Napi horoszkóp: Ma tanulsz a rossz döntéseidből - Február 17.

2022.február.17.

Mivel a Szűz jegyében lévő gyakorlatias, alapos és lelkiismeretes Hold irányítja a napot, valódi kincs vagy környezeted számára. Panaszkodni, kritizálni néha rendben van, de senki sem szereti hallani az állandó nyafogást.A Hold és a Jupiter szembenállása öntörvényűvé tehet és hajlamosít a lehetőségek túlbecsülésére. De ha ez olyan helytelen cselekedetekhez vezet, amelyeket később megbánunk, akkor legalább tanultunk belőle valamit. Este a Hold és az Uránusz trigon fényszög biztosítja a jövőorientációt, az eredetiséget, a találékonyságot és a pozitív változást. Ma az agy uralja a szívet. Ami a szerelmi életedet illeti, Sissi a következőt tanácsolta a nőknek: "A férfiakat olyanoknak kell venni, amilyenek. De nem szabad úgy hagyni őket." Paul Newman színész pedig tudta: "Nem vagy igazán házas, amíg meg nem értesz minden szót, amit a feleséged nem mond ki.".

Napi horoszkóp: Ma tanulsz a rossz döntéseidből - Február 17.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, de szükséged lehet egy kis önbizalom injekcióra, de elvállalhatsz egy feladatot, ami plusz bevételt hoz a konyhára.

Bika (04. 21-05. 20.) A pasid segítőkész, te viszont kiszabadulnál a hétköznapokból, leráznád a kötelességeket, de kényszerítsd rá magad arra, hogy gondolkodj egy kreatív projekten!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma összejön a család, de kicsit önzőnek tűnhetsz, mert úgy érzed, itt az ideje, hogy magaddal foglalkozz: senki sem ismeri nálad jobban a saját szükségleteidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hibáztass másokat, amikor eltűnik a koncentráló készséged, de egyik barátnőd meghívására térj el a programodtól: üzletet köthetsz, anyagi támogatást kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párodnak jó érzéke van ahhoz, hogy a legveszteségesebb cégeket is sikeres vállalkozássá változtassa, de ha csak a pénzéért vagy vele, nem lesz lakodalom.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy a párodnak nem erőssége a rend és a logika, az emberekkel mégis olyan jól bánik, hogy néhány megrendelődet visszahódítja, sőt még újakat is szerez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túlságosan diplomatikus vagy, ezért szélkakasnak bélyegezhetnek, de ha többet akarsz keresni, a pasid megtanít arra, hogy a számítógépet használd üzletkötésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kapcsolataidban nem ismersz megalkuvást, a baj az, hogy barátaiddal és rokonaiddal marakodtok a pénz miatt, ahelyett, hogy együttműködnétek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A diplomácia a legjobb módszer munkahelyi és családi nézeteltérések esetén, de az esti órákban ne fordíts hátat nehézségekkel küzdő rokonaidnak és kollégáidnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Megteszel vagy mondasz valamit, amit rögtön meg is bánsz, de nem kérdéses, mire sóvárogsz, amikor kedvesedet bámulod, akinek még a bőre alatt is pénz van.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma az anyagiak vagy a családod miatt egy kicsit ideges leszel, mert van, aki túl sokat követel tőled, ettől valószínűleg megijedsz, mert félsz mások ítéletétől!

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed és rokonaid őszinték lesznek, de lehetőleg ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, jobb, ha több kérdést teszel fel a tiszta kép érdekében.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő