Napi horoszkóp: Ne legyél frusztrált a férfiak miatt - Szeptember 15.

2021.szeptember.15.

A Mars belépésével a Mérleg jegyébe október végéig a hajadonok úgy érzik, feltétlenül keríteniük kell egy pasit, aki hajlandó megnősülni – férj nélkül ugyanis az elkövetkező időszakban fabatkát sem ér az élet. A művészetek és a társasági programok iránti érdeklődés is feléled. A Bak jegyében haladó Hold szorgalmat, takarékosságot jelent, felébreszti becsvágyadat és kedvez a kitartást igénylő tevékenységeknek. Ma fogyassz gyökeres zöldségeket, a bőrödet pedig kényeztesd tápláló pakolással. A Hold harmonikus fényszöge az Uránusszal arra figyelmeztet, hogy kevésbé mereven állj hozzá a változásokhoz, és tanulj meg kiszámítható kockázatokat vállalni. Az esti órákban a Hold és a Merkúr barátságtalan kapcsolata miatt az ész és az érzelmek hadilábon állnak egymással. De ne legyél frusztrált, ha a pasid egyszerűen képtelen az érzelmek nyelvén beszélni.

 Napi horoszkóp: 2021. Szeptember 15.
Napi horoszkóp: 2021. Szeptember 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha a munkád csak olyan érdekfeszítő, mintha a fű növését kellene figyelned, de újabb anyagi javakra áhítozol, tanulj meg és hasznosíts új pénzügyi fogásokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy munkahely-változtatás vagy minden egyes szakmai csúcs megmászása egy lépés az önmegvalósítás felé, és mindegyiktől valamivel sikeresebb leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyi tanácsadódnak felajánlhatsz ugyan ellenszolgáltatásként szexet, de rá kell jönnöd, hogy ez a számító üzletember nem bizonyul a legjobb szeretőnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagy elvárásaid vannak, de az apátiád nem sokat segít, üzleti céljaid viszont valóban ambiciózusak, tehetséged és készségeid is lenyűgözőek – használd ki őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a párod lesz a főnököd, de ha szingli vagy, mozdulj ki és hozd ki a legtöbbet a napból – a bolygók jóindulatúan bólintanak az új találkozásokra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel az egyhangúság megölheti a szerelmet, a mai napon új életet kezdhetsz, akár a régi partnereddel is, ha újításokkal, izgalmas változtatásokkal próbálkozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyedülálló vagy, változtass a gondolkodásmódodon, legyél hozzáférhetőbb, ha meg akarod találni, akit keresel, de ne keverd a szexet az üzlettel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne lógasd az orrodat, ha kiderül, hogy kapcsolatod nem tart örökké, ha nem figyeltél rá oda, akkor biztos, hogy nem éppen a hozzád való pasi karjaiba estél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szenteld ma a legtöbb figyelmet a legérdeklődőbb ügyfeleknek vagy vevőknek, mert bár valószínűleg ők vannak kevesebben, mégis sokkal több hasznot hoznak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ideje lenne új bevételi forrásokat keresni, kockáztatni, hiszen az üzlet jól megy, a szinglik viszont a nap második felében beindíthatják az évszázad pasivadászatát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen elveszítheted a fejed, amikor sznobságban szenvedő rokonaid nem akarnak mást, csak téged fegyelmezni, kötelességeidre emlékeztetni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne rejtegesd az intelligenciádat, hiszen a pasik igenis szeretik az okos nőket, ám ha még szingli vagy, egy barát váratlan meghívása vagy vallomása meglephet.

Ez is érdekelhet

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Divathírek

6 megfizethető márka, amiért Katalin hercegné is rajong

6 megfizethető márka, amiért Katalin hercegné is rajong