Napi horoszkóp: A Kosok ma ne legyenek olyan kemények magukkal - November 16.

2021.november.16.

A Skorpió-Nap és a Bak-Plútó barátságos rezgései a hét közepéig fokozzák erőnlétedet, öngyógyító és megújulási képességedet. Jól működő kapcsolatrendszeredet kihasználva a pénz és a hatalom közelébe kerülhetsz, társadalmi sikerben is részed lehet. Ez a konstelláció fokozza a becsvágyat, az akaraterőt és az érvényesülési képességet. A mai nap kedvez a gazdasági, szakmai és politikai természetű döntéseknek, a közösséged javát szolgáló kezdeményezéseknek, mások befolyásolásának, a gyógyulásnak, az önvizsgálatnak, az üzleti társulásoknak, a problémák alapos elemzésének és általában az érvényesülésnek. Remek lehetőségek adódnak ebben az időszakban hatalmon lévő személyek révén, ezért nem árt befolyásos és pénzes körökben megjelenni, hiszen az összefogás és az együttműködés gazdasági szükségszerűség.

Napi horoszkóp: A Kosok ma ne legyenek olyan kemények magukkal - November 16.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma túl kemény lehetsz magaddal: becsvágyad a pozíciós vagy üzleti hatalom megszerzésére motivál és ügyesen befolyásolod azokat, akiktől a megélhetésed függ.

Bika (04. 21-05. 20.) Házasságodat, magánéletedet közös programok, utazások gazdagítják, szingliként pedig jó esélyed van családalapításra, mert alkalmas partner tűnt fel a láthatáron.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokoni kapcsolatot felhasználva új munkahelyet szerezhetsz, és ha sikeresebb akarsz lenni, akkor ne félj belebonyolódni a kisebb előnyökért vívott csatákba!

Rák (06. 22-07. 22.) A hatalom és a vagyon levehet a lábadról, partnered révén közel kerülhetsz a húsosfazékhoz, de vigyázz, mert egy domináns hímegyed is felfigyelt rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha betegséged miatt nyugtalankodsz, jó úton jársz a gyógyulás felé, de bele kell menned a hatalmon lévők játszmáiba ahhoz, hogy ne váljanak ellenségekké.

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan úton indulsz el, amelyet eddig elképzelni sem mertél, rengeteg információt dolgozol fel, a pasiddal meg ott a helyetek, ahol nagy fogásokat lehet csinálni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A bolygók segítenek gyarapítani a pénzt, tulajdonodat és az anyagi javakat, de a biztonság és a családi üzlethez való csatlakozás elengedhetetlen számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hatalomra, népszerűségre tehetsz szert, gyorsabban lehetsz gazdag és sikeres, ha hatni tudsz a főnöködre és a tömegekre, vagy megszerzel egy titkos információt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyekben ügyesen manipulálsz valakit, kilábalhatsz egy nagyobb veszteségből, de óvakodj attól, hogy belekeveredj mások politikai és hatalmi játszmáiba.

Bak (12. 22-01. 20.) Abban, hogy a sikeres emberek mindenkit ismernek, van némi igazság: üzleti társulásból hasznot húzhatsz, ráadásul mágikus vonzerőd hatalmát is kihasználhatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma bevetheted az emberek befolyásolására alkalmas technikák valamelyikét, amely a párodat vagy főnöködet arra ösztönzi, hogy megtegye, amit szeretnél.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolataidat felhasználva utazós munkakörbe kerülhetsz, érdekes felfedezéseket tehetsz, vagy olyan helyre kapsz meghívást, ahol a felső tízezer összejön.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.