog, és a világ legboldogabb asszonyává tesz. Szokatlanul odaadónak és alkalmazkodónak érzed magad, Tarzanod mellett te vagy a nagy Jane. Szeptemberben fordulj a diplomácia eszközeihez, hízelegd be magad a főnöknél, támogatóidnál, így gyorsan kipárnázhatod az utat a ranglétrán felfelé.

Bika (04. 21-05. 20.)

Ülj le a gyerekekkel, készülődjetek együtt az új iskolaévre! Különben is boldog lesz a családod, ha velük is törődsz. Kedvesed, gyermeked vagy valaki, aki a baráti körödhöz tartozik, olyan igényeket támaszt, amelyekkel nem igazán tudsz lépést tartani. Szeptemberben hiába dolgozol keményen, ha előléptetésre vágysz, szakmai hozzáértésednek csupán másodlagos szerepe van a diplomáciai képességeid mellett. Ne féltékenykedj, de ha egy állásinterjúra való visszahívásra vársz, megnyugodhatsz, a válasz pozitív lesz. Ha a munkahelyi stressz vagy a fokozódó nyomás miatt gondjaid vannak az elalvással, kérd meg a pasidat, hogy lefekvés előtt alaposan masszírozzon meg.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Családi, érzelmi és szakmai kapcsolataidban minden változóban van és a hónap első felében nehezen tudsz lépést tartani hozzátartozóid igényeivel. El is határozod, hogy csak meghatározott keretek között állsz a rendelkezésükre. Viszont a bolygók kedveznek a felsőfokú tanulmányoknak, külföldi munkavállalásnak, mindenféle jogi ügyletnek. 20-a táján családot alapíthatsz, de szeptemberben nem lehetsz dühös a főnöködre és rokonaidat úgy, hogy keményen meg ne fizetnéd az árát. Ha még az igazit keresed, ebben a hónapban egy nagy hal kerül a hálódba: okos, intelligens, gazdag, talán még külföldre is eljutsz vele. De a tettek mezején is csillapíthatatlan az éhsége.

Rák (június 22.-július 22.)

Ne szívd mellre a sértő megjegyzéseket, de készülj fel fontos családi bejelentésekre. A hónap elején vezess óvatosan, mert könnyen történhet baleset. Ha nem akarod, hogy partnered szexuális tárgynak vagy pénzcsináló automatának tekintsen, javítanod kell kommunikációs stílusodon. 23-a táján kezdődő kapcsolatod izgalmas lehet, de tartóssága nem garantált. Rokonaiddal nehezen találod meg a hangot, ám ha lakáscserét tervezel, akkor most lelkesen böngészed az ingatlanhirdetéseket. Ha kritikussá válnak baráti, üzleti és érzelmi kapcsolataid, akkor ne bosszankodj, hanem gondolkozz el azon, hogy vajon jó úton jársz-e, vagy elég körültekintően választottad-e meg szövetségeseidet. Ingatlanvásárlásod szeptember első harmadában telitalálatnak bizonyul.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Kora ősszel magasabb bevételre tehetsz szert, fontos feladatot kaphatsz egy új termék kampányában. Ám ha a párod, akivel együtt dolgozol, már a házasság gondolatától is hideglelést kap, csak a csodában reménykedhetsz. Ha még nem találtad meg választottadat, 6-a, 20-a táján és a hónap végén nézz jól körül kollégáid, évfolyamtársaid között. Jó eséllyel pályázhatsz egyikük szerelmére. Hivatásoddal kapcsolatban bónuszokra, jutalomra számíthatsz, de költekezési kedved is megnő, pedig jó volna, ha gondolnál a jövőre is. Ám ha ellenállsz a változásoknak, megfosztod magad a kínálkozó lehetőségektől. De ne akard a társadat vagy hozzátartozóidat uralni, sem megbántani színlelt közönyöddel.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.