Napi horoszkóp: Ma ne nyelj le mindent, legyél őszinte - Október 4.

2021.október.4.

A hátráló Merkúr barátságos fényszöge a Jupiterrel nem óv meg az utazással és a kommunikációval kapcsolatos nehézségektől, de a szóbeli vagy írásbeli megállapodásoknak sem kedvez ez a konstelláció. Kezeld kellő óvatossággal technikai eszközeidet, amelyek a hét elején elromolhatnak. Az udvariasság és a diplomácia képessége alkalmassá tesz bennünket arra, hogy kapcsolatokat hozzunk létre, de a határozatlan és ingatag Mérleg-Merkúr nem tud dönteni az udvariasság és a népszerűség hajhászása között. Ma ne nyelj le mindent, nyíltan meg kell mondanod, amit gondolsz, nehogy őszintétlenséggel vagy képmutatással vádoljanak. A fontos döntéseket, vásárlásokat viszont el kell halasztani október 18-ig, amikor a Merkúr már újra előre halad.

Napi horoszkóp: Ma ne nyelj le mindent, legyél őszinte - Október 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A mai csillagállás nem kedvez a tárgyalásoknak és a jogi ügyek rendezésének, de a kollégáktól vagy barátoktól sem várhatod el, hogy kitalálják az óhajaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Új karriert indíthatsz, a munkahelyeden csíphetsz magadnak gazdag partnert, aki fellendíti anyagi helyzetedet, de egy bizonytalan szituációból ne csinálj drámát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkádban és a szerelemben találékonyságod és kreativitásod csak hasznodra válhat, ráadásul némi ravaszsággal ellenfeleidet és versenytársaidat és legyőzheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Otthon dolgozhatsz, ám ha bizonyos dolgokat szeretnél megkapni szeretteidtől vagy kollégáidtól, győződj meg róla, hogy tapintatosan fejezed-e ki magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pasid egy megátalkodott agglegény, vagy mást akar feleségül venni, adj neki legalább két hét gondolkodási időt: döntsön, hogy hajlandó-e megházasodni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minél inkább ösztönzöd munkahelyeden vagy egy pénzügyi megbeszélésen az őszinte kommunikációt, annál hamarabb leküzdhetsz minden félreértést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Fogadd nyitott szívvel a párodtól vagy kollégáidtól kapott bókokat, de a mai napon nemcsak az számít, mit mondasz, de az is, hogyan mondod, amit mondasz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A környezetedben élő emberekkel való kommunikációs igényed jelentős mértékben csökkenhet, inkább mások viselkedését és üzleti manővereit figyeled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy őszinte beszélgetés a pároddal, rokonoddal vagy főnököddel, amely tisztázza a dolgokat a másik féllel, segíthet megszüntetni bizonytalanságérzetedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban vagy bevételeid gyarapításában egyetlen lehetőséget sem hagyhatsz ki: fel kell hívnod magadra a figyelmet, hiszen a jó bornak is kell a reklám.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Becses szabadságodnak elvesztése ma nem vált ki belőled riadalmat, sőt, épp ellenkezőleg: vonzónak találod, hogy együtt neveld fel a gyerekeidet a pároddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Fejezd be az online vásárlásokat, kapcsolatodban és az anyagiakban is háttérbe kell szorítanod szükségleteidet, s jobb lenne ma az oldalvonalon kívül maradnod.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet