Napi horoszkóp: Ma a Nyilasok minden szavát felhasználhatják ellenük - November 18.

2021.november.18.

Jóllehet a mai napon a Bika-Holdat a Mars és a Merkúr is támadja, de a Skorpió-Merkúr harmonikus fényszöget alkot a Halak-Neptunusszal, így különösebb megerőltetés nélkül szerezhetsz meg olyan értesüléseket, amelyek segítségével megoldhatod problémáidat. Ma az észérvek helyét a megérzések veszik át, s meggyőződhetsz arról, hogy akár pénzről, akár munkáról tárgyalsz, a megérzéseid nem hazudnak. Kérhetsz és kaphatsz is szívességet, és ha munkára fogod alkotó fantáziádat és hallgatsz a megérzéseidre, nyerő ötleteid támadnak. Ösztönösen tudod, kinek mit kell mondanod, és a rosszindulatot is könnyen felismered. Mivel olvasni tudsz mások gondolataiban, tárgyalásod, üzletkötésed sikerében is bízhatsz. Kereskedők, művészek és azok az emberek, akiknek a munkája a médiához kapcsolódik, jó szimatukból profitálhatnak.

Napi horoszkóp: Ma a Nyilasok minden szavát felhasználhatják ellenük - November 18.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Hatodik érzéked és tudatalattid üzenete éppen akkor jön a segítségedre, amikor üzletről tárgyalsz, vagy ki kell húznod magad egy pénzügyi vagy szakmai csávából.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szingli vagy, az egekbe szökik az ismerkedési kedved: használd ezt arra, hogy megtaláld a jól fizető ügyfeleket vagy azt a pasit, akit keresel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden jó szimatra van szükség, de álláskereséskor ne add át magad illúzióknak, mozgósítsd viszont a képzeleted egy különleges terv elkészítéséhez.

Rák (06. 22-07. 22.) Kreativitásod és szárnyaló fantáziád lehetővé teszi, hogy művészként sikereket érj el, egy úti kapcsolatba is belemehetsz, persze a holtomiglan-holtodiglan hitével.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Családoddal egyezségre jutsz üzleti kérdésekben, de ha közös vállalkozásod létét csalás miatt fenyegeti veszély, helyzeted hirtelen bizonytalanná válhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyedülállóként adj több lehetőséget a potenciális jelentkezőknek: csak így tudhatod meg, hogy érdemes-e valakit közelebbről is megismerned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egészséged helyreállítására ne sajnáld a pénzt, munkádban dolgoztasd a fantáziádat, és ha új állásra van szükséged, vedd igénybe rokoni kapcsolataidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Belelátsz mások gondolataiba, eszerint tárgyalsz; ma mindenekelőtt a művészek, kereskedők és a kreatív foglalkozást űzők számíthatnak sikerre, bevételre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne feledd, minden, amit mondasz, ma felhasználható ellened, de ha rendszeresen meditálsz és vizualizálsz, a tudatalattid sok hasznos dolgot fog megsúgni neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Szakmai előmeneteled szempontjából fontos, hogy együttműködj azokkal a kollégákkal, akiknek a tanácsa vagy támogatása hasznos lehet kényes helyzetekben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól fizető állást találhatsz, de gondolj arra is, hogy az üzleti életben nagyon sok a figyelemelvonás, és a tévedések, hibák gyakran költségesnek bizonyulnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán eljegyeznek és egy tudományos vagy külföldi ösztöndíj várományosa leszel, de többet akarsz a párodtól, nemcsak barátságot, hanem biztonságot is.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről