Napi horoszkóp: A telihold mindent felboríthat a Vízöntőben - Július 24.

2021.július.24.

Szombaton telihold van a Vízöntőben, és ugyanekkor a Rák-Merkúr trigon fényszögbe kerül a Halak-Neptunusszal. Vasárnapig a Merkúr és a Neptunusz az intuitív gondolkodást és kommunikációt pártfogolja. Mivel telihold idején sok ügy adhat okot konfrontációra, a visszavonulás bölcsebb, mint olyan kapcsolatokat ápolni, amelyek elrabolhatják lelki békédet. Töltsd a napot és beszélgess olyan emberekkel, akikkel teljesen önmagad lehetsz, kritika vagy félreértés veszélye nélkül! A mai telihold arra figyelmeztet bennünket, hogy az eszmények és álmok megvalósítása is analitikus gondolkodást igényel. De ne feledd, hogy mindaddig, amíg ugyanaz a megközelítés és cselekvésmód működik, a dolgok nem változnak. És próbáld meg elfogadni azokat az embereket, akik másképp gondolkodnak és viselkednek, mint te anélkül, hogy nyomás alatt éreznéd magad emiatt.

Napi horoszkóp: A telihold mindent felboríthat a Vízöntőben - Július 24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel belelátsz mások kártyáiba, így nem kapod be a csalit, barátaid, rokonaid és a partnered pedig megszabadítanak olyan dolgoktól, amelyek visszatartanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elébe mész mások igényeinek, barátaid és kedvesed támogatónak bizonyulnak, és nagyon jó tanácsokat adhatnak pénzügyi stratégiáddal kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy alkalmi megbízás pénzt hoz a házhoz, de ha számos feladat elvégzésére kértek fel, türelmetlennek érzed magad, ha mindennek eleget próbálsz tenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazásod az elképzelt módon valósul meg, a nap tökéletes az önvizsgálatra és alkotó tevékenységekre, de egyértelműen határozd meg, mit szeretnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyedülállóként új és izgalmas ismeretségeket köthetsz, de ne bízz vakon az emberekben, mert egyesek nem ismerik azt a fogalmat, hogy tisztesség.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy elképzelésed ellentmond a szeretett ember jövőképének, akkor talán ideje új dolgokat kipróbálni, de könnyen beleszerethetsz valakibe, aki nem független.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valószínűleg erőfeszítéseket teszel az egyensúly és a harmónia fenntartására, de ez ma nem egészséges sem a hivatásodban sem a családi életedben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma hódolhatsz az utazás és a művészetek iránti vonzalmadnak, de még egy külföldi meghívás is közbejöhet: barátod szeretne üzleti kapcsolatba kerülni veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hajlamos vagy a tévedésekre és a meggondolatlan döntésekre, amelyeket csak akkor ismersz fel, amikor már túl késő – igyekezz elkerülni a csapdákat.

Bak (12. 22-01. 20.) Dicsérettel és egy kis hízelgéssel kapcsolataidban ma többre jutsz, mint bírálattal, használd az intuíciódat útmutatóként, maradj nyugodt, és nem fogsz hibázni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bár lázadónak érzed magad, megvan a lehetőséged, hogy megvalósítsd üzleti terveidet, de ehhez meg kell nyerned kollégáid és kedvesed támogatását.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valaki kéretlen tanácsokat ad szerelmi kapcsolatodról, védekezés helyett erősebb korlátok kialakítására lehet szükség, de intuíciódra bátran hagyatkozhatsz.

Ez is érdekelhet

Ilyen egy praktikus és sikkes kirándulós szett

Ilyen egy praktikus és sikkes kirándulós szett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla