Napi horoszkóp: A Bikák ma kedvező ajánlatot kaphatnak - November 20.

2021.november.20.

A Hold már tegnap belépett az Ikrek jegyébe, így a kommunikáció és a levelezés hét végén megélénkül, az e-mailes levelesládád is hamar megtelik. Szellemi és fizikai mozgékonyság jellemzi a mai napot, a Hold és a Szaturnusz kedvező kapcsolata pedig a nap első felében lehetővé teszi a csapatmunkát és a kielégítő szellemi és gazdasági eredményeket. Ez a trigon fényszög felelősségérzetet és kötelességtudatot ébreszt benned, ezért felajánlhatnak számodra egy bizalmi pozíciót. Szombaton még érezhető a Merkúr, a Neptunusz, a Vénusz és az Uránusz kedvező befolyása, így sokan kellemes élményekkel gazdagodnak. De még ennél is elégedettebbek lehetnek azok, akik a kommunikáció, a szerelem, a tárgyalások, az üzletkötés és az újítások bevezetésének területén válnak aktívvá!

Napi horoszkóp: A Bikák ma kedvező ajánlatot kaphatnak - November 20.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Elintézhetsz pár telefonbeszélgetést, de húzz ki néhány feladatot a listádról, amikor a bolygók az ismerkedést, a kiruccanásokat és a találkozásokat támogatják.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében kedvező ajánlatot kaphatsz, de az elmúlt időszak pazarlása miatt előfordulhat, hogy ma kevésbé leszel magabiztos a pénzügyek intézésében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Riporterként, szónokként, tévés személyiségként ma valóban elérheted a legmagasabb hallgatottsági és nézettségi mutatót, de a díjazásodra sem panaszkodhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem tartozik rád, kerüld a kényes pénzügyi témákat, ne elemezd agyon a dolgokat, inkább húzódj vissza egy kicsit, és pihenj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társaságodban mindenkit elbűvölsz, alkalmazkodó és udvarias vagy, de munkahelyi macska-egér viszonyod mögött egyre komolyabb érzelmek rejtőznek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, szerelemben használd a nem szokványos megközelítést: ma sem lopod a napot, talán átalakítod az irodádat, de mások pontatlansága felbosszanthat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megpályázhatsz egy állást vagy ösztöndíjat, megváltoztathatod a napi rutinodat, de hagyd, hogy a szerelemben is a változás iránti vágyad vegye át a vezetést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletkötés, ingatlanügy sikerében ne bízz, és ha valaki a családban titkol valamit a közös anyagi érdekeltségekkel kapcsolatban, az nem is fogja felfedni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ellenőrizd az e-maileket, mielőtt továbbítanád őket, ám ha félreértések adódnak a kapcsolatodban, kommunikálj egyértelműen, hogy a helyzet ne romoljon tovább.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kétszáz százalékban csakis a munkádra és a pénzkeresetre összpontosítasz, fennáll a veszély, hogy a magánéleted kárt szenved a munkád miatt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvesed mindent megtanulhat tőled, amit a számítógépekről tudni kell, de ami a szerelmi életedet illeti, viselkedhetnél érettebben és felelősségteljesebben.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha otthoni feladataid miatt stresszes vagy, így nem vagy képes logikusan gondolkodni, nem tudsz fontos döntést hozni, de letérhetsz a régi pályáról.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.