Napi horoszkóp: A Szűz a figyelem középpontjába kerül, a Bak fejezze ki érzéseit - Február 2.

2022.február.2.

Ameddig a Hold reggel a szabadságszerető Vízöntőben halad, a különleges projektek és a közösségi tevékenységek kapnak nagyobb hangsúlyt. A csapatmunkát és az együttműködést valószínűleg kifizetőbbnek találod, mint saját egyéni ambícióidat. Délelőtt a Hold átlép a Halakba, az esti órákban pedig a Hold és a Bak-Mars harmonikus fényszögének köszönhetően abban a szerencsés helyzetben leszel párkapcsolatodban vagy hivatásodban, hogy nem csak álmodozol, hanem egész jól meg tudod különböztetni fantáziád szüleményeit a tényektől. Ám annak a nőnek, akit egy becsvágyó Bak férfi párjául választ, méltó társnak kell lennie, olyannak, aki üzleti vacsorákat szervez, előkelőségekkel társalog, akinek néha el kell viselnie társa munkamániáját és néha az egyedüllétet is.

Napi horoszkóp: A Szűz a figyelem középpontjába kerül, a Bak fejezze ki érzéseit - Február 2.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma vagy kapják meg hozzátartozóid, amit idődből és figyelmedből adhatsz nekik, vagy ismerd el, hogy nem vagy elég nagylelkű ahhoz, hogy kiálld a próbát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ez a nap alkalmas arra, hogy megerősítsd a régi kapcsolatokat vagy új barátokat szerezz, egyik évfolyamtársad pedig úgy néz rád, hogy attól elveszted a fejed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma meg kell hoznod néhány döntést a karriereddel vagy vállalkozásoddal kapcsolatban, ezért próbáld mindkét lábadat a földön tartani, maradj realista.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha más városban van dolgod, utazásod eredményes lesz, és ha felhagysz a konfliktusok előli meneküléssel, este sok mindent helyrehozhatsz párkapcsolatodban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha céged az összeomlás szélén áll, minden energiádra szükség lesz a megmentéséhez, az érzelem viszont olyan luxus, amit nem engedhetsz meg magadnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) A figyelem középpontjába kerülsz, az esti órákban vágyakozó tekintetek és szerelmi fantáziák célpontja lehetsz, még jómódú jégcsap szeretőd is olvadozni kezd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Maradj ki a családi konfliktusból, a munkahelyeden segíts egy kollégán, ám a párodnál jobbat álmodni sem lehet, ha meg kell javítani valamit a lakásban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy hivatalos úttal összekötött randi segít abban, hogy meglóduljon a képzeleted, és ha a párod szeretné lefoglalni a napodat, azt tudomásul kell venned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A családodnak most szüksége van rád, és tudod, hogy anyagilag is segíthetsz, de ma az egyetlen összekötő kapocs köztetek az üzlet, a családi vállalkozás.

Bak (12. 22-01. 20.) A Bak- típus legfontosabb feladata, hogy megtanulja kifejezni a szeretetteljes érzéseket, este így biztosíthatod, hogy párod szeretetszükséglete kielégüljön.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki kétségbe vonja pénzügyi kérdésekben a szakértelmedet, akkor anyagi ügyeidben éppen ideje elkerülni a találgatásokat és visszatérni a tényekhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed, barátaid nagy értéket jelentenek számodra: hozd ki a legtöbbet támogatásukból, kérd segítségüket, amikor anyagi kihívásokkal nézel szembe.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő