Napi horoszkóp: Ne legyél frusztrált a férfiak miatt - Szeptember 15.

2021.szeptember.15.

A Mars belépésével a Mérleg jegyébe október végéig a hajadonok úgy érzik, feltétlenül keríteniük kell egy pasit, aki hajlandó megnősülni – férj nélkül ugyanis az elkövetkező időszakban fabatkát sem ér az élet. A művészetek és a társasági programok iránti érdeklődés is feléled. A Bak jegyében haladó Hold szorgalmat, takarékosságot jelent, felébreszti becsvágyadat és kedvez a kitartást igénylő tevékenységeknek. Ma fogyassz gyökeres zöldségeket, a bőrödet pedig kényeztesd tápláló pakolással. A Hold harmonikus fényszöge az Uránusszal arra figyelmeztet, hogy kevésbé mereven állj hozzá a változásokhoz, és tanulj meg kiszámítható kockázatokat vállalni. Az esti órákban a Hold és a Merkúr barátságtalan kapcsolata miatt az ész és az érzelmek hadilábon állnak egymással. De ne legyél frusztrált, ha a pasid egyszerűen képtelen az érzelmek nyelvén beszélni.

 Napi horoszkóp: 2021. Szeptember 15.
Napi horoszkóp: 2021. Szeptember 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha a munkád csak olyan érdekfeszítő, mintha a fű növését kellene figyelned, de újabb anyagi javakra áhítozol, tanulj meg és hasznosíts új pénzügyi fogásokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy munkahely-változtatás vagy minden egyes szakmai csúcs megmászása egy lépés az önmegvalósítás felé, és mindegyiktől valamivel sikeresebb leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyi tanácsadódnak felajánlhatsz ugyan ellenszolgáltatásként szexet, de rá kell jönnöd, hogy ez a számító üzletember nem bizonyul a legjobb szeretőnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagy elvárásaid vannak, de az apátiád nem sokat segít, üzleti céljaid viszont valóban ambiciózusak, tehetséged és készségeid is lenyűgözőek – használd ki őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a párod lesz a főnököd, de ha szingli vagy, mozdulj ki és hozd ki a legtöbbet a napból – a bolygók jóindulatúan bólintanak az új találkozásokra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel az egyhangúság megölheti a szerelmet, a mai napon új életet kezdhetsz, akár a régi partnereddel is, ha újításokkal, izgalmas változtatásokkal próbálkozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyedülálló vagy, változtass a gondolkodásmódodon, legyél hozzáférhetőbb, ha meg akarod találni, akit keresel, de ne keverd a szexet az üzlettel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne lógasd az orrodat, ha kiderül, hogy kapcsolatod nem tart örökké, ha nem figyeltél rá oda, akkor biztos, hogy nem éppen a hozzád való pasi karjaiba estél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szenteld ma a legtöbb figyelmet a legérdeklődőbb ügyfeleknek vagy vevőknek, mert bár valószínűleg ők vannak kevesebben, mégis sokkal több hasznot hoznak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ideje lenne új bevételi forrásokat keresni, kockáztatni, hiszen az üzlet jól megy, a szinglik viszont a nap második felében beindíthatják az évszázad pasivadászatát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen elveszítheted a fejed, amikor sznobságban szenvedő rokonaid nem akarnak mást, csak téged fegyelmezni, kötelességeidre emlékeztetni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne rejtegesd az intelligenciádat, hiszen a pasik igenis szeretik az okos nőket, ám ha még szingli vagy, egy barát váratlan meghívása vagy vallomása meglephet.

Ez is érdekelhet

JLo és Ben Affleck tinik módjára szerelmeskedik végig New York utcáit

JLo és Ben Affleck tinik módjára szerelmeskedik végig New York utcáit

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.