Napi horoszkóp: Ma becserkészheted a Nagy Őt - Október 15.

2021.október.15.

A Mérleg jegyében lévő Nap és a Vízöntő-Jupiter trigon fényszögének köszönhetően a siker, a szerencse, az elismerés, a tanulmányokban való siker ma melléd szegődhet. Felturbózott önbizalmad, vonzerőd és stílusérzéked képessé tesz arra, hogy becserkészd a Nagy Őt. Könnyen elnyerheted főnökeid, nagymenők, tekintélyszemélyek bizalmát és támogatását, de ma még a reformokra is nyitott vagy. Külfölddel, joggal, igazságszolgáltatással, vallással, házassági tervekkel, együttműködéssel, társkereséssel, számítógépes spekulációval, hasznos szövetségekkel, hálózatépítéssel kapcsolatos ügyekben mázlistának érzed magad, de ha képtelen vagy otthon maradni, elvágysz hazulról, ismeretlen tájakra, egy új kaland reményében lépd át az országhatárt. A kedvező hatás időtartama 2 nap.

Napi horoszkóp: Ma becserkészheted a Nagy Őt - Október 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Életkedved, optimizmusod fellendítésében sikeres ez a nap: szerencsés kilátásokra számíthatsz jogi ügyek, távoli utazás, szerelem és kockázatos vállalkozások terén.

Bika (04. 21-05. 20.) Vállalkozásaid zöld utat kapnak: bármibe fogj, most nyerhetsz rajta: különösen szakmai előmeneteledben, anyagi ügyeidben lehet kedvező fordulatot remélni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvez a nap a jogi problémák rendezésének és hosszabb külföldi utazásnak, de talán végre a pasid is ünnepélyesen megkérdi tőled, óhajtasz-e a felesége lenni?

Rák (06. 22-07. 22.) Ne vetítsd ki frusztrációdat másokra, maradj hűvös s légy büszke arra, hogy milyen ügyesen kezelsz egy szakmai vagy anyagi helyzetet, de ne vitatkozz rokonaiddal

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Használd ki fokozódó népszerűségedet, és ha tudod, miként kell elcsavarni egy gazdag megrögzött agglegény fejét, a mai nap talán házassági ajánlatot hoz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jövedelmedet gyarapíthatod, elhalászhatsz egy zsíros állást, és ha újabb bevételi források felbukkanására számítasz, akár egy személyi edzőt is megfizethetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelmi és szakmai siker szárnyakat ad neked, gyermeked teljesítménye büszkeséggel tölt el, de az sem kizárt, hogy az öledbe pottyan egy nyeremény.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Örömödet leled abban, ha gazdag, fényűző környezetet teremthetsz magadnak és családodnak, s ha felajánlanak egy nyereséget ígérő befektetést, csapj le rá!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Protekció, baráti összeköttetések révén előmenetel, a szerencsés véletlen egy igazán fontos emberrel hoz össze, ha eleget teszel egy társasági meghívásnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Vállalkozásod nem lesz sikeres csupán azért, mert mindenáron profitra törekszel: mit tudsz nyújtani – ez határozza meg, hogy „mit érsz” cégednek, üzletfeleidnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nyitott vagy a reformokra, külföldön vagy tanulmányaid során belebotolhatsz a nagy Ő-be, de ne hidd, hogy a házasság és a páros élet olyan szörnyű lenne.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a főnököddel vagy vállalkozó társaddal összekaptál az anyagiak miatt, próbáld meg rendbe hozni a dolgot, és akkor talán ők is összefognak az érdekedben.

Ez is érdekelhet

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről