Napi horoszkóp: A Rákok ne féljenek segítséget kérni - Augusztus 31.

2021.augusztus.31.

Az Ikrekben lévő Holdat a nap közepén a Szűz-Mars, délután pedig a Halak-Neptunusz támadja, ezért ne is csodálkozz azon, hogy olyan vagy ma, mint a higany: kapkodsz, telefonálsz, információkat gyűjtesz, de az összpontosítással nehézségeid adódnak. A sértett Ikrek-Hold izgatottá, és elhamarkodottá tehet, s fennáll a veszély, hogy vitát provokálsz. Délután viszont a Neptunusz passzivitást, önámításra való hajlamot, túlzott érzékenységet és idegrendszeri zavarokat okozhat. Ám az esti órákban, amikor a Hold a Vízöntő-Jupiterrel barátkozik, bizakodó, pozitív életszemléleted van, és élvezheted a népszerűséget. Vállalhatsz jótékonysági vagy művészi tevékenységeket.

Napi horoszkóp: A Rákok ne féljenek segítséget kérni - Augusztus 31.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nyelvet tanulni sürgető szükség számodra, viszont könnyen elkalandozik a figyelmed, ráadásul a mobiltelefon is arra buzdít, hogy egyszerre több dologgal foglalkozz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha még azok is kihasználnak, akik a legközelebb állnak hozzád, de nem tudsz nemet mondani, anyagilag egyre jobban visszaeshetsz, ahelyett, hogy előbbre jutnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igaz, hogy hozzátartozóid és főnökeid is néha bosszantó dolgokat művelnek, de te vagy az, aki ettől kiborul vagy elkeseredik, tehát neked kell megváltoznod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha mások nem tudják, mit érzel, és nem tudják, miféle segítségre volna szükséged, akkor panaszaidnak elmondása arra ösztönözheti őket, hogy segítsenek rajtad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Könyvelésedben inkább a kiadás és veszteség rovatba írhatsz többet, de nem kell kétszer hívni, ha akár egy telefonáló, akár a párod szervez esti programot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rossz napra tették ezt a szakmai vagy üzleti tárgyalást, hiszen százfelé kell menned, és ha még a főnököd is túlóráztat, akkor mentegetheted magad a párodnál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Reklámkampányoddal díjat nyerhetsz, de utazásod csalódással végződhet, az esti órákban viszont egy laza, fesztelen fickó nyomot hagyhat a lelkedben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Veszélyesen sokat követelsz egy kapcsolatban - szerelmi és üzleti ügyekben óvakodj az illúzióktól, de este egy tisztán szexuális kaland a tökéletes megoldás.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod mindenre kíváncsi, ami nem tartozik rá, akkor tudja meg az igazat, hogy viszonyod van egyik kollégáddal, este viszont élvezed a kihívásokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha helyettesítened kell valakit a cégnél, felborulhat az időbeosztásod, de legalább estig ne tegyél ígéreteket, ha nem vagy biztos benne, hogy teljesíteni tudod azokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nincs pénzed, viszont van néhány gyereked, a biztosítás fontos lehet számodra, kedvesed a megkapható jó nőt látja benned, d este kreativitásodat is kiélheted.

Halak (02. 20-03. 20.) Hajlamos vagy úgy tenni, mintha kapcsolatod tökéletes lenne, pedig jó lenne észlelned a problémák valóságát, s együttműködni a pároddal a hibák kijavításában.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.