Napi horoszkóp: A Kos ma konfliktusokba kerülhet - Október 8.

2021.október.8.

A Mérleg jegyében lévő Nap együttállásba kerül a harcias, száműzött Marssal, aki nem érzi jól magát a béke és a kompromisszum jegyében, de flört és szerelem nélkül elviselhetetlennek érezzük az életet. A Nap-Mars kapcsolat erőt és energiát ad, ezért fizikailag mindenképpen legyél aktív. Viszont a forgalomban és a szúrós, éles tárgyakkal legyél óvatos. Nagy késztetést érezhetsz arra, hogy férjjelöltet vagy pasit keress, de azonnal, vagy valami közös tevékenységre mondj igent. Ma hajlamosak vagyunk erőszakosan nyomulni, de megkövetelni a fair és igazságos bánásmódot. Az elismerés rabjai lehetünk, nem az eredményeink miatt, hanem önmagunk miatt. Energikusak és lelkesek vagyunk; másokat akarunk vezetni. Lehet, hogy olyan társsal akadunk össze, akinek a modora és a stílusa tökéletes, de a mögötte lévő akarat nagyon erős. A Skorpió-Holdat támadó Uránusz lehet az oka, hogy valaki nagyobb veszteséget okozhat számodra, de az sem kizárt, hogy cserélgeted a partnereidet.

Napi horoszkóp: A Kos ma konfliktusokba kerülhet - Október 8.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha van vállalkozásod, adódhatnak konfliktusaid partnereiddel, de ha még életed párjával is összekaptál, ne az ellentétek okát, hanem a megbékélés módját keresd.

Bika (04. 21-05. 20.) Rendkívül aktív leszel a munkádban, félelmetes hatékonysággal dolgozol, de készülj fel valami kellemetlenségre: családi perpatvarra, munkahelyi balesetre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha azt hiszed, hogy rögtön az első találka után le kell feküdnöd a fiúddal, ez tönkretenné az egész szórakozást és a kapcsolat folytatásába vetett reményeidet.

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelemben és a családban azok a párok, akik az utóbbi időben sokat vitatkoztak, erősíteni akarják a köteléket, de néhány barát nem olyan őszinte, mint gondoltad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A közlekedésben türelemre és óvatosságra van szükség, a magánéletedben is felbosszant valaki, de sok konfliktushelyzetet tisztázhatsz a hétvégén.

Szűz (08. 24-09. 23.) A anyagi javak és néhány luxuscikk megszerzése Glamour napokon az, amit igazán élvezel, de óvakodj attól, hogy a fizetésed összegével mérd saját értékedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha társkeresésről van szó, igazán nem kell más nőkkel versengened: könnyen vonzol magadhoz barátokat, de kerüld el a hitveseddel folytatott csetepatékat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelemben, szakmai kapcsolataidban nehéz elfelejtened sérelmeidet, de teret kell adnod a jövőnek; valaki nem tartja be az ígéretét, ettől ideges leszel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Boldogulásod mostanában a kapcsolatrendszeredtől függ, protektor egyengeti utadat a siker felé, ellenkező nemű haveroddal pedig kezd melegedni a helyzet.

Bak (12. 22-01. 20.) Fogadd el, hogy a gázpedál megnyomása nem segíti előmeneteledet, kerüld a balesetveszélyes mutatványokat is, üzleti ügyekben pedig az agresszív személyeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazás közben ismerkedj: egy vonzó, de határozatlan és konfliktuskerülő fazon beléd kóstolhat, ám a hatósággal hamar összeakaszthatod a bajuszt.

Halak (02. 20-03. 20.) Túl nagy a kísértés a költekezésre a pasid kontójára, különösen, ha a küllemedről és szexis fehérneműről van szó, de az ágyban felfedheted gátlástalanabb énedet.

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!