Napi horoszkóp: A Bika mondjon nemet, a Mérlegnek dönteni kell - December 8.

2021.december.8.

A mai napon, amikor a Skorpió jegyében lévő Mars a Vízöntő-Jupitert támadja, hajlamos lehetsz túllőni a célon, figyelmen kívül hagyni bizonyos szabályokat, rendeleteket vagy erkölcsi normákat, értelmetlen kockázatokat vállalni, nézeteidet másokra kényszeríteni, másokkal szemben parancsolóan, lekezelő, önbíráskodó vagy fanatikus módon, igazságtalanul és erőszakosan fellépni. A mai nap nem kedvez a kockázatoknak és a joggal vagy a hatóságokkal összefüggő tevékenységeknek. Ez a fényszög óva int a pereskedéstől, a balesetekkel és bírsággal fenyegető helyzetektől. Csak egészséges ételeket fogyassz, kíméld a májadat és a lábadat, mert ez a fényszög növeli a fertőző májgyulladás, a visszérképződés és a sérülések veszélyét.

Napi horoszkóp: A Bika mondjon nemet, a Mérlegnek dönteni kell - December 8.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Csapatod célja ma fontosabb, mint a sajátod, de nem zárhatod ki annak a lehetőségét, hogy a barátod csak a pénzed és a kapcsolataid miatt keresi a társaságodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Mondj nemet egy tisztességtelen ajánlatra, ne szerezz magadnak újabb ellenséget – mostanában úgyis ez volt a legfőbb elfoglaltságod – és milyen sikeres!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindent megtettél a sikerért, túlóráztál, de ha jutalomosztáskor vagy fizetésemeléskor nem kerül szóba a neved, nem csoda, ha a pároddal külföldre pályázol.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy szerelmi vagy üzleti kapcsolatod már csak nyűg, de anyagi veszteség nélkül nem tudsz kilépni belőle, ám ha tilosban jársz, könnyen lebukhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem tudsz anyagilag függetlenedni kötelékfóbiás párodtól, ám ha csak azzal vagy elfoglalva, hogy te legyél a középpontban, még a szűrödet is kiteheti.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden vagy üzleti tárgyalásod során titkold el az ellenszenvedet, de próbálj ki egy másik nézőpontot, és új megoldásokat találhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szükséged van pénzre, de amikor pénzügyi vagy szerelmi kockázatot vállalsz, lehetetlen azt várni, hogy minden pontosan úgy alakuljon, ahogy elképzelted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Óvakodj attól, hogy teljesíthetetlen elvárásokat támassz családoddal szemben, de jól dönts munka- és ingatlanügyben, ne kelljen később mindent megbánnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem baj, ha elnapolod utazásodat, de ne tűrd el, hogy hetvenkedő rokonod, titkos kedvesed vagy ellenfeled lekezelő, kioktató stílusban beszéljen veled!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyedülálló vagy, próbáld meg jól érezni magad a barátaiddal, de lehetőleg ne a pénzeddel akard lenyűgözni őket, ehhez elég a karizmatikus személyiséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nehezen viseled el a kontrollt, de a munkahelyeden az a legjobb, ha elfogadod a hierarchiát és nem próbálsz meg drasztikus változtatásokat végrehajtani.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagi vagy jogi problémád nehezen megoldható, de ha még a főnöködet is magad ellen hangolod, gondolj arra, hogy nem te diktálod a játékszabályokat.

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját