Napi horoszkóp: Ma nehéz napod lehet - Augusztus 14.

2022.augusztus.14.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: Ma nehéz napod lehet - Augusztus 14.
Fotó: Getty/Glamour

Mivel az Oroszlán-Nap szembenállásba kerül a Vízöntő-Szaturnusszal, szó lehet elhidegülésről, önérvényesítési akadályokról, konfliktusokról tekintéllyel és pozícióval rendelkezőkkel. Az is lehet, hogy hogy csak vergődsz a kötelezettségek csapdájában, amikor egyesek olyan dolgokat követelnek tőled, amelyeket nem lehet megtenni. A mai konstelláció bizonyos pesszimizmust, korlátozást és a felelősség súlyát hozza magával, amely akár elviselhetetlen is lehet. Talán azt is el kell fogadnod, hogy a párod nem vágyik szoros kötelékre, ráadásul a munkádban is nehézségek adódnak: sor kerülhet nadrágszíjmeghúzásra, elbocsátásra, vagy elnyomnak a hatalmon lévők. Ám ha képtelen vagy felelősséget vállalni döntéseidért, beletörődsz egy kínos helyzetbe, meg sem próbálod módosítani, következésképpen nem is változik. Ez a konstelláció gyakran okoz önbizalomvesztést, gyenge erőnlétet, szív- és keringési panaszokat. Az önérvényesítéshez azonban le kell küzdened félelmeidet az elutasítástól.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy van a szívedben helye a szeretetnek, de ezt a helyet ma szögesdrót veszi körül, ráadásul a főnököd vagy támogatód is csak csalódást okoz számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha ingatlanügyben veszteség ér, vagy kellemetlen kötelességeknek kell eleget tenned, ne hagyd, hogy egy frusztráció vagy akadály kizökkentsen a kerékvágásból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rádöbbensz, hogy sem a szexet, sem az anyagiakat illetően nem vagy egy hullámhosszon a pároddal, ilyenkor csak egyet tehetsz: tisztázod a helyzetet.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem ilyen partnerről álmodtál, aki fösvény, aki csődbe juttatja a közös üzletet, és akit üzlettársként sem tudsz levakarni magadról, de majd csak kitalálsz valamit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jobban jársz, ha magad segítesz magadon, mintha másra várnál, hogy simábbá tegye számodra az utat, de ne hagyd, hogy valaki összeugrasszon a pároddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnököd nem osztogatja könnyen az elismerést, munkahelyi kedvesed is kiskanállal adagolja az érzelmeket, de emiatt még ne érezd magad csökkent értékűnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatodat kockáztatod, ha ellentmondasz a párodnak, ám ha a párodban nincs felelősségérzet, és retteg az elkötelezettségtől, inkább a barátaidra számíts.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A világ kegyetlen, rokonaid és főnökeid nem méltányolják igyekezetedet, de ami miatt rágódsz, az nem világrengető tragédia, csak némi frusztráció.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy tűnik, bejön egy nagy üzlet, de kötelességmulasztásod miatt sikerülhet végképp elszúrnod mindent, ráadásul egy drága külföldi utazásnak is lőttek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy az irodában vagy vállalkozásodban téged tegyenek meg bűnbaknak valaki más helyett, aki nem neked dolgozik, hanem a konkurencia embere.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kötelékeidben áthidalhatatlan szakadék keletkezhet, s ha úgy érzed, az tart vissza a sikertől, hogy nincsenek működőképes kapcsolataid, csak kifogásokat keresel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkád és baráti kapcsolatod nem elégít ki, javítanod kell a munkádról és ismeretségeidről alkotott felfogásodon, különben depresszióba eshetsz.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói