Napi horoszkóp: Az Oroszlánok titkos viszonyának csúnya vége lehet - December 12.

2021.december.12.

Ezen az adventi vasárnapon az önámításra, félreértésekre és kötelességmulasztásra hajlamosító Nap-Neptunusz négyszög megakadályozza az önérvényesítést. Elégedetlenséged, csalódásaid miatt hajlamos lehetsz álomvilágba menekülni. Érzelmi problémáid miatt könnyen rákaphatsz az alkoholra vagy más ártalmas tudatmódosító szerekre. Ma felejtsd el az áldozat-megmentő szerepet, védekezz az intrika, a csalás vagy lopás ellen, és jól gondold meg, kinek segítesz, milyen áldozatot vállalsz, mert hiszékenységeddel és jóindulatoddal visszaélhetnek. Fontos döntések meghozatalára, távoli utazásra kedvezőtlen ez a konstelláció.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teheted, napold el utazási tervedet, és ha a kedvesednek messzire kell utaznia, akkor a tartósan harmonikus kapcsolat fenntartása komoly áldozatokat kíván tőled.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben ne számíts a barátaidra, de ne hagyd magad pumpolni, és ne tételezd fel, hogy akikkel üzleti kapcsolatba kerülsz, azok mind korrekt módon járnak el!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nehézségeid támadnak az önérvényesítéssel, családi és munkahelyi bonyodalmakra is számíthatsz, amelyeken csak realista gondolkodással tudsz úrrá lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Próbálj meg gyakorlatias és szervezett maradni, távoli utazást napolj el, de koncentrálj arra, hogy megváltoztasd azokat a dolgokat, amelyek nem kielégítőek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha felvállalsz egy titkos viszonyt, afférodnak csalódás a vége, valaki ma átverhet, lenyúlhatja a bankkártyádat, esetleg nagyobb adósságba kevered magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudatodból hajlamos vagy kirekeszteni a kellemetlen családi és házassági problémákat, s beleeshetsz az áldozat vagy a megmentő szerepének csapdájába.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel nem gondolkodsz ésszerűen, a vágyaidat is összekevered a valósággal, munkával és utazással kapcsolatos döntéseid sem lehetnek ésszerűek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járj utána a szakmai és pénzügyi ajánlatok megbízhatóságának, ragaszkodj a tényekhez, különösen akkor, amikor szerelemről vagy üzletről van szó.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hajlamos vagy az önámításra, üdvös lenne, ha kerülnéd az olyan döntéseket, amelyek családodat, külföldi utazásodat vagy lakáskörülményeidet érintik.

Bak (12. 22-01. 20.) Eluralkodhat rajtad a döntésképtelenség, valaki átverhet, környezetedben akadhatnak zavaró tényezők és megbízhatatlan emberek, de utazás közben is veszteség érhet,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párkapcsolatodban, pénzügyekben félreértések, és bármennyire is szeretnél másokra támaszkodni, hogy segítsenek elérni céljaidat, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki a helyedre pályázik, karrieredben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy remélted, és ha nem hagysz fel káros szenvedélyeiddel, komoly bajba kerülhetsz.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját