Napi horoszkóp: A Szűz most kiélvezi a vásárlást - Október 9.

2021.október.9.

A Mérlegben lévő Nap-Merkúr együttállás kedvez a kapcsolatépítésnek, de nem jó ötlet bármit is csinálni, aminek köze van a kommunikációhoz. Mivel a Merkúr hátráló mozgást végez, hiába próbáljuk megtalálni a megfelelő szavakat, a megállapodások mégsem jönnek létre: nehéz döntéseket kicsikarni másokból. Lehet, hogy kissé félreértettnek és elégedetlennek érzed magad. A hiába várt telefonhívásokat, üzeneteket, szerződésszegéseket, a technikai vagy az együttműködéssel kapcsolatos problémákat is bele lehet foglalni a napi bonyodalmakba. A Hold délutánig a Skorpió jegyében halad, ezért ez a megfigyelés, az elemzés és a stratégiakészítés ideje. Este a Nyilas-Hold és a Vénusz együttállásának köszönhetően udvarias, elegáns és társaságkedvelő vagy, de az sem kizárt, hogy az idealizmus, a befolyásolhatóság vagy az önámítás lesz jellemző rád.

Napi horoszkóp: A Szűz most kiélvezi a vásárlást - Október 9.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A szinglik ne adják fel a reményt, de célszerű a kötődés iránti igényüket kordában tartani és türelmesnek lenniük, hiszen Róma sem épült fel egyetlen nap alatt.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkádban legyél kreatívabb, hiszen minél kedveltebb leszel megbízóid körében, annál több kapu tárul fel előtted, de gondolkozz, mielőtt megszólalsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan problémákkal szembesülsz, amelyek megoldásához időre van szükség, de ne kapkodj, gondolkodj, mielőtt egy kapcsolatban megteszed a következő lépést.

Rák (06. 22-07. 22.) A családi kapcsolatokat diplomatikusan alakítsd - hamarosan pénz áll a házhoz, addig viszont ne költekezz, mert célszerű lesz a téli hónapokra tartalékolni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hallgass pletykákra, amelyek félrevezethetnek, és legyél óvatos üzeneteid címzésénél, nehogy egy bizalmas információt illetéktelenekkel is megossz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező nap örömet okozó beszerzésekre, mégse vásárolj vagy adj el drága dolgokat, de az sem kizárt, hogy amit keresel, éppen nincs raktáron vagy elfogyott.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kezdeményezed a múltbeli problémák megoldását, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörnéd őket, újra ugyanazokkal a gondokkal kell szembenézned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne akarj kibújni egy szakmai vagy baráti találkozó elől, rád férne egy kis pletykálkodás, de ne legyél nyitott olyanokkal, akikben nem bízol meg vakon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Közeledj ahhoz a vonzó pasihoz, és elegyedj szóba vele, de mielőtt további célokat és terveket tűznél ki, győződj meg róla, hogy tisztában vagy-e a tényekkel.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem árt, ha ismered főnököd és kollégáid igényeit, de ami a munkádat illeti, változtatni jelenleg nem érdemes: ha valamit jól csinálsz, maradj ott, ahol vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha üzleti kapcsolatról, utazásról vagy szerelemről van szó, vadászol s hajlamos lehetsz egy rövid életű és elhamarkodott kapcsolat kialakítására, idealizálására.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán nem tetszik a gondolat, hogy a házasság üzlet, azért mégis próbáld meg kideríteni, hogy választottad vajon megfelelő életet tud-e biztosítani a családnak.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet