Napi horoszkóp: A Kosok ma konfliktusokba keveredhetnek, az Oroszlánt pedig szétszedik - December 7.

2021.december.7.

A Hold délelőtt elhagyja a Bak jegyét és átlép a Vízöntőbe. A Nyilas-Merkúr-Halak-Neptunusz quadrát hatására fennáll a tévedés, rágalmazás, szétszórtság, önámítás, csalás és megtévesztés veszélye, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden nem kapod meg a várt elismerést. Fény derülhet olyan titkokra, amelyeket nem akartál megszellőztetni. Ma lehetőleg ne legyél túlságosan jóhiszemű, ne higgy el mindent, amit mások ígérnek, de legyél segítőkész és együtt érző, ha valaki, aki közel áll hozzád, bajba kerül. Vigyázz a pénzedre, értékeidre, mert nem kizárt, hogy tolvajok, csalók keresztezik utadat. Lehetőleg ne köss szerződést, ne írj alá fontos iratot, utazást napolj el, és ne szedj semmilyen tudatállapot-módosító szert a hét közepéig. Szívesen utazgatnál, de mivel a virológusok riogatnak, s bolygónkat egy óriási sürgősségi ambulanciának tekintik, lehet, hogy inkább országon belül kellene kiruccanást tervezned.

Napi horoszkóp: A Kosok ma konfliktusokba keveredhetnek, az Oroszlánt pedig szétszedik - December 7.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Néhány átmeneti konfliktus a kollégáiddal vagy rokonaiddal elvonja a figyelmedet, így nem tudsz hatékonyan dolgozni, de utazáskor is kínos helyzetbe kerülhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyi döntéseid nem lesznek ésszerűek, barátnő kihasználhat, s mivel a pénz nem fán terem, nem ártana ellenőrizni a bevételeidet és a kiadásaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valami nincs rendben a munkahelyeden vagy a családi kapcsolataidban, ne halogasd a félreértés tisztázását, de intézd megfontoltan a dolgaidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kissé határozatlan vagy és nem tudod eldönteni, hogy lazíts vagy megragadj egy munkával vagy utazással kapcsolatos lehetőséget, inkább vonulj vissza.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerülj minden erotikus és pénzügyi csábítást, mert ma mindenki akar valamit tőled, és attól, hogy valaki hazudott neked, rettenetesen bizalmatlan lehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered és rokonaid nem rendelkeznek a pozitív kommunikáció egyik alapvető kellékével, a szavahihetőséggel, de ingatlanügyben is félrevezethetnek, átverhetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ebben az időszakban nehéz olyan valakit találni, aki nem hazudik, orvosod félrediagnosztizálhat, tárgyalás vagy utazás kimenetele miatt is csalódott lehetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baráttal, szeretővel nem tanácsos vállalkozásba kezdened, de még a hűtlenség látszatát is kerüld el, mert lehet, hogy a partnered arra gyanakszik, hogy megcsalod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma különösen óvatosnak kell lenned, amikor a párodról, a főnöködről vagy rokonaidról kell levonnod következtetéseket, mert az ítélőképességed nem a legjobb.

Bak (12. 22-01. 20.) Frusztrált vagy, úgy véled, hogy senki sem érdeklődik irántad, de ne sajnáld magad, mert megérkezik az a személy, aki hajlandó lesz meghallgatni panaszaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságban, pénzügyekben ne táplálj hiú reményeket, ne higgy a sokat ígérgetőknek, és ne hagyd, hogy valaki, akivel barátság köt össze, pénzt csaljon ki tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ígérj könnyelműen, ne írj alá szerződést, ne vesd ki a hálódat a főnöködre, de ha megteheted, kerülj minden olyan döntést, ami nem érint személyesen.

Ez is érdekelhet

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói