Napi horoszkóp: meglepetések várnak az év első napján - 2022. január 1. szombat

2022.január.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Nyilas jegyében jár, reggel talán még szenvedsz a Hold-Neptunusz quadrát okozta másnaposságtól, de egy e-mail üzenet, váratlan találkozás vagy telefonhívás a Bak jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz jóindulatú fényszögének hatására nem várt változásokat és nagyobb önállóságot csillant meg. Ez a konstelláció rögtön az új esztendő első napján meglepetéseket ígér. Itt az ideje, hogy feladd megkövült szokásaidat és felrúgd a hagyományokat.

 Napi horoszkóp: január 1. - nem indul rosszul 2022
Napi horoszkóp: január 1. - nem indul rosszul 2022
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Eszelj ki valami újdonságot, hogy meglepetést szerezz környezetednek. A szerencse a kockázatos ügyletekben melléd pártolhat, de az sem kizárt, hogy olyan ajánlatot kapsz, amely hasznodra válik az új évben.

Kos (03. 21-04. 20.) Ami a munkát és a bevételnövelést illeti, könnyedén át tudsz állni hirtelen megváltozott tervekre, váratlan lehetőségekre és új munkahelyi és anyagi kapcsolatokra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ismét egy új év, új lehetőségek, új kihívások, de ne csak terv szerint éld az életedet, melyet csak ritkán zavar meg egy spontán esemény – legalább ma tegyél kivételt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Koncentrálj azokra a dolgokra, amelyekre valóban szükséged van, ne szigetelődj el, mutasd meg mindenkinek, hogy ki vagy, mihez értesz és mennyit érsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretnél jómódú párod figyelmének középpontjába kerülni, aki nem okoz csalódást, üzletfeled vagy gazdag barátod pedig azt sem tudja, hogyan kellesse magát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kereshetsz valami jobban fizető munkát, van néhány eredeti terv is a tarsolyodban, de van valami fontosabb ennél, hogy beosztottból a főnököd felesége legyél.

Milyen lesz a szerelmi életed 2022-ben? A Tarot kártya elárulja!

Milyen lesz a szerelmi életed 2022-ben? A Tarot kártya elárulja!

Szűz (08. 24-09. 23.) Vakációs románcod mindkettőtök számára kellemes, spontaneitásodat valaki ellenállhatatlannak találja: olyan dolgokra leszel képes, amelyeket magad sem hinnél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma minden megtörténhet veled, hanyatt eshetsz az utcán, ajtót nyitsz a haverodnak, talán még ágyba is bújsz vele, de kitölthetsz egy öttalálatos lottószelvényt is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A rokonságban a „vének tanácsa” szeretne megházasítani, te viszont, amikor beszállsz főnököd járgányába, az anyósülés helyett véletlenül az ölébe huppansz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy délelőtt a szilveszteri pezsgőzés következményeit nyögöd, ám ha sikerül eladnod különleges ismereteidet, Mammonnak hála, ügyeid is simán mennek.

Bak (12. 22-01. 20.) Épp az év elején gyökeres fordulat áll be szerelmi életedben és anyagi ügyeidben, ma nem csak az ünneplést, hanem a hagyományostól eltérő szexet is élvezheted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olyan esetlen vagy, hogy állandóan felborítasz vagy összetörsz valamit, de ha a párod zárkózottá vált, ne most döntsd el, hogy együtt akarsz-e maradni vele.

Halak (02. 20-03. 20.) Kellemes meglepetés ér, amikor üzenetet vagy állásajánlatot találsz a mobilodon egy olyan pasitól (kollégától), akiről már azt hitted, hogy régen felszívódott.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője