Napi horoszkóp: A Bikák lelkizésre készüljenek - Augusztus 14.

2021.augusztus.14.

A Hold nem éppen ideális helyzetben, a Skorpió jegyében halad, délelőtt a Szűzben lévő Merkúrhoz, este pedig a Marshoz kapcsolódik barátságosan. A Hold empátiája, a Merkúr megfigyelőkészsége és a Mars rendszeretete kitűnő kombináció. Habár ma nem szeretsz kapcsolatba kerülni a nyilvánossággal, elemző- és megfigyelőkészséged, mágikus vonzerőd és alaposságod az emberek érzelmeire való hipnotikus hatással ötvözve lehetővé teszi, hogy bármilyen területen boldogulj. Bár szenvedélyes, harcias hozzáállásodat a Szaturnusz délután lefékezi, mind a hivatásodban, mind a szerelemben merész felfedezésekbe kezdhetsz.

 Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 14.
Napi horoszkóp: 2021. Augusztus 14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A munkahelyed ma ott van, ahol üzletek érdekében dolgozhatsz, de mivel nem futamodsz meg, megeshet, hogy egy kolléga vagy üzletfél mellett fogsz ébredni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha igaz a ti esetetekben, hogy már nem csináltok együtt olyan dolgokat, amelyekben régen sok örömötök tellett, ezt a kérdést ma megbeszélhetik egymással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel vannak olyan megbízások, amelyekre nem érdemes időt vesztegetned, ma olvasni is van időd, de a családban kitörhetnek a lappangó feszültségek.

Rák (06. 22-07. 22.) Párod, aki téged választott, talán éppen ma bízza rád magát először, és ha sebezhető lénynek mutatod magad, nagyobb a valószínűsége, hogy eléred, amit akarsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ügyesen vásárolsz, de viseld el, hogy nem minden úgy történik, ahogyan szeretnéd, ám ha megjön az étvágyad a szexre, azért még ne halássz tilosban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered, aki sikeres, és szemmel láthatólag gazdag – kész főnyeremény, viszont a szex magánügy, ami csak kettőtökre tartozik, nem a barátnőidre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párodnak olyan sok munkát kell pótolnia, hogy nem hagyhatja ott az irodát, akkor unalmas hétvégédnek rémképét elűzi egy kis pletykálkodás a barátnőkkel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csakúgy, mint a családban, a bizalom számodra alapvető feltétel, és csak az kapja, aki megérdemli, pénzedért viszont a megvehető biztonságot kaphatod meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mindig jók a megérzéseid, de az is lehet, hogy nagyszerűek az üzletfeleid, nem érdemes viszont olyasmire vesztegetned az idődet, amire nem vagy alkalmas.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem vetheted a pasid (barátod) szemére, hogy elcsábított, hiszen az érintését nem volt kötelező viszonozod, de ezen a napon inkább te játszod a csábító szerepét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha lehet, azonmód üsd nyélbe az üzletet, s tegyél meg mindent, hogy felkészülj a következő dobásra is, ám ha dolgoznod kell, jól fizetett túlórákra számíthatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindig is lesznek kifogásaid azzal az emberrel szemben, akivel együtt élsz, de tudnod kell, hogy a panaszt és a sértő kritikát egy egész világ választja el egymástól.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.