Napi horoszkóp: Hallgass ma a megérzéseidre - Február 18.

2022.február.18.

A Halak jegyében lévő Jupiter harmonikus fényszöge a Bika-Uránusszal kellemes meglepetésekben, találkozásokban és előnyös ajánlatokban bővelkedő napot ígér: jókor vagy jó helyen. Ez a fényszög segít a nehézségek, a jogi, anyagi és hivatalos problémák leküzdésében, ráadásul kreatív lehetsz és sikeres. Mindenesetre nem árt, ha szponzort vagy támogatót keresel, aki elismeri és díjazza tehetségedet. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, ahová eddig hiába kértél bebocsátást. Mostanában utazás, oktatási ügyek, média- és marketingtevékenységek biztosíthatnak nyereséget, de a színfalak mögötti munka és a művészetek gyakorlása is haszonnal kecsegtet. Ismerkedhetsz, üzletet köthetsz az interneten, csatlakozhatsz jótékonysági szervezetekhez vagy ügyekhez. A Nap délután egy hónapra belép a Halak jegyébe: akkor jársz a legjobban, ha döntéshelyzetekben a megérzéseidre hallgatsz.

Napi horoszkóp: Hallgass ma a megérzéseidre - Február 18.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Bárhová nézel, mindenhol pompás ajánlatok integetnek feléd, protekció előnyét élvezheted az üzletkötésben, vagy jelentős külföldi ügyféllel kötsz titkos szövetséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Új kapcsolat, új munkahely, társulás jellemzi ezt az időszakot - pénzed, társasági életed, online tevékenységeid lehetnek ennek a lehetőségnek a középpontjában.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A Jupiter-Uránusz kapcsolat karrierváltásról, házasság révén való szakmai előmenetelről szól, de kapcsolatban áll titkokkal, művészi és spirituális ügyekkel is.

Rák (06. 22-07. 22.) .Rendezetlen jogi, hivatalos, üzleti vagy hatósági ügynek a végére járhatsz, és bízhatsz benne, hogy valamennyi szakmai és üzleti együttműködésén áldás lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmádban, pénzügyeiben kedvező fordulat, de az sem kizárt, hogy a párod, üzletfeled, edződ vagy főnököd felbecsülhetetlen szolgálatot tehet számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) A házasság, a szakmai és üzleti együttműködések minden formája most úgy csillog, mint az arany - a párod biztosan a szárnyad alá nyúl, ha az együttélést tervezed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bárhogy is döntesz: jók az esélyeid, hogy sikerülni fog, csak késznek kell lenned arra, hogy átugord az árnyékodat - ez vonatkozik szerelmi és üzleti ügyeidre is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) . Betoppan az életedbe a Nagy Ő, de a párod nem vágyik családra, a közös gyerek sem ragasztó, üzleti vagy családi összejöveteleken viszont részt vehetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A családi viszonyok jobbra fordulnak, és ha költözködni, lakást bővíteni, felújítani vagy állást változtatni szeretnél, itt az ideje, hogy akcióba lendülj.

Bak (12. 22-01. 20.) Új üzletfelekre teszel szert, tombolnak a hormonjaid, de a vállalkozásodat vagy a kapcsolatodat megreformáló terveid is eredménnyel kecsegtetnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Remek húzással vagy nem éppen törvényes módszerrel gyarapíthatod a pénzedet, de az sem kizárt, hogy hajléktalanokat segítő tevékenységet látsz el.

Halak (02. 20-03. 20.) Beleáshatod magad egy olyan témába, amely kifejezetten újdonságnak számít, hiszen aki elsőként sajátít el új ismereteket, az külföldön is elismert személyiség lehet.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő