Napi horoszkóp: Ma számíts veszekedésekre - Április 24.

2022.április.24.

Mivel ma a Merkúr és a Szaturnusz hadilábon áll egymással, sértő bírálatokra, nézeteltérésekre, megszegett ígéretekre számíthatunk a kommunikáció területén. A Merkúr-Szaturnusz quadrát kapzsivá, gyanakvóvá és makaccsá tehet bennünket. Ha van benned némi tolerancia, akkor előítélet nélkül meghallgatod mások véleményét, ám ha beszélgetőtársad nem túl toleráns, és ugyanúgy meg van győződve a véleménye helyességéről, mint ahogyan te, akkor bekövetkezik a csattanás. A közlekedésben dugók okoznak bosszúságot, szerződéskötés meghiúsulhat, ráadásul a szakmai és üzleti életben sem lesz könnyű talpon maradni. Óvakodj attól, hogy olyan dolgokba avatkozz bele, amelyeket nem ismersz alaposan. Könnyen meghűlhetsz, nehézséget okozhat az együttműködés másokkal, rossz hírt kaphatsz, de ha csak a problémáiddal foglalkozol, nehezedre esik észrevenned a dolgok pozitív oldalát.

Napi horoszkóp: Ma számíts veszekedésekre - Április 24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Sokba kerül a jómódúság látszatát fenntartani, többet költhetsz a kelleténél, de végre elérhetőbb vagy a barátaid és a körülötted lévő emberek számára.

Bika (04. 21-05. 20.) Elérted munkabírásod határát, a kimerültségtől ködös az agyad, és ez nem könnyíti meg számodra a fontos döntések meghozatalát – szünetre van szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy kisebbségi érzések gyötörnek, mert a családod segítségre szorulsz, azt viszont ne tűrd el, hogy rokonod, üzletfeled kihasználjon, becsapjon.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénz- és adóügyben nem jársz szerencsével, korlátoznod kell kiadásaidat, de a pároddal se szeretkezz, míg nem hajlandó többet adni a puszta testénél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkaszerződésed megszűnhet, képtelen vagy fesztelen lenni, a pasidat lehetetlen megnősíteni, ráadásul kollégád sem tekint egyenrangú partnernek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerződéskötés meghiúsulhat, nehezen fogsz megfejteni néhány rejtvényt, de ne hallgass a többiekre, hiszen a saját erőddel mindent megoldhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az üzletkötést hagyd máskorra, hacsak nem vágyódsz egy csalódásra, de ma igazán kötődni sem tudsz, főleg akkor, ha a pasid csak a szexre és a pénzedre utazik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Haladj a korlátaidon belül, kerüld az új vállalkozásokat és beruházásokat, ám ha ügyféllel kell tárgyalnod, miért mondanál le a saját üzleti előnyeidről?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Közlekedj óvatosan, vigyázz a pénzedre, ne változtass állást, ne kritizáld a párodat, de ideje kísérletezni és emlékezetes pillanatokat teremteni a hálószobában.

Bak (12. 22-01. 20.) Légy óvatos, mert a pénzügyek felelősségteljes kezelést igényelnek, próbáld minimalizálni a kiadásaidat, de ha vállalkozó társaddal randizol, mellőzd a számítást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kisebb félreértések, pénzügyi viták előtt állsz a pároddal, aki még kínos kérdéseket is feltehet anyagi helyzeteddel vagy együttélésetekkel kapcsolatban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szingli vagy, örülni fogsz egy utazásnak vagy új ismeretségnek, de adj magadnak több időt, hogy megbizonyosodj arról, ki is ő, és hogy megfelel-e számodra.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő