Csalás, hazugságok, félreértések érhetnek - Napi horoszkóp: Szeptember 14.

2021.szeptember.14.

A Szűz jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz szembenállása miatt fokozódik az önámításra és megtévesztésre való hajlam. Csalás, hazugságok, félreértések jellemzik ezt a konstellációt. Valószínűleg igyekszel kibújni minden erőfeszítést igénylő tevékenység alól, ráadásul még a konfliktushelyzetek elől is kitérsz. Ne kezdj olyan feladatba, amelyhez önérvényesítési készségre van szükség. Nehéz ma kontrollálni az irreális vágyakat és kívánságokat. Mivel képtelen vagy valósághűen érzékelni a tényeket, kapcsolatokat és eseményeket, óvakodj a fontos döntésektől - ne hagyd magad lóvá tenni. A hét közepéig fokozódik a drogok, az alkohol, a mérgező anyagok, a víz vagy a fulladás okozta katasztrófák veszélye. Önzetlenségeddel visszaélhetnek, könnyen válhatsz áldozattá, ráadásul összeszedhetsz valamilyen fertőzést.

Csalás, hazugságok, félreértések érhetnek - Napi horoszkóp: Szeptember 14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Az állás, amit valaki felajánl, egészen más, mint aminek tűnik – nehogy zsákbamacskát vásárolj, segítőkészségeddel is visszaélnek - rendszerességre van szükséged.

Bika (04. 21-05. 20.) Félreértésekre számíthatsz rokonaiddal és barátaiddal, és ha valamilyen szívességről van szó, szinte biztos, hogy nem gondolod józanul végig, mibe is vágsz bele.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kerüld a felelőtlen viselkedést, a munkahelyeden bizonyítsd be megbízhatóságodat, de megeshet, hogy kénytelen vagy igénybe venni valakinek a segítségét.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi téren félrevezethetnek, kirabolhatnak, lerobbanhat a járgányod, és ha nincs nálad sem igazolvány, sem hitelkártya, talán még a pénzbírságot sem úszod meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félő, hogy képtelen vagy határt szabni esztelen költekezésednek, viszont a hitelkártyád csak akkor válik újra hitelképessé, ha kiegyenlíted a tartozásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Melléfogsz a partnerválasztásban, viszonyba keveredsz valakivel, aki elérhetetlen számodra, vagy aki megmentésre szorul, és csak problémákat kavar maga körül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félő, hogy feláldozod magad valakiért, akinek rejtegetnivalója van, és képtelen vagy racionális döntést hozni a munkáddal és barátságaiddal kapcsolatban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki, akivel szerelmi vagy szakmai kapcsolatban állsz, csalódást okozhat, de ne adj neki még egy lehetőséget – művész kedvesed léha világa is taszíthat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid, főnökeid keresztülhúzhatják a számításaidat, ábrándozó beállítottságod bajba keverhet, és eszedbe se jusson idegent beengedni a lakásodba.

Bak (12. 22-01. 20.) Fáradt, hiszékeny és feledékeny lehetsz, utazáskor meglophatnak, üzletkötés sikerében sem bízhatsz, ezért ha bármilyen ajánlatot kapsz, térj ki a válaszadás elől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma könnyű téged lóvá tenni, csőbe húzni, pénzügyekben ne dönts, óvakodj egy élősködő partnertől, de próbáld meg kideríteni mindazt, amit elrejt előled.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy percig sem bírod ki, ha valakinek éppen nincs szüksége rád, ám ha mások érdekében serénykedsz, talán még a párod és a kollégák is kihasználnak.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.