Napi horoszkóp: A Rák hiába zsarolja a párját - Július 25.

2021.július.25.

Mivel a Rák jegyében lévő Merkúr szembenállásba kerül a Plútóval, készülj fel arra, hogy valaki visszalép egy számodra fontos megállapodástól. Ma könnyű verbális hatalmi csatározásba bonyolódni, de az sem kizárt, hogy kemény ellenfelekkel kell megbirkóznod, akik nálad jobb, olcsóbb termékekkel vagy szolgáltatásokkal törnek be a piacra. De ne hagyd, hogy bárki is zsarolással vagy bűntudatkeltéssel kényszerítsen rá olyasmire, ami ellenkezik az érdekeiddel. Vigyázz, nehogy áldozatul ess mások zsarolási vagy manipulációs kísérleteinek, de érdemes most kutató vagy elemző munkába fogni vagy rejtélyes ügyek felderítésén munkálkodni. Kapcsolataidban áss le a problémák gyökeréig, de eszedbe se jusson cinkelt lapokkal játszani!

Napi horoszkóp: A Rák hiába zsarolja a párját - Július 25.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyeden, családi fronton sok a vita és az intrika, ezért tartsd távol magad a mérgező emberektől, ne engedj a nyomásnak, és ne dőlj be főnököd trükkjeinek!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha félreértés van közted és kedvesed között, próbálj megnyugodni és akkor később sokkal ideálisabb körülmények között térhetsz vissza a kérdés megoldására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha üzletfeled nem tartja magát a megállapodásotokhoz, szerződéskötéskor kötelező az írásbeliség, de készülj fel nagy bevásárlásra a szexboltban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod közli veled, hogy nem vágyik házasságra, ne hidd, hogy némi manipulációval, bűntudatébresztéssel vagy zsarolással megváltoztatod az elhatározását.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Irtózol a társaságtól, inkább a magányt kedveled, valószínű, hogy a mély beszélgetések vagy a szakmai-baráti találkozók nem szerepelnek a kívánságlistádon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered felboríthatja a terveidet anélkül, hogy előtte megbeszélte volna veled, de ami a szexet illeti, az orvos- beteg játszma beválhat a hálószobában.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak azokkal tárgyalj munkáról és pénzről, akikről tudod, hogy megbízhatók, ne indulj ki abból, hogy a másik fél is tartja magát ahhoz, amit megbeszéltetek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy tárgyaláson elég nagy a tét, de nem tudod jól eladni magad, tárgyalópartnered összezavarhatja a gondolataidat; ma ne indulj biztosítás nélkül külföldre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak legális üzletekkel foglalkozz, de ne feledd: mindaddig, amíg ugyanaz a kommunikációs módszer működik, a dolgok nem változnak – néha mondj nemet.

Bak (12. 22-01. 20.) Fogadd el, hogy nem tudsz mindig ugyanazon a hullámhosszon lenni a partnereddel és barátaiddal, de ne szolgáltass ürügyet arra, hogy belekössenek a munkádba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem ez az első eset, hogy főnököd vagy kedvesed az orrodnál fogva vezet, és attól függetlenül, hogy mi az anyagi igényed, ma számolj az elutasítással!

Halak (02. 20-03. 20.) Fogadd meg, hogy nem húzol előnyt egy barátságból, ám ha párkapcsolati dilemma elé nézel, tegyél javaslatot az esetleges ellenétek közös megoldására.

Ez is érdekelhet

Ütős fekete szettel indítja a Gardróbnaplót Zimits Andrea divattervező

Ütős fekete szettel indítja a Gardróbnaplót Zimits Andrea divattervező

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján