Napi horoszkóp: Ma nyitott vagy minden újdonságra - Április 22.

2022.április.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma a Bak-Hold remekül illeszkedik a Bika-Uránusszal és -Merkúrral, a Halak-Vénusszal és -Neptunusszal, még ezen a munkát hangsúlyozó napon se csodálkozz azon, ha eredeti szellemeddel, a szokásosnál lazább stílusoddal, kitartásoddal kiválsz a mezőnyből. Remek kommunikációs készséggel, empátiával és aktív képzelőerővel rendelkezel, nyitott vagy minden újdonságra. Szerelmi ügyekben a szokásosnál kevésbé vagy tartózkodó, hiszen tudod jól, hogy hogy hiába a mélyen érző kebel, ha senkit nem hagysz ráborulni. A csábítást ne tekintsd piszkos ügynek, az embereknek, a párodnak, de még kollégáidnak is szükségük van rá, hogy meghódítsák őket. Bőröd a mai napon a szokásosnál hamarabb magába szívja a hidratáló-bőrtápláló hatóanyagokat.

Napi horoszkóp: Ma nyitott vagy minden újdonságra - Április 22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a munkára való koncentrálás miatt elhanyagolod a családot, partnered, akinek köze van a művészetekhez, remeteéletet folytat vagy felönt a garatra.

Bika (04. 21-05. 20.) Jól szerepelsz tárgyalásodon, lubickolsz barátaid, kollégáid szeretetében, és ha még továbbképzésen is részt veszel, akkor anyagi téren sokra viszed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha modellként vagy művészként szeretnéd megkeresni a kenyérrevalót, az akarat, a megbízhatóság, a kitartás és az önfegyelem ma segítségedre lehet.

Rák (06. 22-07. 22.) Úgy tűnik, tudsz valamit, amivel kipróbálhatod, hol vannak párod, főnököd vagy ügyfeled erkölcsösségének és önuralmának határai, amikor melletted ébred fel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a főnöködnek vagy kollégádnak eddig fogalma sem volt arról, mennyit dolgozol, de ma apró figyelmességekkel lep meg, ezt nem kell szexszel viszonoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) A saját projekteden való munka fontos lehet számodra, de tiszteld meg figyelmességeddel környezetedet, megeshet ugyanis, hogy valaki áttöri érzelmi védőfaladat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bónuszt vagy fizetésemelést kaphatsz, üzleti és csábítási tudományodat sem vonják kétségbe, ezért ma engedélyezz magadnak egy-két pohár koktélt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Két lábbal állsz a földön, nem kívánsz lehetetlent az élettől, de ha nagyon tetszik valaki, ez esetben a randevú végén feltétlenül jelezz vissza, viszonylag hamar.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Inkább érezd magad smucignak, de ne hagyd, hogy élősködő rokonaid megkopasszanak, üzleti érzékedet viszont felhasználhatod saját állat-kereskedésedben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha romantikus kapcsolat alakul ki a főnököddel vagy vállalkozó társaddal, sokan irigyelnek, amiért egy ilyen körülrajongott agglegény akadt a horgodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem akarsz elvállalni valamit, viszont számos előny jár vele, tehát vesd össze a hátrányokat az elérhető legnagyobb nyereséggel, ennek alapján határozz.

Halak (02. 20-03. 20.) Átélheted a spirituális szeretet kifinomult fajtáját, s mivel különösen kreatívnak érzed magad, ha egy művészeti projektbe akartál kezdeni most megteheted.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője