Napi horoszkóp: A Rákok bocsássanak meg, a Nyilasokra ráfér a kényeztetés - December 10.

2021.december.10.

A mai napon a Halakban lévő Hold és a Bika-Uránusz fényszöge szokatlanul nyitottá tesz bennünket az újdonságok és az újítások iránt. Váratlan találkozásokra, kellemes meglepetésekre is számíthatunk, de az anyagiak területe is érintett lehet, hiszen az Uránusz az anyagiakat és a keresetünket jelképező Bikában tartózkodik. A mai napra az önzetlen segítségnyújtás, az intuíció, a váratlan nyereség, a gazdag fantázia és az álmodozás jellemző. Kedvező időpont kibékülésre, online-vásárlásra, kreatív elfoglaltságra, lábápolásra és tyúkszem kezelésére. Ha utazgatsz, válassz egy csendes helyet, lehetőleg vízparton, ahol kevés a kiránduló. Ha viszont randit tervezel, vidd el a pasidat a város egyik rejtett zugába, például egy romkocsmába, amelynek van valami különös varázsa.

Napi horoszkóp: A Rákok bocsássanak meg, a Nyilasokra ráfér a kényeztetés - December 10.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha dohányzol, ami túl sokba kerül, akkor határozd el, hogy soha többé nem nyúlsz a cigarettához, de tarts egy kis szünetet, és töltsd fel lemerült akkumulátoraidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Pár hete még szerettél volna elrepülni a tél elől egy napsütötte szigetre, ma viszont nyitott vagy a meghívásokra: menj társaságba és érezd jól magad a barátaiddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még nagyon sokat kell dolgoznod ahhoz, hogy karrieredben elérd a kívánt szintet, de ugyanez vonatkozik a pénzügyeidre is, ha anyagi gyarapodásra is vágysz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha azért vagy szomorú, mert összekaptál egyik barátoddal vagy üzleti partnereddel, aki egyáltalán nem érzéketlen a bájaid iránt, itt az ideje, hogy felkeresd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vállalkozásod nem úgy működik, mint azt sokan hiszik, mégse akarj mindent elrontani a főnöködnél azzal, hogy lefekszel vele – ennek semmi értelme.

Szűz (08. 24-09. 23.) A matekot és a modern kütyük kezelését könnyen megtanulod, ráadásul harmonikus érzelmi és szakmai kapcsolatot is kiépíthetsz, amely azt adja neked, amit keresel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmai és üzleti ügyeid figyelmet érdemelnek, de immunrendszered megsínyli, ha keveset alszol, és ha állandóan alárendelt munkákat vállalsz át kollégáidtól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként kitalálod és megjeleníted mások álmait, de ne akarj döntést kicsikarni egy olyan pasiból, aki nem hajlandó elidőzni a házasság kérdéskörénél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha meggyötörten jársz haza a munkából, ráadásul azt sem tudod, mikor jártál utoljára kozmetikusnál, akkor azonnal jelentkezz be és hozasd magad rendbe!

Bak (12. 22-01. 20.) Értékes tippekre és üzleti értesülésekre teszel szert a párodtól, a szexis hangulat életben tartja a szerelmi szikrát, ha viszont szingli vagy, megtalálod, akit keresel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, anyagiakban, családi kapcsolatrendszeredben változásokra kerülhet sor, de tedd félre anyagi gondjaidat, amikor meglátogatod rokonaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed vagy egy rokonod megmutatja, hogyan juthatsz a világhálón értékes információkhoz, de még a pasidnak elküldött néhány szexis sms is nyerő ötlet.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói