Napi horoszkóp: A stressz csak fokozódik ezekben a napokban - Április 19.

2022.április.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét eleji bolygóállásokat nem könnyű elviselni: a Bika-Merkúr még ma is a stresszhelyzeteket kiváltó Uránusszal kapcsolódik, a Nap-Plútó quadrát pedig hatalmi harcokat szít. Bár egyesek még azt is élvezhetik, ha hirtelen megváltoznak a terveik, esetleg spontán módon meghosszabbítják a húsvéti vakációt. A legtöbben mégis meglehetősen nehezen viselik el ezt a feszült energiát. Lehetnek zseniális ötleteink, csak vigyázzunk az elektromossággal és lehetőleg óvatosan közlekedjünk. A Nyilas-Hold lelkessé és bizakodóvá hangol bennünket, kiváló időszak arra, hogy tanuljunk, de a Hold barátságtalan fényszöge a Halak-Marssal izgatottá, vitatkozóvá, tudálékossá és kapkodóvá tehet bennünket. Az ellenkező nemmel nézeteltérés fenyeget. A támadott Nyilas-Hold gyakran okoz izomfeszültséget, csípő- és combsérüléseket.

Napi horoszkóp: A stressz csak fokozódik ezekben a napokban - Április 19.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A Nap ma búcsút int neked, és ezt grimasszal teszi, mert a Plútó elnyomja, kevés barát – még akkor is ez az érzésed, ha sok érdekes figura nyüzsög körülötted.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha módod van azon munkálkodni, hogy céged vagy vállalkozásod előnyére változzék, ne add fel, tedd ezt, de a pénzügyek terén ne közösködj a barátokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha létezik a párkapcsolatodban vagy a munkahelyeden valamilyen fel nem oldott sértődöttség, ne menekülj; szánd el magad a problémás helyzet megoldására.

Rák (06. 22-07. 22.) A kihívások az élet részei, nem kell feladnod a munkádat az első nehézség felbukkanásakor: ha higgadt maradsz, sikerül megtalálnod a keresett megoldást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ugyanabba a problémákba botlasz bele a szerelemben és pénzügyeidben, akkor ne másokat hibáztass: fizesd ki adósságaidat és rendezd kapcsolatodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szingliként kapcsolatba kerülhetsz valakivel a múltadból, de légy óvatos: nem biztos, hogy engedned kellene, hogy ez a személy visszatérjen az életedbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Batárod vagy mobilod lerobbanhat, de ideje lenne munkahelyet vagy munkáltatót váltani, ha viszont nem akarod feldühíteni a pasidat, ne hetyegj a munkahelyeden.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A csillagok tanácsa: hangold össze szakmai, anyagi érdekeidet másokéval anélkül, hogy túlságosan tolakodó lennél, de ne hajszold az élvezeteket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rendkívül stresszes vagy bizonytalan munkahelyi körülményeid miatt, a párod meg azt vágja a fejedhez, hogy befuccsol a kapcsolatotok, ha állandóan utazgatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Elégedetlen vagy a családdal és a pároddal, mindenütt rendetlenség és a zűrzavar uralkodik, de nyugodj meg: most ne rájuk gondolj, hanem a saját céljaidra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid nem hagyják ki az alkalmat, hogy gúnyolódásukkal ugrassanak, de szakmai vagy anyagi nehézségek esetén vannak barátaid, akik támogatnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Próbáld meg elkerülni a nem tervezett projekteket és kiadásokat, s bele kellene nyugodnod abba, hogy inkább kötelességből, semmint élvezetből teszed a dolgodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője