A Nyilas megtalálhatja élete férfiját - Napi horoszkóp: Július 13.

2021.július.13.

A Vénusz és a Mars az Oroszlán jegyében kerül együttállásba: mint ismeretes, a nők élvezik, ha egy sikeres alfahím meghódítja őket, hiszen szívesen büszkélkednek, amikor sikerül egy nemes vadat zsákmányul ejteniük. Ha viszont már megtaláltad a társadat, lehet, hogy vele indítasz közös vállalkozást, ami különleges lehetőség mind a szakmai és pénzügyi siker számára. De te is tisztában vagy vele, milyen hatást gyakorolsz a férfiakra, s azzal is, hogy új hódításod sem ellenállóbb a többinél. Ebben az időszakban nagyon izgatónak találod a szenvedélyes fickókat, alkotó energiáidat pedig éppúgy hasznosíthatod valamilyen kreatív tevékenységben, kedvenc sportodban vagy éppen a párod letámadásában.

A Nyilas megtalálhatja élete férfiját - Napi horoszkóp: Július 13.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Rábukkanhatsz az igazira, akivel megtalálhatjátok a közös boldogságot, kockázatos vállalkozásod is nyereséget termel – ez a jutalma annak, hogy mertél változtatni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne legyél makacs vagy rugalmatlan, ha megoldatlan lakáshelyzetről vagy otthon végezhető munkáról van szó, de sorozatos civakodások helyett jobb egyedül élni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy eddigi románcaidnak eseményeit te irányítottad, ezúttal a dolgok azonban másképp alakulnak, de kényszerrel ennél a macsónál semmire sem mehetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár jól keresel, a pénz befolyásolhatja párválasztásodat, ám ha egyik rokonod eltűri, hogy miatta kiadásokba verd magad, biztos, hogy csúnyán összekülönböztök.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csábítási művészetednek sikere lesz egy értekezleten, a sportolástól szex közben is fitt leszel, ám ha össze akarod keverni az erotikát a hivatásoddal, ez a nap ideális erre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Titkos viszonyodból veszteséged származhat, és ha a pasidnak fogalma sincs a romantikáról, csak a munkájával, a szexszel és az üzlettel törődik, tedd lapátra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Éred a módját, hogyan kapaszkodj fel párod mellett a társadalmi ranglétrán, támogatód révén nagyot kaszálhatsz, de a barátságot ne téveszd össze az üzlettel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kitűnően megállod a helyedet egy pasik által uralt szakmában, de rajtad kívül több nő is lehet a cégnél, aki gondolkodás nélkül lefeküdne a főnököddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha külföldön vállalsz munkát, vagy éppen nyaralsz, végre egy sportos fickóval jössz össze, aki mindenben tökéletes és mindent megadhat neked, amire vágysz.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy üzleti ajánlatot ne utasíts el, s jóllehet kapcsolatodba belejátszik az érdek, eldöntheted, hogy titkos viszonyba bonyolódsz-e szexi és provokatív főnököddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tisztában vagy azzal, hogy macsó tárgyalópartnered flörtölni akar veled, de ne menj bele olyasmibe, ami kizárólag az ő játékszabályai szerint bonyolódik.

Halak (02. 20-03. 20.) Árad belőled az érzékiség, mintha csak szerelemre teremtettek volna, számíthatsz egy olyan pasira is, akivel együtt dolgozol – túlórázik, hogy boldoggá tegyen.

Ez is érdekelhet

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

Sztárhírek

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Szépséghírek

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái