Napi horoszkóp: Ma minden olyan izgalmas, mint egy kalandfilmben - Február 5.

2022.február.5.

Mivel ezen a szombaton a Kosban lévő Holdat reggel a Bak-Mars ebédidőben pedig a szintén a Bak jegyében lévő Vénusz bombázza, minden olyan izgalmas, mint egy kalandfilmben. De nem lesz könnyű feladat megőrizni a házi békét, amikor esetleg érzelmileg bántalmaznak. A Nap-Szaturnusz együttállás még ma is érezhető, sőt még a Bakban lévő planéták is arra ösztönöznek, hogy vegyél vissza a Kos-Hold robbanékonyságából és lassíts. Lehetőleg ne hivatkozz fejfájásra, amikor a kedvesed szexre vágyik! És bármennyire fontos is számodra a karriered, ne akarj férfi nélkül élni!

Napi horoszkóp: Ma minden olyan izgalmas, mint egy kalandfilmben - Február 5.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Mivel felfelé akarsz házasodni, majd összetöröd magad, csakhogy észrevegyen a főnököd, de az sem kizárt, hogy ma földrengést érzel kedvesed közelében.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha meg akarod kapni hozzátartozóidtól, amit tőlük óhajtasz, meg kell tanulnod, hogyan fejezd ki kívánságaidat úgy, hogy azok ne tűnjenek követelőzésnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a kedvesed félrehúzódott vagy csak az üzlettel törődik, akkor elképzelhető, hogy társaságod, egy új ismeretség vagy kaland elfeledeti csalódásodat.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkád akkor is izgalmas, ha nem számítasz előrelépésre, erre ugyanis még egy hetet várni kell, de kevésbé fogsz félni a szakítástól, ha te is eljársz dolgozni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne igénytelen öltözködéssel próbáld elérni, hogy vegyenek komolyabban a munkahelyeden, inkább képezd magad, de előbb legyél túl egy jó kis edzésen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Merj megszabadulni egy ráfizetéses vállalkozástól, de ne lepődj meg, ha a pasid vagy ügyfeled elveszíti a fejét, ha a karjában tart – ma nem maradsz kielégítetlen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha átrendezed a lakást, a nehéz tárgyak mozgatásához kérj segítséget, de akkor se engedd át a döntéseket, ha a pároddal civakodó lakótársaknak érzitek magatokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a pasid figyelmen kívül hagyja a munkádat, vagy amit fontosnak tartasz, mivel fizikailag kitűnő formában vagy, húzd fel a futócipőt, így vezesd le dühödet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénz- és üzleti ügyeidet fellendítheted, de csak kellő türelemmel; szórakoztatna, ha vad fiúdat megszelídítenéd, de elhanyagolt tehetségedet is felfedezheted.

Bak (12. 22-01. 20.) A családi csetepaté elől nem vonulsz vissza, ha a cselekvési szabadságod a tét, de ami közted és a párod között történik, kevés teret enged a józan fontolgatásnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az exed vagy egyik rokonod állandóan zaklat telefonon, miután szakítottál vele, s még sokszor felhív, titkosítsd a számodat, nehogy újra zaklasson.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne nézz túl sokat hátra, valószínűleg érdekesebb és izgalmasabb lesz, ami rád vár, de a pénz, a támogatók és megrendelők megszerzése kemény munkát igényel.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő