Napi horoszkóp: A Bikák végre találkoznak valakivel, az Ikrek viszont inkább szakítsanak - Február 16.

2022.február.16.

A Vénusz és a Mars ma a Bak jegyében kerül együttállásba: beleszerethetsz a főnöködbe, a cégtulajdonosba vagy egy sikeres pasiba, szingliként viszont lehet, hogy állást kell változtatnod ahhoz, hogy a hozzád illő partnerrel találkozz. De az sem kizárt, hogy a pároddal indítasz közös vállalkozást, ami különleges lehetőség mind a szakmai, mind a pénzügyi siker számára. Egyesek számára viszont ugyanazzal a személlyel együtt élni és dolgozni olykor unalmas lehet, tekintet nélkül arra, hogy mennyire szeretik egymást. Telihold az Oroszlánban! Mivel családi viták bármikor előfordulhatnak, könnyű ingerültté válni. Egyesek hajlamosak lesznek partnet váltani. A Telihold jó alkalom arra, hogy megvizsgáljuk: vajon teljesítjük-e kötelességeinket? Tekintsd át céljaidat, és módosítsd azokat, ha nem visznek oda, ahová szeretnél eljutni.

Napi horoszkóp: A Bikák végre találkoznak valakivel, az Ikrek viszont inkább szakítsanak - Február 16.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Partnered megoldja szakmai problémádat: szerencséd, hogy jó munkát végzel, mert a stílusoddal különben nehezen boldogulnál - jó, hogy nem mentél diplomatának.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha külföldön vállalsz munkát, vagy éppen utazol, végre egy jóravaló fickóval jössz össze, aki mindenben tökéletes és mindent megadhat neked, amire vágysz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénz olyan nagy úr, hogy befolyásolhatja párválasztásodat, ám ha a barátod állandóan másnak küld sms-t, jobban jársz, ha most véget vetsz ennek a viszonynak.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy üzleti ajánlatot ne utasíts el, de lelombozódhatsz, amikor kiderül, hogy magas beosztásban dolgozó jövendőbelidnek nincs egy csöppnyi humorérzéke sem.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A karrierigényekkel, munkahelyi szerelemmel, gyerekekkel, kreatív vállalkozásokkal, drámákkal kapcsolatos kérdések kerülnek előtérbe - adok és kapok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzleti vagy kedvenc hobbiddal összefüggő kapcsolat bontakozik ki, mindketten lassan élesztgetitek a szex parazsát, viszont megkapod a pasidtól a biztonságot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha együtt élsz a pároddal, ma nehezen alkalmazkodsz az igényeihez, de türelemmel megtalálható az egyensúly az ő komolysága és a te játékosságod között.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma árad belőled az érzékiség, mintha csak szerelemre teremtettek volna - számíthatsz egy olyan pasira is, aki szívesen túlórázik, csak hogy boldoggá tegyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kitűnően megállod a helyedet egy pasik által uralt szakmában, de ha együtt dolgozol egy olyan fickóval, aki állandóan játssza az eszét, ne bajlódj vele.

Bak (12. 22-01. 20.) Sok mindenre képes vagy a pénzért, vágyaid kielégítéséért, és mindent elkövetsz annak érdekében, hogy becserkéssz egy olyan pasit, aki rangban fölötted áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szingli vagy, újra kapcsolatba lépsz egy olyan személlyel, aki egykor nagyon közel állt hozzád, de valamiért soha nem jött össze - adj neki még egy esélyt!

Halak (02. 20-03. 20.) Volt már pasi az életedben, akit megkívántál, üzletfeled hevessége viszont meglephet, s mivel a szex terén nem ismersz tabukat, mennyei orgazmusokat élsz át.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő