Napi horoszkóp: A Kos legyen merész és tervezzen - Július 20.

2021.július.20.

A Merkúr és az Uránusz harmonikus kapcsolata a kommunikáció területén ígér kedvező változásokat, de a szakmai és üzleti életben is új lehetőségek és ajánlatok várhatóak. Merész, eredeti ötletei támadnak azoknak, akik szellemi vagy műszaki tevékenységgel foglalkoznak, de hasznos újítások is születhetnek. Jó hírek érkezhetnek postán, telefonon vagy e-mailben. Ezen a napon intuíciódra hallgatva olyan problémákat is megoldhatsz, amelyekkel eddig nem tudtál megbirkózni. Megeshet, hogy váratlanul felfedezel valamit, ami korábban rejtélyesnek tűnt számodra. Tehát tartsd nyitva a szemed, füled! De az sem kizárt, hogy érdekes emberekkel ismerkedsz meg, akik felhívják figyelmedet bizonyos változások szükségességére. Nem kizárt, hogy kedvező vásárlási és eladási lehetőségekre bukkansz, vagy váratlanul felhív az a személy, akire gyakran gondolsz. Inspiráló beszélgetésekben vehetsz részt, esetleg felújítod a gépparkodat.

Napi horoszkóp: A Kos legyen merész és tervezzen - Július 20.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nem vagy a háziasszonyok gyöngye, de a számítógépes kereskedelemben könnyen boldogulsz, lakásügyben is érdemes előállnod egy merész tervvel.

Bika (04. 21-05. 20.) Hasznát veszed üzleti vénádnak, új munkád vagy önreklámod lehetővé teszi, hogy anyagi szempontból is előbbre léphess; a pasid hasznos tanácsokkal lát el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Próbáld elkerülni a stresszt, ám ha vonz egy új feladat, vagy meg kell oldanod egy trükkös anyagi problémát, keress egy jól működő programot és vásárold is meg.

Rák (06. 22-07. 22.) Sok váratlan dolog történik mostanában, felfordulás lehet az életedben, de nem fogod feladni, eredeti ötleted támadhat, ismerőstől váratlan üzleti ajánlatot kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyelőre még hallgatsz róla, de jó, amibe belevágtál, viszont még egy kis időnek el kell telni ahhoz, hogy a párod és főnököd is felfogja döntésed helyességét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szakmai találkozóra, hivatalos utazásra számíthatsz, kreativitásodat hasznosítva javíthatsz pozíciódon és kapcsolataidon, de merj új útra lépni és változtatni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tanulj új dolgokat, például számítógépes programozást – komputered révén egészen új kapcsolatteremtési, üzleti és szakmai lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elgondolkodhatsz azon, hogyan lehetne betörnöd a nemzetközi piacra, és újra kapcsolatba lépni valakivel, aki nem volt túlságosan megértő veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénz- és munkaügyekben pompás kilátások, de ez egy kissé megterhelő nap, annak köszönhetően, hogy sok, többnyire szokatlan feladatot vállaltál.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleted teljes sebességgel halad, ha nem idegenkedsz a technikai újdonságoktól, de ne követeld meg a párodtól, hogy hosszabb ideig egy helyen tartózkodjatok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha volt is némi zavar rokoni, üzleti vagy szakmai kapcsolatodban, akkor ma közös nevezőre juthattok, de munkahelyi kedveseddel is remekül összedolgozhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb napot keresve sem találhatnál műszaki cikkek beszerzésére, az internetes társkereső oldalon még egy házias, családszerető pasi is a horgodra akad.

Ez is érdekelhet

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

Sztárhírek

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Szépséghírek

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái