Napi horoszkóp: Ma ne higgy az ígéreteknek - November 6.

2021.november.6.

A Skorpióban lévő Merkúr ma megtalálja a Bak jegyében tartózkodó Vénuszt, hogy kellemes társaságot nyújtson neki. A Merkúr-Vénusz szextil ezen a szombaton arra késztet, hogy tiszteletteljesen, nem túlzó módon beszélj és viselkedj, de ne higgy a könnyelmű ígéreteknek. A szerelemben számítóak lehetünk, de ambiciózusak vagyunk, elismerésre és tiszteletre vágyunk. Megjelenik kreatív energiánk és tervezői érzékünk. Lehetnek erős szenvedélyeink, de időnként gátlások is előfordulhatnak. Lehet, hogy olyan partnerhez vonzódunk, aki jó pár évvel idősebb, de aki jól áll anyagilag. A bolygók hűséget és felelősségtudatot visznek a kapcsolatokba, de az anyagi javaknak is nagyobb jelentőséget tulajdonítunk.

Napi horoszkóp: Ma ne higgy az ígéreteknek - November 6.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma olyan állást csíphetsz el, amely anyagiakban igencsak kifizetődő, főnököddel és ügyfeleiddel megtalálod a közös hangot, de adógondjaidat is megoldhatod.

Bika (04. 21-05. 20.) Bika-hölgy lévén valószínűleg te is a főállású pénzköltők közé tartozol, de ha nem vagy járatos az üzleti ügyekben, most milliomos férjjelöltet foghatsz ki magadnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meglehetősen szűklátókörű lehetsz a nézeteidet illetően, és ez vitához vezethet a kollégáiddal vagy kedveseddel, de anyagi gondjaidra megoldást találhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Törekedj arra, hogy több időt tölts a partnereddel, még akkor is, ha az összes többi kötelezettséged időigényes, és valld be az érzéseidet azoknak, akiket kedvelsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyes Oroszlánok úgy okoskodnak, hogy pénzük legnagyobb biztonságban egy ingatlanban van, de bölcsen tennéd, ha megfogadnád rokonaid tanácsát.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap során kedvező hírre és ajánlatra számíthatsz, olyan munka is bejöhet, amire nem számítottál, de szerelmi és anyagi ügyeidben sem lesz okod panaszra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha befektetsz egy ingatlanba és ki tudod adni, így bérleti díjként rendszeresen kisebb összeghez juthatsz, ráadásul az ingatlan értéke is csak emelkedik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma bátran feltárhatod a párod előtt legjobb tulajdonságaidat, kommunikációs készségedet, mellyel elszórakoztatod és eleganciádat, amellyel elbűvölöd őt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munka közben előnyödre válhat, ha új módszerekkel kísérletezel, de azt is derítsd ki, mit csinál a konkurencia, és arra is figyelned kell, mit mondanak rólad.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy barát vagy kolléga társasága kellemes estét szerezhet számodra, de az sem kizárt, hogy új partner tűnik fel a színen és flörtölési kísérlet céltáblája leszel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az elkövetkező időszakban óvakodj attól, hogy örökösen csak destruktív, lehangoló dolgokról beszélj, mivel így biztosan nem kedvelteted meg magad.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnereddel, üzlettársaddal megegyezésre juthatsz, remek ízlésed, kitűnő modorod pedig egy stílusosan előkészített összejövetel hasznos segítői lehetnek.

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi