Napi horoszkóp: Ma fontos döntést kell hoznod - Április 3.

2022.április.3.

Mivel a választás napján a Kos jegyében lévő Merkúr együttállásba kerül a Nappal, sokat kommunikálsz, levelezel, telefonálsz, de nézeteidet sem rejted véka alá. Lehet, hogy hiányzik a szükséges megfontoltság, de ha döntéshelyzetbe kerülsz, gyorsan határozol. Élvezed a szópárbajokat, a szükséges energia és lelkesedés birtokában hiszel magadban és véleményedben. Ambícióid megvalósításának eredményeként javulnak a karrierkilátásaid, és a lendületed teljes mértékben megmarad. Felfedezhetsz közös érdeklődési köröket, amelyek gazdagítják másokkal való kapcsolataidat. Ha ilyen magabiztosan folytatod, mások példaképnek fognak tekinteni. De azt is hallgasd meg, amit a többiek mondanak, éreztesd velük, hogy fontosak! Munkahelyeden domináns pozícióba kerülhetsz, vezetői szerep nélkül sem kérdőjelezik meg tekintélyedet.

Napi horoszkóp: Ma fontos döntést kell hoznod - Április 3.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes belevetned magad a választási harcba, hiszen a győztes osztogatja a zsíros állásokat, de szükséged lesz egy társra, aki melletted áll a rendezvényeken.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nem akarsz dühös embereket látni magad körül, menekülsz az esetleges problémák elől, amelyek riasztanak, amikor választáskor bekapcsolod a TV-t

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a tárgyalás a problémamegoldás különleges fajtája, és ha tudod, hogy amit kérsz, az megillet, támogatóid egyetértenek ezzel.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha főnököd javasolja, hogy jelentkezz továbbképzésre, ami megkímél a létszámleépítéstől: kövesd a tanácsát, talán képzettségednek megfelelő pozícióba juthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Beindul a nagyüzem, torlódnak a fontos tárgyalások, közben el kell menni választani is, de ne hagyd veszekedésig fajulni a dolgokat – inkább oltogass tüzeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy kell a vállalkozásodat vezetned, hogy munkáddal, szolgáltatásoddal mindenki elégedett legyen, és senki ne panaszkodjon arra, hogy túl drágán dolgozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Számodra nélkülözhetetlen az ötletek és érdeklődési körök közössége: élénk kommunikáció a barátokkal, de anélkül hogy mindent felfednél magadról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kreatív ötleteidet a munkádban kamatoztathatod, de leginkább akkor, ha saját vállalkozásod van, és rászánod az idődet a tervezésre, az anyagi kivitelezésre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kihasználhatod a politikai választási rendezvényeket, hogy belevesd magad a társkeresésbe, hiszen ezt is ugyanúgy meg tudod tervezni, mint a munkádat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ingatlanügylet jól alakul, otthon végezhető munkát is megcsíphetsz, amivel többet kereshetsz, de túlságosan fáradtnak érzed magad a családi vitákhoz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ékesszólásoddal megnyugtathatod indulatos pasidat és ügyfeleidet, de azok, akik üzleti céllal vagy találkozóra utaznak, az utat a kikapcsolódás ízeként élik meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Több bevételre számíthatsz a munkádból, ám ha szüntelenül a gazdasági kimutatások zsonganak a fejedben, az eredmény: stressz okozta migrénes roham.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő