Napi horoszkóp: A telihold mindent felboríthat a Vízöntőben - Július 24.

2021.július.24.

Szombaton telihold van a Vízöntőben, és ugyanekkor a Rák-Merkúr trigon fényszögbe kerül a Halak-Neptunusszal. Vasárnapig a Merkúr és a Neptunusz az intuitív gondolkodást és kommunikációt pártfogolja. Mivel telihold idején sok ügy adhat okot konfrontációra, a visszavonulás bölcsebb, mint olyan kapcsolatokat ápolni, amelyek elrabolhatják lelki békédet. Töltsd a napot és beszélgess olyan emberekkel, akikkel teljesen önmagad lehetsz, kritika vagy félreértés veszélye nélkül! A mai telihold arra figyelmeztet bennünket, hogy az eszmények és álmok megvalósítása is analitikus gondolkodást igényel. De ne feledd, hogy mindaddig, amíg ugyanaz a megközelítés és cselekvésmód működik, a dolgok nem változnak. És próbáld meg elfogadni azokat az embereket, akik másképp gondolkodnak és viselkednek, mint te anélkül, hogy nyomás alatt éreznéd magad emiatt.

Napi horoszkóp: A telihold mindent felboríthat a Vízöntőben - Július 24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel belelátsz mások kártyáiba, így nem kapod be a csalit, barátaid, rokonaid és a partnered pedig megszabadítanak olyan dolgoktól, amelyek visszatartanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elébe mész mások igényeinek, barátaid és kedvesed támogatónak bizonyulnak, és nagyon jó tanácsokat adhatnak pénzügyi stratégiáddal kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy alkalmi megbízás pénzt hoz a házhoz, de ha számos feladat elvégzésére kértek fel, türelmetlennek érzed magad, ha mindennek eleget próbálsz tenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazásod az elképzelt módon valósul meg, a nap tökéletes az önvizsgálatra és alkotó tevékenységekre, de egyértelműen határozd meg, mit szeretnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyedülállóként új és izgalmas ismeretségeket köthetsz, de ne bízz vakon az emberekben, mert egyesek nem ismerik azt a fogalmat, hogy tisztesség.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy elképzelésed ellentmond a szeretett ember jövőképének, akkor talán ideje új dolgokat kipróbálni, de könnyen beleszerethetsz valakibe, aki nem független.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valószínűleg erőfeszítéseket teszel az egyensúly és a harmónia fenntartására, de ez ma nem egészséges sem a hivatásodban sem a családi életedben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma hódolhatsz az utazás és a művészetek iránti vonzalmadnak, de még egy külföldi meghívás is közbejöhet: barátod szeretne üzleti kapcsolatba kerülni veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hajlamos vagy a tévedésekre és a meggondolatlan döntésekre, amelyeket csak akkor ismersz fel, amikor már túl késő – igyekezz elkerülni a csapdákat.

Bak (12. 22-01. 20.) Dicsérettel és egy kis hízelgéssel kapcsolataidban ma többre jutsz, mint bírálattal, használd az intuíciódat útmutatóként, maradj nyugodt, és nem fogsz hibázni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bár lázadónak érzed magad, megvan a lehetőséged, hogy megvalósítsd üzleti terveidet, de ehhez meg kell nyerned kollégáid és kedvesed támogatását.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valaki kéretlen tanácsokat ad szerelmi kapcsolatodról, védekezés helyett erősebb korlátok kialakítására lehet szükség, de intuíciódra bátran hagyatkozhatsz.

Ez is érdekelhet

Hogyan barátkozz meg korunk legnehezebb kihívásával, a pénzügyi stabilitással

Hogyan barátkozz meg korunk legnehezebb kihívásával, a pénzügyi stabilitással

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek