Napi horoszkóp: Ma mellőzd az érzelmi hullámokat - November 3.

2021.november.3.

Mivel a Mérlegben lévő Hold ebédidőben a Vízöntő Jupiterrel, este pedig a Nyilas-Vénusszal barátkozik és együttállásba kerül a Merkúrral, részed lehet társadalmi sikerben, anyagi haszonra tehetsz szert és élvezheted a népszerűséget. Ez a konstelláció remek alap minden üzlethez, mert szellemileg aktív vagy és jó ítélőképességgel rendelkezel. Kiélheted művészi vénádat, és ha eluralkodik rajtad a vidám, bizakodó hangulat, nem lesz nehéz fölcsípned egy vonzó, udvarias, de vállalkozó szellemű pasit. Mivel a diplomácia és a jó modor természetes adottságod, szívesen látott vendégként fogadnak bármilyen rendezvényen. Csak délután, amikor a Plútó támadja a Holdat, mellőzd a szélsőséges érzelmi megnyilvánulásokat.

Napi horoszkóp: Ma mellőzd az érzelmi hullámokat - November 3.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teljesen lefoglal egy pasi, és vele utazgatsz vagy nagyban szervezed az ünnepi programot, elemedben érzed magad, hiszen legfontosabb időtöltésed a vásárlás.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó hír a munkahelyeden, összekaparhatsz némi pénzt egy másodállásból, de ha a pasid nem pumpál némi tőkét a cégedbe, az nem úgy működik, mint ahogy kellene.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne csodálkozz azon a tempón, amivel valaki udvarolni kezd neked, hozzászokott ugyanis, hogy kevéske szabadidejét a lehető legintenzívebben használja ki.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem ez a legjobb alkalom arra, hogy családi vitát provokálj, mert szűkebb környezetedben nagyító alá kerülhetsz, anyagi téren viszont számíthatsz rokonaidra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha javasolni szeretnél valamit a párodnak, tedd meg, és ha azt akarod, hogy beléd szeressen, bátorítsd, hogy támasszon érzelmi igényeket veled szemben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megerősödik a kapcsolat szakmai vagy családi köröddel, ma még az ellentétes nézőpontok is könnyen összeegyeztethetők, s a toleranciát is képes vagy gyakorolni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól forog a nyelved, órákig szóval tudod tartani rokonaidat, főnöködet és üzleti partnereidet, de azért a boltba is kiugorhatsz és vehetsz magadnak egy elegáns ruhát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénzügyi gondjaidat oszd meg a partnereddel, mert mostanában nagy szükséged van egy jó hírre, de mivel nem erősséged a spórolás, némi készpénzre is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még azután is maradj jóban a barátnőddel, hogy új pasid lett: még ma hívd fel, és vesd fel, hogy igazán beülhetnétek egy cukrászdába munka után – az új pasival.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd vagy egyik kollégád annyi feladatot mért rád, amennyit nem tudsz egyedül elvégezni, akkor ne magadban füstölögj, beszéld meg a helyzetet vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól érzed magad férfitársaságban, de eszed ágában sincs vállalni az együttéléssel járó sok macerát, viszont minden további nélkül szívesen utazgatsz egyedül is.

Halak (02. 20-03. 20.) Bizalmatlanságod miatt hajlamos lehetsz távolságot tartani, ám ha kétségeid támadnak, helyes-e elcsábítani a cégtulajdonost, söpörd félre az aggályaidat.

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját