Napi horoszkóp: Erős energiák, szenvedély és érzékiség vár rád ma - November 4.

2021.november.4.

A Skorpióban lévő Újhold erős energiákat, szenvedélyt és érzékiséget ébreszt, de a Marssal való együttállása, a Szaturnusz és az Uránusz támadása miatt a konfliktusok, a féltékenység, az anyagi viták és a bosszúállás is meghatározza a nap eseményeit. A változásokkal kénytelen leszel megbirkózni, s mivel feszültnek érzed magad, erőszakossá, makaccsá, fanatikussá válhatsz, ami konfliktusokat robbanthat ki kapcsolataidban. Ne erőltesd a változásokat, most ne reménykedj olyan dolgokban vagy helyzetekben, amelyek gyökeresen és problémamentesen megváltoztathatóak Viszont szimbolikus értelemben most olyanok vagyunk, mint a hernyók, akik pillangóvá változnak és repülni szeretnének. Nehezen kezeljük a kihívásokat, de ha kilépünk a komfortzónánkból, túlléphetünk bizonyos negatív viselkedésmintákon, és függőségeken. Türelmetlenségünk miatt viszont összetűzésbe keveredhetünk a hatóságokkal, valós vagy vélt ellenségekkel.

Napi horoszkóp: Erős energiák, szenvedély és érzékiség vár rád ma - November 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ebben az időszakban nagyon fontosak a közös anyagi érdekeltségek, gyökeres változás várható üzleti ügyeidben és szexuális életedben, de ne csinálj adósságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Féltékeny partnered saját démonait látja benned, pedig a féltékenység vagy a birtoklás egyáltalán nem kívánatos tulajdonság, s egyáltalán nem a nagy érzelmek jele.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megsokszorozhatnád eredményességedet, ha ügyesebben szerveznéd meg a napirendedet, az újhold pedig arra ösztönöz, hogy egészségmegőrző programba kezdj.

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezd, értékesítsd kreativitásodat és művészi tehetségedet, az érzéseidet se fojtsd el, de ne menj lépre egy minden hájjal megkent üzletember szexuális vonzerejének.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elsősorban családi és munkahelyi környezetedben várható olyan változás, ami mindent a feje tetejére állít, de legyél rugalmas, ne félj egy új helyzettől.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összejön egy üzlet, kilépsz egy mérgező kapcsolatból, de szükséged van egy olyan területre, ahol szakértővé válhatsz, mivel így kompetensnek érzed magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Még nem kezdtél hozzá az ünnepi ajándékvásárláshoz, de már azt számolgatod, mennyi pénzre lesz szükséged, hogy valóra váltsd szeretteid költséges vágyait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Itt az ideje, hogy végrehajtsd azokat a változásokat, amelyekre szükséged van életminőséged javításához, és ahhoz, hogy az legyél, aki valójában vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha olyan pénzügyi döntést hozol, ami semmit sem hoz a konyhára, céged elindul lefelé a lejtőn - a párkapcsolatodban próbálj meg kevésbé birtokló lenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Élvezed barátaid és párod társaságát, és ráébredsz arra is, hogy a társasági életnek van egyéb haszna is, mint a szórakozás: kitűnő üzleteket csíphetsz meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sokat tépelődsz a hivatásoddal és a családi életeddel kapcsolatos hullámhegyeken és –völgyeken, de most szakadj el mindattól, ami visszatart az életedben.

Halak (02. 20-03. 20.) Kissé sebezhető vagy, de most kell tanulmányi, utazási terveket készíteni - a szexuális életedben is változásra kerülhet sor, új dolgokat tapasztalhatsz meg

Ez is érdekelhet

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját