Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

2021.szeptember.23.

A Skorpió jegyében lévő száműzött Vénusz szembenállása a szintén száműzetésben lévő Bika-Uránusszal lehet az oka annak, hogy érzelmi és anyagi biztonságod felborul, s nem érzed magad szabadnak jelenlegi kapcsolatodban. Kapcsolataidban váratlan, kellemetlen változásokkal szembesülhetsz, a féltékenység, a zsarnokság, a bizalmatlanság és az anyagi gondok elpusztíthatják a szerelmet. A Vénusz képviseli a kapcsolatteremtő részünket, a Skorpióban pedig szükség van az őszinteségre és a bizalomra. Válás, szakítás helyett tegyél 180°-os fordulatot! Az Uránusz ma a szabadságot keresi, nagyobb mozgástérre van szüksége, nem tapadós ragaszkodásra. Ne hagyd, hogy a biztonság elvesztésétől való félelmed kötelékeket romboljon le! Mivel a Skorpió az önvédelem jele, ideje lenne, hogy kiállj értékeidért, szeretteidért, párkapcsolatodért, de meg kell előznöd, hogy köteléked belefulladjon a rutinba.

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma attól félsz, hogy kapcsolatodban többet adsz, mint amennyit kapsz: a párod költekezési rohama lenullázhatja a bankszámládat, anyagi biztonságod megrendülhet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne féltékenykedj, csábítási művészetedet ne a munkahelyeden gyakorold, de ne hagyd, hogy bárki is olyasmire kényszerítsen, amit egyáltalán nem akarsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha attól félsz, hogy elveszítheted függetlenségedet vagy a munkádat, nem vállalod fel munkahelyi kapcsolatodat, de a kedvesedet ne akard megváltoztatni.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodban, üzleti barátságban csalódás és veszteség érhet, szakításra is sor kerülhet, ha elfogadhatatlannak érzed a másik fél kiszámíthatatlanságát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fejest ugrasz egy munkahelyi viszonyba; ha túl sokat adsz a párodnak és a családnak, csapdában érzed magad, de összeköltözésben se reménykedj.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzügyi tárgyalásod vagy utazásod a szexuális kísértés maga, de kérd mega párodat, hogy beszéljetek végre őszintén arról, mit jelent nektek a kapcsolatotok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ragaszkodj az anyagi függetlenségedhez, szabj világos határokat, ha a fiúd túl sok időt tölt a barátaival, de lehetőleg ne te húzd ki őt az anyagi pácból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Féltékeny, birtokló természeteddel elűzöd a párodat, de az sem kizárt, hogy félsz bízni a hitvesedben vagy egyik rokonodban, aki esetleg elárul vagy becsap.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Félsz, hogy elveszíted kedvesedet, ha a munkád miatt nem tölthetsz elég időt vele, de óvakodj attól, hogy titkos viszonyba bonyolódj a munkahelyeden.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a szerelem és az anyagiak terén feszültségekre kerül sor, s ha kockázatot vállalsz vagy jelenetet rendezel, a kapcsolatodban nem érzed magad biztonságban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megeshet, hogy költözködnöd kell a munkád miatt, ám ha rokonaiddal és kollégáiddal nem érzed magad egyenrangúnak, vállald fel különcségedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Izgalmas flörtre, érzelmi és anyagi bonyodalmakra számíthatsz, de ha megtanulsz nyíltan kommunikálni a pasiddal, javítani tudod kapcsolatod minőségét.

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta