Napi horoszkóp: Problémák merülhetnek fel a szerelemben - Február 20.

2022.február.20.

A Mérleg-Hold a nap közepén háromszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal: kapcsolatainkért felelősséget érzünk, kötelességérzetünk is megnyilvánul és megfontoltan követjük céljainkat. Egyesek felelősségteljes állást kaphatnak, később viszont, amikor a Hold a Bak-Vénusszal és a Marssal is ártalmas quadrát fényszöget zár be, szerelemi és szexuális életünkben gátlások, kielégítetlen vágyak és szenvedélyek okozhatnak konfliktusokat. Problémák merülhetnek fel a családi életben is, ráadásul a másik nemmel való kapcsolatainkban is nézeteltérés fenyeget. Oktalanul pazarolhatjuk a pénzünket, elfojthatjuk érzelmeinket, s mivel a Vénusz és a Mars még közel marad egymáshoz a Bakban, próbatételek mutatkoznak a kapcsolatokban. Ne hidd, hogy el kell fojtanod érzelmi szükségleteidet és haragod kifejezését! Munkahelyi románc adódhat, de az sem kizárt, hogy új kapcsolatunkat nagy korkülönbség jellemzi.

Napi horoszkóp: Problémák merülhetnek fel a szerelemben - Február 20.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Bármit is próbálsz elérni a párodnál, a szakmai és üzleti életben, nem valószínű, hogy elfogadják követeléseidet, ezét napold el fontosabb tevékenységeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) A kényelemre, a békére való törekvésedben elkerülöd a konfliktusokat, ám ha a nap második felében elfojtod haragodat, akkor a rokonság provokálhat összetűzést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pároddal azonos érzelmi hullámhosszon vagy, de még akkor se egyezz bele a szexbe és a közös üzletbe mindaddig, amíg alaposan meg nem ismerted őt.

Rák (06. 22-07. 22.) Bárki, aki megpróbál rossz színben feltüntetni téged, nem kell, hogy az életed része legyen, érvényesítsd az érdekeidet, de alkalmazkodj hozzátartozóid igényeihez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha dolgozol és hidegvéred megőrzése fontos, kezdd a napot kocogással, mielőtt az íróasztalhoz ülsz: így kiegyenlítheted a több órás ülőmunkádat.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szex és a pénz miatt nem érdemes nagy hűhót csapni, de ha spórolni akarsz, tarts a tárcádban egy naprakész listát azokról a helyekről, ahol olcsóbban vásárolhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen összekaphatsz a pároddal lakásvétel vagy az együttéléssel járó kellemetlenségek miatt, de néhány kompromisszummal áthidalható a nézetkülönbség.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma eleged van a felszínes emberekből, de mivel nemcsak a hangod, hanem a megjelenésed is tekintélyt parancsol, bebizonyíthatod, hogy nem ismersz lehetetlent.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen mutatkoznál egy sikeres üzletember oldalán, bár nem sokáig, hiszen egy ilyen fazonban túlteng a hiúság, és sértett önérzetét apró aljasságokkal orvosolja.

Bak (12. 22-01. 20.) Mielőtt döntést hoznál, gondolj arra, hogy nem mindig az első kulcs nyitja ki a megfelelő ajtót: ne türelmetlenkedj, kedvesedet viszont provokálja közömbösséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki megkeres egy külföldi munkaajánlattal, szinte biztos, hogy képtelen leszel nemet mondani, de vigyázz, mert ellenfeleid kihasználhatják tétovázásodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Figyeld mások viselkedését, mielőtt cselekszel: így tudsz megoldani egy olyan problémát, amely szinte tönkretesz téged, de a szerelemben ne tarts távolságot.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő