Napi horoszkóp: A Kosoknak ma váratlan kiadásaik lehetnek - November 19.

2021.november.19.

Telihold a Bikában, a Bak jegyében lévő Vénusz pedig a Bika-Uránusszal zár be harmonikus, kapcsolatfrissítő fényszöget. A szerelemben meglepetések, de szükséged van egy kis szabadságra, változásra és lehetőségre, hogy kipróbálj valami újat. Anyagi és üzleti ügyekben meglepetés érhet, de a Bikában haladó Hold miatt tudatosan keresed a biztonságot. Mivel a Nap a Skorpió jegyében tartózkodik, lehet, hogy az élet sötétebb oldalára összpontosítasz, ráadásul gyanakvás és féltékenység is felmerülhet kapcsolatodban. A mai bolygókombináció felveti a kérdést, hogy mit kell átalakítani, mit kell megtartani, és mit kell elengedni. A Bika-Skorpió tengely miatt a mai napon vitákra okot adó téma lehet a közös bankszámla, a szex, az adósság és a másoktól származó pénz.

Napi horoszkóp: A Kosoknak ma váratlan kiadásaik lehetnek - November 19.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha állást váltasz, válassz jól fizető céget, de minden vásárlást gondosan tervezz meg, mert fennáll a veszély, hogy váratlan kiadásaid is lesznek.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnök, kolléga támogatására számíthatsz, kreativitásodat is kamatoztatod, s lehetőséged van korrigálni a párodhoz és a munkádhoz való hozzáállásodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozásodat, szexuális életedet meg kell újítani és egy vitát úgy kell megélned, mint a változás és a fejlődés lehetőségét, anélkül, hogy túl makacsnak tűnnél.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretetre, pénzre, megértésre van szükséged, míg kedvesed és barátaid életét az üzleti sikerek utáni vágy irányítja, de felfedezed női mivoltodnak minden csodáját.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden előnyös változás érlelődik, de ne veszítsed el a fejed, ha főnököd vagy egyik munkatársad a nehezen meghódítható pasik közé tartozik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted művészi hajlamaidat, munkát és üzletet is szerezhetsz, csak az anyagi függőségtől óvakodj, szerelmi életedben viszont megváltoztathatod a trendet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Beszállhatsz a családi cégbe, új projekted jövedelmezőnek bizonyul, ám ha a pároddal közösen bérelsz ingatlant, akkor a javítási költségeket neked kell kifizetned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod kényesen vigyáz a függetlenségére, pár trükkel azért magadba bolondíthatod, ám ha impulzívan cselekszel, ez időbe és talán az állásodba is kerül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap hozhat plusz bevételt, anyagi csődöt, esetleg mindkettőt, de nem vagy ütésálló, ezért még az ostoba kritikák is hajlamosak lehetnek vérig sérteni.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben elkezdődhet egy izgalmas kaland, de legyél lazább – szembe kell nézned viszont váratlan kiadásokkal, amelyek felboríthatják költségvetésedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Karriered, házasságod, magánéleted zsákutcába juthat, de ha azt akarod, hogy figyelembe vegyenek, legalább egy kicsit ki kell tűnnöd a szürke tömegből.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásodból megélhetsz, az interneten összejöhetsz egy két lábon járó aggyal, de ha eddig gyakran félreálltál, most elvárod, hogy figyelmesen meghallgassanak.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban