Napi horoszkóp: Ma sikeresen követed a céljaidat - Április 20.

2022.április.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap ma elhagyja a Kos jegyét és egy hónapra belép a Bikába. A bátor Kos eddig kiment a világba, hogy meghódítsa, de most már a Bika azt mondja: ideje szünetet tartani és megteremteni a biztonságos életet és élvezni az érzékiséget. Kérdezd meg magadtól: mi ad biztonságot számodra? Mi gyönyörködteti érzékeidet? Reggel a Nyilas-Hold és a Halak-Vénusz quadrátja nem kielégítő szenvedélyeket és érzelmeket hív életre. Este a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos rezgései növelik felelősségérzetedet és szervezői tehetségedet, céljaidat megfontoltan követed. Később viszont a Hold diszharmonikus kapcsolata a Neptunusszal és a Jupiterrel álmodozó hajlamot, önámítást, túlzott érzékenységet, pazarlást és jogi problémákat okozhat. A szerelmi és családi kapcsolatokban a mértéktelen elvárások okozhatnak elégedetlenséget. Mivel az epe és a máj érzékeny, szükséged lehet diétára.

Napi horoszkóp: Ma sikeresen követed a céljaidat - Április 20.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ez az idealizmus napja, de fennáll a túlzás és megtévesztés veszélye is, meditációd témája viszont változatos: szerelem, béke és igazságosság a világban.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdekes fejlemények várnak rád a munkahelyeden, ám ha még mindig bizonytalannak érzed magad pénzügyeidet illetően, sürgősen új bevételi forrásokat keresel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pároddal tervezel közös programot, de szeretteid is igényt tartanak rád, az esti órákban viszont az érzelmek és a karrier közötti huzavona megkettőzve érződik.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy kis szerencse a baráti és anyagi fronton, de nem járhatsz mindenki kedvében, a pároddal viszont képesek lesztek együtt túlélni egy anyagilag nehéz időszakot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha mindegyik online randid során béna vagy élősködő levelezőtársra bukkantál, akkor itt az ideje, hogy frissítsd online társkereső játékodat!

Szűz (08. 24-09. 23.) Valamilyen módon kihasználnak, de ahhoz, hogy saját romantikus filmjeleneted tökéletes legyen, csak a hegedű hiányzik, van viszont helyette madárcsicsergés.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik rossz munkahely és randevú a másik után, de itt az ideje egy kis online randevúzásnak - csak adj teret az éberségnek az internetes ismerkedések során.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kemény munka gyümölcsöt terem, de a családban és a pároddal nem leszel olyan kedves, ahogy elvárják tőled, pedig a bolygók éppen az ellenkezőjét ígérik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nagy szükséged van arra, hogy gyarapítsd ismereteidet, de ha a pasid épp most akar hazahurcolni, amikor építeni kezded vállalkozásodat, miért adnád fel?

Bak (12. 22-01. 20.) Tisztázd, mit is akarsz, attól függően, hogy mit keresel, próbálj meg eligazodni az online társkereső dzsungelben, de kevésbé bízz munkahelyi környezetben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hamarosan összebútorozol a pároddal, de barátságaidban és anyagi ügyeidben ne higgy a tündérmesékben, nem ártana viszont adakoznod a rászorulóknak.

Halak (02. 20-03. 20.) Szakmai kapcsolatot ápolsz külföldiekkel, de ha menekülteket látsz vendégül, ezt szívből teszed: rajtad kívül senki sem ad anélkül, hogy ezért ne várna hálát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője