Napi horoszkóp: A Rák ma álljon a sarkára, a Mérleg túl sokat költhet - November 15.

2021.november.15.

Mivel a Skorpió-Nap és a Vízöntő-Jupiter quadrát fényszögének az a veszélye a hét első munkanapján, hogy hajlamos lehetsz túlzásokra, mértéktelenségre, szabálysértésekre, romboló önhittségre és arroganciára. A Nap és a Jupiter közötti barátságtalan kapcsolat hiúvá, extravagánssá, pazarlóvá tehet, de valószínűleg a befolyás és a hatalom témája is felmerül. Jogi problémák, összeütközések adódhatnak a törvénnyel és a felettesekkel. Túlzott önbizalom, hivalkodásra és pazarlásra való hajlam jellemzi ezt a konstellációt. Vannak, akik elviselhetetlenné válnak fontoskodásukkal, ezért ma szükség lehet önmérsékletre és önkontrollra. Akár sportról, társasági életről vagy utazásról van szó, túlzott ambíciókat táplál ez a fényszög, de nem teszi lehetővé, hogy mindent elérj, amit csak szeretnél. Nem árt, ha mellőzöd a zsíros és cukros falatokat, melyek ellen a májad tiltakozni fog. Mivel a Hold a Kos jegyében halad, ügyelj arra, hogy ne erőltesd meg a szemed a számítógép előtt.

Napi horoszkóp: A Rák ma álljon a sarkára, a Mérleg túl sokat költhet - November 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nehézségek a pénzügyek és az adósságok terén, plusz jövedelemre van szükséged, hogy fedezd a kiadásaidat, a barátaidtól, rokonaidtól viszont ne is várj támogatást.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma követelődző vagy, elvárod partneredtől és a cégtulajdonostól is, hogy azonnal elégítse ki szükségleteidet: mértéktelenségednek viszont nagy ára lesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Óvakodj attól, hogy egyik munkahelyről sodródj a másikra, s ha nem mered nagyobb megmérettetésnek kitenni magad, megtörténhet, hogy otthagyod a főiskolát.

Rák (06. 22-07. 22.) Annak ellenére, hogy alapvetően nagyvonalú vagy, ma állj a sarkadra, ne félj nemet mondani olyan igényekre, amelyek nélkülöznek minden józan mértéktartást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi önmérséklet tényleg nem árt: ne bonyolíts ingatlanügyletet, a párodat viszont a házasság és az együttélés nem érdekli annyira, mint ahogy te képzeled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Teljesítményednek lehetnek olyan elemei, melyek nem tökéletesek, ráadásul ma különös előszeretettel viseltetsz a tudálékos és nagyotmondó pasik iránt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagi javaiddal gondatlanul bánsz, korlátlanul költekezel, ráadásul ma könnyen hagyod magad rászedni a csillogó csomagolásba rejtett divatőrületek által.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Állandóan küzdesz, hogy valakivé válj, amit a családod képtelen megérteni, és amilyen kétbalkezes vagy, még egy rendes pasit sem tudsz hazacsalogatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tanácsos elkerülnöd, hogy politikai vagy jogi vitába bonyolódj, tévesen formálj véleményt, de leginkább a pereskedéssel fenyegető helyzetektől óvakodj.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzlettársadnak vagy egyik barátodnak remek ötlete támad a pénzszerzésre, igyekezz növelni bevételedet, de ne vállalj értelmetlen anyagi kockázatot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ez nem olyan időszak, amikor kockázatot vállalhatsz, és ha keresztülgázolsz másokon, önhittséged vagy toleranciád hiányában elveszítheted pozíciódat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hivalkodj a tudásoddal, de próbálj meg minél több dolgot kihúzni teendőid listájáról, és ne vágj bele olyasmibe, amiből később jogi problémád adódhat.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.