Napi horoszkóp: Ez az idő, amikor meggyógyulhatunk - Április 12.

2022.április.12.

A Jupiter ma együttállásba kerül a Neptunusszal a Halak jegyében, ami meglehetősen ritka találkozás. A Jupiter optimizmusa találkozik a Neptunusz álmaival, felszabadítva a mély együttérzés megtapasztalásának szükségességét. Sajnos a földi világban ez az együttállás áradást vagy más vízzel, drogokkal, esetleg gázzal kapcsolatos problémákat okozhat. De a Jupiter Neptunusz együttállás egy csodálatos ajándék, amelyet a kozmosz tálalt nekünk. Ebben az évben minden ezen a Jupiter Neptunusz együttállással áll vagy bukik, és minden a spiritualitás, a fantázia, a művészet és a jótékonyság körül forog. Most kitárul egy ajtó számunkra a spirituális ébredés felé. Az energiák biztosítják majd, hogy az eddigieknél nagyobbat álmodjunk és kitágítsuk látókörünket. Ez az az idő, amikor meggyógyulhatunk.

Napi horoszkóp: Ez az idő, amikor meggyógyulhatunk - Április 12.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A kozmosz elhozza neked azt az ajándékot, hogy tisztán láthatod, mit próbáltál elkerülni, de még az sem kizárt, hogy az ügyvéded az ellenfeled oldalán áll.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha van valaki az életedben, aki szeretne több lenni, mint barát vagy üzlettárs, akkor ez a megfelelő nap arra, hogy megtudd, születik-e a kapcsolatotokból valami.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem akarod elszalasztani egy munkahelyi kapcsolat vagy a felfelé házasodás lehetőségét, de meg kell védened pozíciódat minden rendelkezésre álló eszközzel.

Rák (06. 22-07. 22.) Csábító javaslatok érkeznek szakmai életedbe, akár még külföldre is eljuthatsz, de hagyd, hogy a fantáziád vezessen, s csak azt csináld, amihez ihleted van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az új szerelmek, társulások meglepetéseket rejtenek, az üzleti ügyek is előtérbe kerülnek, de óvakodj attól, hogy trükközz az adózással kapcsolatban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma a párválasztás kényes vizein hajózol, a kozmosz pedig rávilágít arra, mi történik kapcsolatod színfalai mögött - néhány kellemetlen igazságra is fény derülhet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy ma megpróbálsz folytatni vagy befejezni egy kreatív projektet, vagy műalkotást, de a képzeleted eleinte nem úgy működik, ahogyan kellene.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Eleged van abból, hogy a szerelmet csak filmvászonról ismered, ám ha egy gazdag pasinál eléred, hogy romantikus randevúra hívjon, akkor bárkit megkaphatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Védelmezőnek érzed magad azok iránt, akiket szeretsz: család, háziállatok, de óvakodj attól, hogy hozzátartozóid kedvéért föláldozd minden álmodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Sok minden történik, még ha nem is akarod beismerni, de itt van - talán kezdd azzal, hogy fejben tisztázol sok apró rejtvényt, amelyekre eddig nem tudtál válaszolni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végre megtalálod azt az extra előnyt, amely az üzleti élet bonyolult világában változást hozhat, de gyanús ügyekben kérj tanácsot pénzügyi szakembertől.

Halak (02. 20-03. 20.) Ambíciód arra késztet, hogy valami idealista dolog felé törekedj, amit folytatni szeretnél, esetleg egy új munka felé, amelyben megvalósíthatod álmaidat.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő