Napi horoszkóp: A Kosoknak ma váratlan kiadásaik lehetnek - November 19.

2021.november.19.

Telihold a Bikában, a Bak jegyében lévő Vénusz pedig a Bika-Uránusszal zár be harmonikus, kapcsolatfrissítő fényszöget. A szerelemben meglepetések, de szükséged van egy kis szabadságra, változásra és lehetőségre, hogy kipróbálj valami újat. Anyagi és üzleti ügyekben meglepetés érhet, de a Bikában haladó Hold miatt tudatosan keresed a biztonságot. Mivel a Nap a Skorpió jegyében tartózkodik, lehet, hogy az élet sötétebb oldalára összpontosítasz, ráadásul gyanakvás és féltékenység is felmerülhet kapcsolatodban. A mai bolygókombináció felveti a kérdést, hogy mit kell átalakítani, mit kell megtartani, és mit kell elengedni. A Bika-Skorpió tengely miatt a mai napon vitákra okot adó téma lehet a közös bankszámla, a szex, az adósság és a másoktól származó pénz.

Napi horoszkóp: A Kosoknak ma váratlan kiadásaik lehetnek - November 19.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha állást váltasz, válassz jól fizető céget, de minden vásárlást gondosan tervezz meg, mert fennáll a veszély, hogy váratlan kiadásaid is lesznek.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnök, kolléga támogatására számíthatsz, kreativitásodat is kamatoztatod, s lehetőséged van korrigálni a párodhoz és a munkádhoz való hozzáállásodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozásodat, szexuális életedet meg kell újítani és egy vitát úgy kell megélned, mint a változás és a fejlődés lehetőségét, anélkül, hogy túl makacsnak tűnnél.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretetre, pénzre, megértésre van szükséged, míg kedvesed és barátaid életét az üzleti sikerek utáni vágy irányítja, de felfedezed női mivoltodnak minden csodáját.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden előnyös változás érlelődik, de ne veszítsed el a fejed, ha főnököd vagy egyik munkatársad a nehezen meghódítható pasik közé tartozik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted művészi hajlamaidat, munkát és üzletet is szerezhetsz, csak az anyagi függőségtől óvakodj, szerelmi életedben viszont megváltoztathatod a trendet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Beszállhatsz a családi cégbe, új projekted jövedelmezőnek bizonyul, ám ha a pároddal közösen bérelsz ingatlant, akkor a javítási költségeket neked kell kifizetned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod kényesen vigyáz a függetlenségére, pár trükkel azért magadba bolondíthatod, ám ha impulzívan cselekszel, ez időbe és talán az állásodba is kerül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap hozhat plusz bevételt, anyagi csődöt, esetleg mindkettőt, de nem vagy ütésálló, ezért még az ostoba kritikák is hajlamosak lehetnek vérig sérteni.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben elkezdődhet egy izgalmas kaland, de legyél lazább – szembe kell nézned viszont váratlan kiadásokkal, amelyek felboríthatják költségvetésedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Karriered, házasságod, magánéleted zsákutcába juthat, de ha azt akarod, hogy figyelembe vegyenek, legalább egy kicsit ki kell tűnnöd a szürke tömegből.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásodból megélhetsz, az interneten összejöhetsz egy két lábon járó aggyal, de ha eddig gyakran félreálltál, most elvárod, hogy figyelmesen meghallgassanak.

Ez is érdekelhet

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói